Öz babasıyla evlendi

Bunların ilişkisinden olan çocuklarla da ilişkiye girmeye kalkar bu cinsi sapıklar

hem babası hem dedesi hemde eşi olayım ne olacak der

Ben özlerin birbirlerine cinsel çekim duyabileceğine inanmıyorum, inanmak istemiyorum. Mutlaka o işe bir iş karışmıştır öncesinde..

Kendi uvey kardeslerini doguracakk..
Hay massallahh

doğuracağı çocuk % 100 özürlü olur.bence bu yalan bi haberdir ya.böyle şy mi olur tövbe est

damadıyla kaçıp evlenen k.valide duymuştumda öz baba kız yok artık yaaa

Kızın çocukluğu çok sorunlu geçmiş. Bir sürü üveybaba, babayla çok kopuk ilişkiler, kontrolcü bir anne, 12 yıl babayı görmeme, kilosundan dolayı okulda alay edilmeler vs. Kızın babasına karşı bu tip hisler beslemesi bir yere kadar anlaşılabilir, sonuçta babası olarak görmüyor ama babanın bu yaklaşımda olması gerçekten çirkin.
Kızın küçükken ziyaret edip oyuncaklar alıyormuş hatta.

İşni daha tuhafı, büyükanne ve büyükbaba (adamın anne-babası) ilişkiden haberdarmış, düğüne katılacaklarmış hatta çocuk yapmalarını istiyorlarmış.

Bu arada haberin Türkçe kaynağında hata var.

Henüz evlenmemişler ve New Jersey'ye taşınmamışlar.

şimdi bunun çocuğu kızın annesinin üvey çocuğu mu olacak yoksa torunu mu? 100 puanlık uzman sorusu, süreniz 100 dakika.. başarılar
ne güldüm ya. aklıma şey geldi bi ara radyoda mantık sorusu soruyorlardı. annenizin ne bilmem nesi sizin neyiniz olur tarzında. o soruyu çağrıştırdı ama bunun cevabı daha zor sanki

Bahsedilen eyalette bu evlilikler cidden yasal mi merak ettim.
Enazindan bahsi gecen yerlerde alan memnun, satan memnun.
Biz ulke olarak daha vahim durumdayiz. Anadolu'da ilk cinsel deneyimini esekle yasayan mi ararsın.. Tek göz odada 10 kardes yatip, bacisini taciz eden mi ararsin.. Babasinin yillarca tecavuzune boyun egen kizkardesler mi ararsin.. Var da var. Hem de herkesin tahmininden cok daha fazla.

valla o kadar çok öz abi öz baba tecavüzü haberi çıkıyor ki, bu konuda ilginç olan kızın rızası olması gibi gelmeye başladı

Evet ben araştırdım onu bu haberden sonra.
New Jersey'de şu an yetişkin ensesti yasak değilmiş ama vali yasaklanması için harekete geçmiş.

gerçekten dünyanın çivisi çıktı...midem bulandı resmen..

Hani 1. Derece akrabayla evlilik deniyor ya kuzen evliligine. Iste gercegi budur.

tövbe YARABBİ nAsıl bıseydır bu aklım almıyor nasıl bır nefıs nasıl bır ılıskı aklım almıyor bıde cocuk yapacaklamıs mıgdesızlık ya cok kotu oldum dunya gıttıkce kotuye gıdıyor aklın mantıgın almadıgı ıgrenclıkler oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…