Öz amcam

Canım benim yaaa hiç kolay değil yaşadığın ayrıca böyle duyarlı olmanı da takdir ettim inşallah bi daha böyle bişi yaşamazsın
Böyle karakteri bozuk varlıkları da allah bildiği gibi yapsın çıkar er ya da geç çıkar yaptıları
Eden bulur
Sende artık düşünme allaha bırak

Artık bu tür olayların herkesin başına geldiğini düşünmeye başladım bir erkek evladım var onda bile paranoyak olmaya başladım allah korusun

duyduğum benzeri olaylar sebebiyle kız çocuğum olursa asla ve asla 'öpsene abiyi' 'gitsene kucağına' gibi şeyler yapmayacağıma karar vermiştim. şimdi sabitlenmiş oldu. kızım olursa deli çıkacağım herhalde.

Asla ama asla kiz olsun erkek olsun cocuklarimi yanimdan ayirmam ,kimseye emanet etmem , tanimadigi insanlari "amca ,abi v.s " diye tanitip yakininda durmasina izin vermem.

Tum annelerin aklinda bulunmasi gereken nacizane bi kac tavsiyem var bu vesile ile soylemis olayim
*Evlatlarinizi komsu,akraba v.s kimseye emanet etmeyin
*Ozellikle kiz cocuklarina etek altinda camasir ile beraber dize kadar inen bi tayt giydirin(psikopat ruhlu insanlarin yavrularimiza ne gozle baktigini bilemeyiz onlem almaliyiz)
*Cocuklarinizi asla zorla opmeyin ,zorla opulmesine izin vermeyin
*Susturmayin ! Her turlu sikayetini dinleyin ciddiye alin ,suclamayin ...ki olasi bi durumda ilk care susmak degil anlatmak olsun
*Ozellikle okul cagina gelmis cocuklarimiza vucudunun ozel oldugunu ve asla ama asla izinsiz kimsenin dokunamayacagini sakin bi sekilde anlatalim.

Rahman evlatlarimizi kotu niyetli ,cirkin ruhlu insanlardan korusun ins...

Fanusta büyütmeye gerek yok , 6 yaşındaki çocuğun yalnız dışarda işi yok. Başına her şey gelebilir
ben kendi cocuklugumu hatirliyorum, ekmek almaya 5 yasindan kucukken gitmeye baslamistim. bakkal yakindi. sukurler olsun ki kotu insanlara denk gelmemisim.
ki sadece bu degil ki, bizler kapimizin onunde oynayarak buyuduk. sizler de oyle degilmiydiniz??
o anlamda soyledim. surekli gozetim halinde olmak, aileyi de cocugu da paranoyaklastiracak tavirlardir. ama cozum ne ?? iste onu ben de bilmiyorum
cok guzel bir paylasim. her ebeveynin okumasi gerek

Böyle konuları okuyunca beynimden vurulmuşa dönüyorum bu nasil birseydir. Ne kadar cok okudum bu tür şeyleri..

kanım dondu okurken resmen.umarım yaptıkları yanına kar kalmaz.benimde kızım var 3,5 yaşında bazen metroda otobüste yer olmayınca babam yaşındakiler gel kızım kucağıma otur diyor ama asla müsade etmiyorum buna.heryer sapık kaynıyor.allah evlatlarımızı bu pisliklerden korusun.

Boylelerinin bi tarafina sopa sokacaksin. Boyle olaylari okuyunca kan beynime sicriyor ya pislik herif. Beter olsun insallah bin beterini yasar. İlahi adalete inanıyorum inşallah sana yasattigi acinin on katini ceker. Boyleleri erkeğim diye aramizda dolaniyor ya lanet ediyorum.

Kafayı sıyıracağım bunları düşünmekten az kaldı.

2 evladım var devamlı anlatıyorum özel bölgelerini,istemedikleri bir durum ile karşılaştıklarında çığlık atmalarını,anne baba,anneanne ve babaanne dışında kimseyle tuvalete gitmemeleri gerektiğini.

Allah tüm çocukları korusun böyle pisliklerden.

Rabbim dünyadaki bütün çocukları tüm kötülüklerden ve kötü insanlardan esirge, onlar sana emanet Allahım sen muhafaza buyur. Amin

Konu sahibi arkadaşım Allah sana ve senin gibi böyle travmalar yaşayannlara da yardım etsin, umarım o yaralar tedavi olur ve kapanır. Küçük büyük farketmez insanlara bu şekilde zulmadenlerin de Allah hakettiğini iki cihanda da verir inşallah.

Haklisin aslinda kimin aklina gelirki.konunu okumustum bende.iyice paranoyak oluyorum okudukca.kucukken benden 5 yas buyuk dayim bize kalmaya gelmisti.bikac yil bizde kaldi.ben ve kizkardesimin oyun arkadasiydi dayim.ama en ufak bi taciz yada herhangi biseyle karsilasmadik ne ben ne kiz kardesim.simdi dusunuyorum da ne kadar da tacize musaitmisiz aslinda dayim pis bi sapik olsaymis.cunku hep dayimla birlikte yanlizdik.hatta ev kucuk oldugu icin dayimla yatardim ben.ne kadar sansliymisiz aslinda.tabi annem de bi o kadar bilinsciz.ben hayatta izin vermem heleki bu tur yazilari okudukca.tesekkurler hepinize yillarca icinizde buyuk yaralar acan olaylari paylasip bizleri bilinclendirdiginiz icin.
Benim kizim yok oglum var ama o kadar tedirginim ki.kizi erkegi kalmadi artik.surekli uyarmaya bilinclendirmeye calisiyorum ama daha cok kucuk ne kadar algilayabilirki.vucudunda dokunulnamasi gereken yerleri ogretiyorum.hatta bikacgundur operken babasiyla izin istiyoruz.hosuna gidiyo oyun zannediyo.tembihliyorum izin almadan opturme kimseye diye.offf iyice paranoyak oldum.boyle biseyleri cok sukur ki yasamamisken boyleyim ki sizleri tahmin bile edemiyorum.Rabbim yardimciniz olsun...

ALLAH kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi. Bu anlatılanların üzerine şunu demek istiyorum kısaca. Hani o benim kardeşim yaşında,o benim abim yaşında,babam yaşında diye basitleştirip o insnlarla kanka oluyorlar,samimi arkadaşlıklar kuruyorlar ya. Devam etsinler. Bu devirde kimseye güven yok kardeşim.. Babaya,amcaya vs.. güven yoksa; kuzenmiş,erkek arkadaşmış,abiymiş.Knkaymış.. geçicen bu ayakları 40 sayfı,hadi ordnnn !! ALLAH bizleri de korusun ,hem kızları hem de erkek evladlarımızı da korusun böyle ahlaksızlıklardan ... AMİN.

Baba yarısı bile bunu yapıyorsa. .
Gerçi artık zihniyetler öyle iğrenç durumda ki sasirmamak lazim

bu mesajımı ne zaman taciz konusu görsem copy-paste yapıyorum, okuyanlar kusura bakmasın, okumayanlar için:

kızımın okulundaki psikolog anlatmıştı, daha önce de yazmıştım
cinsel tacizin %80-90 ı tanıdığımız insanlardan gelirmiş
geri kalan %10-20 dışarıdan gelirmiş ve onların da %90 ı öldürmeyle bitermiş
çocuklarımızı "tanıdık" cinsel tacizinden bizler koruyamazmışız, çok geç farkedermişiz
bu sebeple çocuklarımıza cinsel tacizin ne olduğunu, özel bölgeleri, kendisini nasıl koruyacağını, bize anlatmaları gerektiğini küçük yaştan itibaren anlatmamız ve öğretmemiz gerekirmiş
bunu her ebeveyn ciddiye almalı ve yapmalı!

Okumaya basladigim anda buz kestim resmen yaaa nasil bir amca bu yaa Allah islah etsin rabbim yavrulariimizi korusun kollasin amin cok ürkütücü cok kötü bir durum Allahim sen koru yarabbim

Allahım Nasıl insanlar var. İnsan demekte yanlış sen tüm çocukları koru yarabbim. Senin psikolojin ne haldedir. Allah yardım etsin sana.

Kadın olmak gerçekten çok çok ama çok zor.
Daha bu akşam bile muhabbetini yaptık her çaliştiğimiz yerde ahlaksız teklifler,dokunmaya çalışanlar vs. Ve birde konu sahibinin anlattığı gibi yakın akraba sapkınlıkları. İğrenç ve ötesi. Üzülmeyin arkadaşım inanın sizin yaşadığınız yaşayıpta kendine bile itiraf edemeyen okadar çok insan varki..

Kız çocuğu büyütmek gerçekten zor onu korumak gerekiyor öz babasına bile guvenmeyecegi bir devir Allah ıslah etsin iğrenç bi durum psikolojik rahatsız olmalı ki bunu sağlıklı bir kafa yaptırmaz..
Kizimi bu olduklarından sonra daha iyi koruyacagim herşeyden herkesten. .

Allah bildiği gibi yapsın onu. Pislik. Hayvan bile olamayan canlı.
Bu işin kızı erkeği yok Malesef. Erkek çocuklarda bunlara maruz kalabiliyor. Böyle bi durumu yakından biliyorum. Daha geçen kediye tecavüz eden bir mahlukun videoları geziyordu nette. Ve bu insanlar içimizde yaşıyor. Eskiden Ada'lar hapismiş. Bunların hepsini bir adaya atacaksın. Birbirlerine ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Öyle çok senaryo geçiyor ki aklımdan bunlar için. Tümünü Allah kahretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…