- 31 Ekim 2013
- 21.643
- 72.790
- 798
- 41
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
temas kurma derken?arkadaşlar günaydın benim benden 10 yaş büyük bir ablam var ben 26 yaşındayım ablam bayramda 5. çocuğunu doğurdu şuanda diğer ablamla beraber doğum yapan ablamın evinde kalıyoruz yardım etmek için.ben bebeği bakmak amaçlı(oynamak değil) ne zaman kucağıma alsam ablam diyor ki alma kucağına temas kurma bebekle mesela bebeği uyutuyordum dizimde gazı vardı kucağıma yasladım masaj yaparak uyuttum geldi yine dedi temas kurma bebekle güvensiz olur zayıf karakterli olur falan dedi sonra yine ağlıyordu ağlatmamak için kucağıma aldım niye kucağına alıyorsun temas kurma beni niye çağırmadın dedi bende dedim ki bebeği ağlatsamıydım dedim ve kendinden çok soğutuyorsun dedim cevap vermedi birşey daha eklemek istiyorum ilk çocuğu olduğunda da böyleydi bize gezmeye gelmişlerdi bebeği sevmek için kucağıma almama izin vermedi.. İlerde inşallah çocuğum olursa böyle itici ve gıcık hareketlerde bulunup çocuğumu sevdirmemezlik yapmak istemiyorum.Sizce de haklı değil miyim
+10000000000000Ablanizin yetistirme tarzi sizi ilgilendirmez ilk cocuktada boyleydi dediginize gore besinci cocuk olmasina ragmen ablanizin isteklerini geri plana atip hala bebege bakma cabaniz sizin hic insanlarin kurallarina sayvi gostermediginiz birisi oldugunuzu gosteriyor.
Yenidogan evlerinde talep disinda insanlar bebege bakma derdinde oysa bebegin sadece anne babaya ihtiyaci var siz diger 4 cocukla ve evle ilgilenin anne bebegiyle ilgilenir o zaman ablanizda bunu belirtmis ama anlamamissiniz.
Ablanız adem güneş okuyorsa bıraksın. Her işi kendisi yapmakla güvenli bağlanma olmaz.
Ablanız adem güneş okuyorsa bıraksın. Her işi kendisi yapmakla güvenli bağlanma olmaz.
her platformda dile getiriyorum bunu. birakin su adamin sacmaliklarini diye ama insanlar hasa tapiyor ona.O adamdan da onu okuyanlardan da yildim..
yok kendisi ilgileniyor temas kuruyor bebekleriyle ben artık kıskandığını ve bencillik ettiği için sevdirmediğini düşünüyorumbisey sorucam. ablaniz da mi cocugu kicagina alip oksamiyor?
yani temas kurmasin derken size baglanmasin ya da sizden bi hastalik kapmasin diye soylemiyor bunu anladigim kadariyla.
guvensiz olur zayif karakterli olur falan demis. o yuzden kendisi de bebegiyle bag kurmuyormus gibi hissettim ben.
tamam cocuklar ozguvenli olsun zayif olmasin, cocuklar asla anne babalariyla birlikte yatmasin ama el kadar bebek de anne kokusundan mahrum kalmasin.
o layin sizinle ilgili boyutuna gelirsek. madem bebege bakmak yardim etmek icin ordasiniz tabiki bebekle ilgileneceksiniz. ama ablaniz bebegime ben bakicam siz sadece ev isi icin yardim edin diye cagirdiysa yapicak bisey yok bunu kabul etmissibiz ve oyle gotmissiniz.
diger yegenlerinizi buyudugunde de sevmenize izin vermedi mi?
Aynen katıldım tam dogru tabir 2çocuk büyüttm hiç buldumcuk olmadmSadece kendileri dogurmuscasina davranan buldumcuk annelerden gına geldi.
Çekip evinize gidin. Ben böyle tiplere hayırlı olsun bile demiyorum.
+1000Günümüzde aklı başında insan sayısı cidden azaldı. Deliler normal oldu toplum içinde. Değişik değişik şeyler çıkarıyorlar annelerin koruma içgüdüsü bile sapıttı. Alın çocukları dağa çıkın tek yaşayın insan görmesin, dokunmasın. Olmadı marsta koloniler kurulacak baya steril tutarlar sonuçta süper teknolojik olacak. Kaç kurtar kendini konu sahibi sen de. İnsanı manyak eder bu tipler.
Üniversitedeki hocalarımızdan birinin sözü vardı hep aklıma o geliyor böyle konularda, "toplumumuz çocuk sahibi olmayı çocuğa sahip olmak olarak algılıyor, Çocuk yetiştirmedeki en büyük sorunumuz bu". Ne güzel bir tespit olduğunu en çok kk da anladım.Hainler cidden insan öyle de güzel ve sevimli olmaz ki:)) bizim kadınlar kulübünde bile gelip yaziyorlar, çocukları ayrı birey değil, kendi eşyaları gibi sanıyorlar
" canım seni istemeyen, çocuğunu da görmesin", "canım seni sevmeyen çocuğunu da sevmez":)) niye la, herkes senin gibi çocuğu annenin kuyruğu saymıyor ki, pekala sevmediğimiz onlarca insanın pırtlanta gibi çocukları var, niye sevmeyecek misiz:) hatta bu çocuk nasıl bu aileden çıkmış dediğimiz onlarca insanla tanışmısızdır herhalde, ne yapak anası babası yüzünden çocuğa niye düsman olalım, kabileyiz sanki :)))
her platformda dile getiriyorum bunu. birakin su adamin sacmaliklarini diye ama insanlar hasa tapiyor ona.
arkadaşlar günaydın benim benden 10 yaş büyük bir ablam var ben 26 yaşındayım ablam bayramda 5. çocuğunu doğurdu şuanda diğer ablamla beraber doğum yapan ablamın evinde kalıyoruz yardım etmek için.ben bebeği bakmak amaçlı(oynamak değil) ne zaman kucağıma alsam ablam diyor ki alma kucağına temas kurma bebekle mesela bebeği uyutuyordum dizimde gazı vardı kucağıma yasladım masaj yaparak uyuttum geldi yine dedi temas kurma bebekle güvensiz olur zayıf karakterli olur falan dedi sonra yine ağlıyordu ağlatmamak için kucağıma aldım niye kucağına alıyorsun temas kurma beni niye çağırmadın dedi bende dedim ki bebeği ağlatsamıydım dedim ve kendinden çok soğutuyorsun dedim cevap vermedi birşey daha eklemek istiyorum ilk çocuğu olduğunda da böyleydi bize gezmeye gelmişlerdi bebeği sevmek için kucağıma almama izin vermedi.. İlerde inşallah çocuğum olursa böyle itici ve gıcık hareketlerde bulunup çocuğumu sevdirmemezlik yapmak istemiyorum.Sizce de haklı değil miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?