Yapacaklarımı yazıyorum
makul miktarda yemek yemek(menülerimi paylaşıcam)
gunde ılk hafta 50,daha sonra 100 'e cıkarmak kaydıyla mekik
gunde ıkı bardak yeşil çay
gunde en az 2.5 lt su
koşabildiğim günler(haftada 3 gün) koşu bandında 35 dk
sabahları uyanınca 1 bardak sıcak lımonlu-ballı su
pilavı ve kızartmaların tamamını hayatımdan cıkarmak
tartıdan sonuçları kılo cızelgem harıc hergun yazıcam.tam bir günlük olsun istiyorum..herkese sevgilerr...özden seni de bekliyorumm
kahvaltı menum,1 yumurtadan cok az yaglı omlet,ıkı zeytın,bı kupa cay,bır dılım ekmek
oglen 3 yemek kasığı bulgur pılavı,ıkı yemek kasıgı bezelye yemegı
ara ıkı cevız
bı yesıl cay sımdılık bu kadar
hayırlı olsun gunluğunuz canım ınsaalah hepımız ıstedığimiz kıloya gelırız canımHerkese merhaba..Biz üniversite yıllarından tanışan iki arkadaşız.Tanıştığımız yıllarda ikimiz de incecik birer çıtırdık:)Şimdi birer kuzularımız var ve 30'umuzu geçtik.Evlendikten sonra ve doğumlardan kalan bütün kilolarımızı verip okul günlerindeki incecik bedenlerimize geri dönmeye karar verdik.Menülerimizi ve yaptığımız bütün egzersizleri,uyguladığımız bütün kürleri paylaşıcaz.Katılmak isteyen herkesi bekleriz.
ölmek var dönmek yok özden
hayırlı olsun gunluğunuz canım ınsaalah hepımız ıstedığimiz kıloya gelırız canım
gelsin tabi:) bugün yediklerimden sonra bana da feciii bi azim geldi:) sabah evin işlerini bitirip 40 dk koşmayı düşünüyorum ehehe..ama bu rejim patladı demek deil tabiiki,bugün seferiydim,yarın kaldığım yerden devam allahın izniyleeöpt cicim..
tatlııımm öle bi azim ki misafirliğe gittik o kdr ikramın arasında bir küçük lokum ve şekersiz çay :)) amaa eve dönüşte dayanamayıp çeyrek kokoreç yedim :))) hamilelikte bile canım çekmişti biliyon
bu günlük iyi oldu ne pişircem derdi de kalmadı bakıyom bahar ne yemiş hoop ertesi günkü menü hazırr hahaaha:))
akşam yemeğinde yediklerim yarım porsiyon bulgur pilacı yarım porsiyon bezelye 1 küçük kase yoğurt ekmek yemedim
neyse ki azda olsa spor yapmıştım kokoreç için vicdanım rahat yarın da ceza sıfır ekmek tamam toparlarız :))
ÖPTÜM CNM ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?