Özden ve Bahar'ın Diyet Günlüğü

KARGA30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
160
0
46
İstanbul
Herkese merhaba..Biz üniversite yıllarından tanışan iki arkadaşız.Tanıştığımız yıllarda ikimiz de incecik birer çıtırdık:)Şimdi birer kuzularımız var ve 30'umuzu geçtik.Evlendikten sonra ve doğumlardan kalan bütün kilolarımızı verip okul günlerindeki incecik bedenlerimize geri dönmeye karar verdik.Menülerimizi ve yaptığımız bütün egzersizleri,uyguladığımız bütün kürleri paylaşıcaz.Katılmak isteyen herkesi bekleriz.

ölmek var dönmek yok özden

Hayırlı olsun. İnşallah istediğiniz kiloya kavuşursunuz. Allah sabır versin :)

Yapacaklarımı yazıyorum

makul miktarda yemek yemek(menülerimi paylaşıcam)
gunde ılk hafta 50,daha sonra 100 'e cıkarmak kaydıyla mekik
gunde ıkı bardak yeşil çay
gunde en az 2.5 lt su
koşabildiğim günler(haftada 3 gün) koşu bandında 35 dk
sabahları uyanınca 1 bardak sıcak lımonlu-ballı su
pilavı ve kızartmaların tamamını hayatımdan cıkarmak

tartıdan sonuçları kılo cızelgem harıc hergun yazıcam.tam bir günlük olsun istiyorum..herkese sevgilerr...özden seni de bekliyorumm

kahvaltı menum,1 yumurtadan cok az yaglı omlet,ıkı zeytın,bı kupa cay,bır dılım ekmek
oglen 3 yemek kasığı bulgur pılavı,ıkı yemek kasıgı bezelye yemegı
ara ıkı cevız
bı yesıl cay sımdılık bu kadar

eveett haydi bakalım hayırlısı :))spor dışında ben de aynı seyirde devam edeceğim ancak şimdilik basit pilates hareketleri de ekleyebilirim listeme 2 ay sonra da artı yürüyüş olacak

kahvaltıdan itibaren yazıyorum
sabah 1 haşlanmış yumurta ,bir dilim beyaz peynir ,1 dilim ekmek ,şekersiz 1 bardak çay
öğlen 1 bardak mercimek çorbası
ara 1 elma
akşam 1 tabak mercimek , 1 tabak pırasa yemeği ve 1 dilim de ekmek olacak
tüm gün 2 lt su

hayırlı olsun gunluğunuz canım ınsaalah hepımız ıstedığimiz kıloya gelırız canım

evveeet gelelim akşam menusune,
bezelye yemegı ve salata ,ekmek yemedım,onun yerıne aksam ustu kuzuma yaptıgım pogacalardan bı tane yemiştim
şimdi pc den kalkınca mekiklerimi halledicem,bugun kosabilirmiyim bilmiyorum,çok yoruldumm,bi fincan yeşil cayım eksık kaldı,onu da yatana kadar içerim..yatana kadar suya da devam..

özdenn sen de durumlar nedir bacım ?

sıpacım durmadı azcık spor da yalan oldu :)

ama akşam yemeğinden sonra saat 5.30 dan sonra hiçbişi yemedim suyu 2,5 litreye tamamladım

çok iyi olmuş cicim,yani 5 30 dan sonra bişey yememen..

ben bugün seferi sayılırım di mi ?:) dikkat etmeye çalışıcam tabiiki ama yolda izde ne bulursam olcak bugün..akşama raporu veririm..öpt seni.

sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kaşar ,4 zeytin ,şekersiz çay- öğlene tarhana çorbası ekmek yok şimdide azcık basitlerinden pilates yapıcam egemen uyurken haydi bakalım akşama yine yazarım :)

ayy bi azim geldi valla

gelsin tabi:) bugün yediklerimden sonra bana da feciii bi azim geldi:) sabah evin işlerini bitirip 40 dk koşmayı düşünüyorum ehehe..ama bu rejim patladı demek deil tabiiki,bugün seferiydim,yarın kaldığım yerden devam allahın izniylee öpt cicim..

tatlııımm öle bi azim ki misafirliğe gittik o kdr ikramın arasında bir küçük lokum ve şekersiz çay :)) amaa eve dönüşte dayanamayıp çeyrek kokoreç yedim :))) hamilelikte bile canım çekmişti biliyon

bu günlük iyi oldu ne pişircem derdi de kalmadı bakıyom bahar ne yemiş hoop ertesi günkü menü hazırr hahaaha:))

akşam yemeğinde yediklerim yarım porsiyon bulgur pilacı yarım porsiyon bezelye 1 küçük kase yoğurt ekmek yemedim

neyse ki azda olsa spor yapmıştım kokoreç için vicdanım rahat yarın da ceza sıfır ekmek tamam toparlarız :))

ÖPTÜM CNM ..

sabah
1 dilim kepek ekmek , 1 haşl.yumurta,1 dilim beyaz peynir , 1 çay bardağı şekersiz süt
öğlen
2 yemek kaşığı bulgur pilavı 3 yemek kaşığı bezelye yiycem.ekmek yok
ara 1 elma planlıyorum.

tabi su fix 2 ya da 2,5 litre

neyse cnm kokoreç kaç aydır hasretini çekiyodun menüler de tamam diyosun,ohh walla,acık da sen düşün kız ben çekem kopya

sabah kahvaltısı bir dilim ekmek bir dilim peynir,iki zeytin,bi domat bi yumurtadan domatlı yumurta(çokk azıcık yağlı)bi kupa şekersiz çay ,arada bi nescafe ,şimdi hemen su içmeye başlıyorum,evin işlerine girişiyorum,yemek yapınca öğle menümü de yazarım,mekik de çekicem bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…