Öz amcam

Bence böyle pislikler ifsa edilmeli ve sülaleden uzak tutulmali. Kan cikacak korkusuyla söylenmiyor cogu zaman, ama buyuk ihtimalle hala kucuk cocuklarin hayatini karartmaya devam edip, omur boyu unutmayacaklari travmayla yasamalarina sebep oluyordur.
Cok geçmiş olsun size de

Canım benim çok üzüldüm,ama şunu asla unutma sana yaşattıklarını Allah ım ona yaşatacak inim inim inleyecek ...O şrfszi geberdiğinde toprak bile kabul etmeyecek.....

Allah belasını versin böyle amcanın bildiğin sapık keşke çığlık atıp ailene anlatsaydın keşke
iyiki kımseye söylememısım dıyorum aslında yaşadığım mahallede herkes öğrenecekti arkamdan konuscaklardı annem öyle psıkolojık destek vercek biri degıl kendı psikolojısı bozukken..halamlar diğer amcamlar cok kalabalık bi aıleyız herkesın hayatı mahfolcaktı belkıde

bu konuda bişey yapmayı düşünmüyor musunuz?
keşke babanıza ve amcanıza anlatsanız..
siz büyüdünüz ama belki şuan başka çocuklara yapıyordur..
iyi düşünün sessiz kalmayın..

ama böyle kendi kendini bitiriyorsun sen sustuğun için bu sapık yeni kurbanlar buluyor kendisine bulmuşta
kendi yeğenlerine yapan kızlarına da yapar bildiğin sapkın

bu konuda bişey yapmayı düşünmüyor musunuz?
keşke babanıza ve amcanıza anlatsanız..
siz büyüdünüz ama belki şuan başka çocuklara yapıyordur..
iyi düşünün sessiz kalmayın..
Şuan cok mutsuz bı evlılıgı var ve dostu var yıllardır karısındanda bosanamıyor

ama böyle kendi kendini bitiriyorsun sen sustuğun için bu sapık yeni kurbanlar buluyor kendisine bulmuşta
kendi yeğenlerine yapan kızlarına da yapar bildiğin sapkın
Kızlarına tapıyor diyebılırıım benım korkum kızlarının basına benzer seyler gelmesı

Dehset bir olay cok kôtù ômùr boyu izini tasir bu olayin baba ya babasin sen ya piskik insan
tacizde bile günlerce kendine gelemiyorsun tacavüzü hayal edemiyorum hemde babasını gerçekten bazen düşman çok yakınımız olabiliyor ve hapisten çıkmış duydugum kadarıyla aramızda cezası neden kısa ? neden aramızda merak içerisindeyim.

Ölsün ve cehenneme odun olsun tez zamanda.

Çocuk istiyorum böyle şeyleri okudukça kanım çekiliyor.

Öz babasının 13 yaşındaki oğluna- yıllardır- tecavüz ettiğini öğrendiğimden beri korkuyorum.

En azından hadım edilsin. Ve ilaçla erkeklikleri bitirilsin

eminim budur sebebi bir fotografın bile bilinç altındaki etkisi yadsınamazken bahsettiğimiz yaşanmışlık.. bir cinsel ilişki yaşamamış olama rağmen ben istemeden beni öptüğü anda ittirebiliyorum. 3 yıldır yaşadığımız en ufak yakınlaşmada bile onun sebep olduğu durum yoktur anca şımarıklar yapıyordur sanki suc ıslıyormus gibi . Bu durumum bir rahatsızlık olduğunu kabullenip bana geçmişte bir şey duymam veya yaşamam hakkında konuşmalar yaparak rahatlatmaya benimle dertleşmeye çalışısıyor . bu duruuma bir çok şey sebep olmuş olabilir ama en ağırının bu olduguna eminim.. sanırım benim ödülümde evlilik yolunda olduğumuz erkek arkadaşım. cinsellik fobımı yenebilecegıme dair umutlanmaktan başka bir çarem yok sizin adınıza çok sevindim umarım evlilik hayatımda sevdiğim insanla birlikte yenebilirim korkularımı bencilliklerimi..

Evet 2kızı 1oglu var cok mutsuz bır evlılıgı var bosanamıyor dost hayatı yaşadığı biri var yıllardır
+ hayatını karartmaya çalıştığı insanlar
Babaannem ölür babam eşİm öldürmeye çalışır Ben Allah'a havale ettim
Allah cc elbetteki cezasını verecektir ,size çok üzüldüm paylaştığınız içinde mutlu oldum çünkü içine atınca çok daha beter oluyor Allah cc hepimizi muhafaza etsin .

Geberesice pislik. Kanim dondu ya. Seyi kopasica

Kizim var kimselere dokundurmamakla ne kadar hakli olduğumu bir kez daha anladim

Adelet bazen yerini bulmuyo malesef bu ùlkede adam ôldùrene bile ceza yok.

Bazen çok canavarca hislere kapılıyorum.

Yapılacak yorum yok aslında. Bu durum herkese duyurulmalı, kesinlikle şikayet edilmeli.

Bana kalsa insani olmayan şartlarda hadım edilip eline verilmeli derdim. Hastaysa tedavi edilsin sapıksa tecrit.

Çocuklarının olması ayrı bir vehamet.

Ben olsam bir dakika düşünmem, kuzenlerimle bir olur şikayet ederim.
Tüm nefretim gün yüzüne çıkıyor bu durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…