- 28 Şubat 2010
- 1.011
- 81
- 318
- Konu Sahibi ebruli8935
-
Canım benim çok üzüldüm,ama şunu asla unutma sana yaşattıklarını Allah ım ona yaşatacak inim inim inleyecek ...O şrfszi geberdiğinde toprak bile kabul etmeyecek.....Bu konuyu yıllardır içime atmaktan harap oldum gece karar verdım burdan içimi dökcem
Öncelıkle kkde ki nickimle beni gerçekte tanıyanlar olduğu için yenı bır uyelık aldım şuan 26 yasındayım cok mutlu bır evlılıgım var şükürler olsun
11-12 yaslarındaydım amcam askerden gelmıs ailesi uzakta olduğu için arada bizde kalmaya başlamıştı asıl kaldığı ev büyük amcamın eviydi
Yaz mevsimiydi balkonda yatıyodu bende sıcaktan uyuyamayınca amcamın yanına gıdıp uyudum sabaha karşı dudaklarımı öpmesıyle uyandım şuan bunları yazarken buz kestim ellerim titrıyor..uzun uzun devam etti gözlerimi açsam kalkıp gitsem sonra yüzüne Nasıl bakıcam çığlık atsam ya babam onu öldururse diye düşünüyorum çocuk aklımla herşeyi unutan ben o an neler hissettiğimi okadar net hatırlıyorum ki çaresizlik nedemek o yasta öğrendım
Öpmesi bitince çevirdi beni arkam ona donuk pantolonunu indirip benımde pijamamı ve iç çamaşırımı indirip sürtünmeye başladı bıkac dakıka surdu sanırım o an sabah ezanı okunmaya başladı gözlerımı açıp dua edıyorum Allahım nolur bitsın Allahım nolur aniden toparlandı dondu arkasını gözlerımın acık olduğunu gördü bırkac dakıka sonra da uyudu numaraydı tabı sonradan düşününce anlıyorum kalktım gittim odama ve hiçbirsey olmamış gibi devam ettık hayatımıza kımseye tek birşey anlatmadım beni suclarlar diye
Bu olayı 20li yaslarımın basında kendıme itiraf ettim yüzleşmeye başladım acaba uyku sersemımıydı diye kendını kandırmaya çalısıyodum ki aklıma büyük amcamın kızları geldı daha cok onlarda kalıyodu biri benden 1yas küçük diğeri benden 4yas büyük 1 yas küçük kuzenımle konuştum onada yapmış benzer seylerı uyuduğunda büyük olan kuzenımle konuşmak için gecen seneye kadar bekledım cesaretımı toplayıp konuştum ona defalarca yapmış kız 17yasında evlenmstı ondan kaçmak için dedi boşandı çocuk babasında kaldı Nasıl ödücek bunların vebalını şuan 2 kızı var o masumlardan çıkmasın da Allah cok büyüktür elbet çıkıcak acısı
Herkes aynı degıl bılıyorum ama nolur çocuklarınıza ozellıkle kız çocuklarınızı koruyun erkeklerın kucağında kız çocuğu görsem içim en derınden sızlar lise yıllarımda bı arkadasımada çocukken dayısının onu tacız ettıgını anlatmıştı bir diğeri kuzenının ettıgını..koskoca adamlar daha ortaokula giderken pesımıze takılırdı okul çıkısı otobüste tam ınerlerken sürtünüp inerlerdi şuan basıma oyle seyler gelmıyor özellıkle çocukların korkup ses çıkarmıcagını bıldıkleri için yapıyorlar
Lütfen yalvarırım sahip çıkın çocuklarınıza herkesten herşeyden koruyun
Gözleri nasıl dönüyorsa artık,onlara bile halleniyorlar..
Hiç bişe bulamazlarsa artık evdeki delikli kevgire dalarlar..yada anahtar deliği falan:S
iyiki kımseye söylememısım dıyorum aslında yaşadığım mahallede herkes öğrenecekti arkamdan konuscaklardı annem öyle psıkolojık destek vercek biri degıl kendı psikolojısı bozukken..halamlar diğer amcamlar cok kalabalık bi aıleyız herkesın hayatı mahfolcaktı belkıdeAllah belasını versin böyle amcanın bildiğin sapık keşke çığlık atıp ailene anlatsaydın keşke
ama böyle kendi kendini bitiriyorsun sen sustuğun için bu sapık yeni kurbanlar buluyor kendisine bulmuştaiyiki kımseye söylememısım dıyorum aslında yaşadığım mahallede herkes öğrenecekti arkamdan konuscaklardı annem öyle psıkolojık destek vercek biri degıl kendı psikolojısı bozukken..halamlar diğer amcamlar cok kalabalık bi aıleyız herkesın hayatı mahfolcaktı belkıde
Şuan cok mutsuz bı evlılıgı var ve dostu var yıllardır karısındanda bosanamıyorbu konuda bişey yapmayı düşünmüyor musunuz?
keşke babanıza ve amcanıza anlatsanız..
siz büyüdünüz ama belki şuan başka çocuklara yapıyordur..
iyi düşünün sessiz kalmayın..
Evet 2kızı 1oglu var cok mutsuz bır evlılıgı var bosanamıyor dost hayatı yaşadığı biri var yıllardırkendi evlendi mi bu sapık amcanın?
Kızlarına tapıyor diyebılırıım benım korkum kızlarının basına benzer seyler gelmesıama böyle kendi kendini bitiriyorsun sen sustuğun için bu sapık yeni kurbanlar buluyor kendisine bulmuşta
kendi yeğenlerine yapan kızlarına da yapar bildiğin sapkın
tacizde bile günlerce kendine gelemiyorsun tacavüzü hayal edemiyorum hemde babasını gerçekten bazen düşman çok yakınımız olabiliyor ve hapisten çıkmış duydugum kadarıyla aramızda cezası neden kısa ? neden aramızda merak içerisindeyim.Dehset bir olay cok kôtù ômùr boyu izini tasir bu olayin baba ya babasin sen ya piskik insan
Sapik pislik nasil vercekler yaradanima bunun hesabini yaDün nette gördüm insan azmanının biri kediye.... Kedi ya kedi...
eminim budur sebebi bir fotografın bile bilinç altındaki etkisi yadsınamazken bahsettiğimiz yaşanmışlık.. bir cinsel ilişki yaşamamış olama rağmen ben istemeden beni öptüğü anda ittirebiliyorum. 3 yıldır yaşadığımız en ufak yakınlaşmada bile onun sebep olduğu durum yoktur anca şımarıklar yapıyordur sanki suc ıslıyormus gibi . Bu durumum bir rahatsızlık olduğunu kabullenip bana geçmişte bir şey duymam veya yaşamam hakkında konuşmalar yaparak rahatlatmaya benimle dertleşmeye çalışısıyor . bu duruuma bir çok şey sebep olmuş olabilir ama en ağırının bu olduguna eminim.. sanırım benim ödülümde evlilik yolunda olduğumuz erkek arkadaşım. cinsellik fobımı yenebilecegıme dair umutlanmaktan başka bir çarem yok sizin adınıza çok sevindim umarım evlilik hayatımda sevdiğim insanla birlikte yenebilirim korkularımı bencilliklerimi..Bende eşimle beraber olurken zirveye ulaşamıyorum sebebi bumu bilmiyorum ama..cinsellık sevdiğinle yasadıgında gerçekten çok özel birşey evlılıkden hiç korkma okadar mutluyum ki 7aydır evlıyım hemen hemen 5 yıldır beraberiz böyle acılar yaşayanlara Allah'ın ödülü oluyor sanırım
+ hayatını karartmaya çalıştığı insanlarEvet 2kızı 1oglu var cok mutsuz bır evlılıgı var bosanamıyor dost hayatı yaşadığı biri var yıllardır
Allah cc elbetteki cezasını verecektir ,size çok üzüldüm paylaştığınız içinde mutlu oldum çünkü içine atınca çok daha beter oluyor Allah cc hepimizi muhafaza etsin .Babaannem ölür babam eşİm öldürmeye çalışır Ben Allah'a havale ettim
Adelet bazen yerini bulmuyo malesef bu ùlkede adam ôldùrene bile ceza yok.tacizde bile günlerce kendine gelemiyorsun tacavüzü hayal edemiyorum hemde babasını gerçekten bazen düşman çok yakınımız olabiliyor ve hapisten çıkmış duydugum kadarıyla aramızda cezası neden kısa ? neden aramızda merak içerisindeyim.
türkıyede dolu be üstelık annelerde bılıp göz yumuyor bu durumlaraKonunun tamamını okuyamadım midem kaldırmadı. Öz babasının tacizine maruz kalan birini tanıyorum. O gün dedim kızım olursa paranoyak olurum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?