Özden ve Bahar'ın Diyet Günlüğü

öğle yemeği bi tabak mercimek çorbası,yanında salata da yapıcaktım baktım salata malzemesi yok,ekmeksiz bi tabak çorba içtim . 1 lt suyu da tamamladım markete gidiyim geliyim mekikleri halledicem..65 in altına düştüğüm günü bi görsem allahımm sırada mekiklerin yanı sıra bi de yeşil çaylar varr ..

evett özden,
dünden sonra bugünü kazasız belasız, kaçamaksız tamamlamış bulunmaktayımm,inşallah.
akşam menüsü
bir tabak mercimek çorba
bir turp bir havuçtan salata limonlu elma sirkeli
iki kaşık barbunya yemeği..
sabah limonlu ballı sıcak su ok
su 2 lt ok
1 yeşil çay ok
60 mekik ok

yatana kadar bir yeşil çay eksik kalacak gibi bugün hiç canım istemiyo ,bakalım gecenin ilerleyen saatleri ne göstericek
bu arada tartım 66.6 idi.

öğlene misafir gelince planlar değişti
1 ince dilim börekle azcık makarna salatası yedim şekersiz çay
öğlene yazdıklarımı da akşam yemeğinde yedim.2 yemek kaşığı bulgur pilavı 3 yemek kaşığı bezelye ekmek yemedim
bir de yeşil çay içtim su 2,5 lt spora fırsat bulamadım bgn oğluşcum sağolsun, hoş leslie nin 6 milini koşmuş gibiyim o ayrı

hehe neyse iki dilim börek ..

bu arada leslie de iyi olur hani ,ben de belki dora uyuyunca 2 mil yapıveririm gerçi bugün de temizlik yaptım bacaklarım kopuyo ama ..ben şimdi gidip şu sıpayı yatırayım .acık daha su içmem lazım ama ,walla wc ye gitmekten yoruldum yaww

günayydıınn özden
kahvaltımı yazıyorum 2 haşlanmış yumrta,bi dilim ekmek,2 zeytin,bi çatal peynir,şekersiz çay
bugün kesin koşucam tartı oynamadı 66.6 :44:

ara iki ceviz,öğle yemeğini henüz bulamadım,ama sanırım tam tahıllı ekmekten yağsız beyaz peynirli tost ve ayran olacak

ÖĞLE YEMEĞİM
yarım tabak taze fasulye ekmeksiz,ama hiiçç kesmedi şimdi çay demleyip bi iki diet bisküvi atıştırıcam ..sende durum nedir bacımm ?hiç görüşemiyoruz ya merak ediyrm.

ÖĞLE YEMEĞİM
yarım tabak taze fasulye ekmeksiz,ama hiiçç kesmedi şimdi çay demleyip bi iki diet bisküvi atıştırıcam ..sende durum nedir bacımm ?hiç görüşemiyoruz ya merak ediyrm.

ya evet görüşemedik :)
öğlen yeni bulduğumuz tat yoğurtlu bulgur salatası ve yarım dilim kepekli ekmek 1 bardak meyve suyu
akşam menüm belli yazayım yarım dilim kepek ekmek, karnbahar yemeği ,1 tabak yoğurt

evett akşam menüsü yağsız, tam tahıllı ekmekten beyaz peynirli bol domatesli tost ,bi kupa çay . sıpa uyudu kocam gelmeden son bi evi toplayıp koşmaya çalışıcam ..

yuppiiiii 66.4
walla akşam 2 de yattım yatana kadar açlıktan öldümm :9 sonra dedim ki bu saatte atıştırmak mıı ,sabah tartıda rakamı görmek mi
tabiikii bişey yemeden yattım ama gurultu sesleri öbür odadan duyulurdu yanii
eheh heh çok mutluyum

sabah menüme gelince bir dilim tam tahıllı ekmek,iki zeytin,bir yumurtadan omlet,bir dilim beyaz peynir, bir kupa tatlandırıcılı çayy..

özzdenn sen naptın ?

canımm günaydıın
1 yumurtadan menemen çok az yağlı , bir dilim kepek ekmeği,1 dilim beyaz peynir,şekrsiz çay
benim daha çook yolum var bugün azcık modum düştü niyeyse tartı da bi değişiklik yok

tartıyı çok da kafana takma canım,çok takacaksan 10 günde bir tartıl çok daha mutlu olursun benim de bazen bi hafta oynamadığı oluyo,yapcak bişey yok ..
öğle menümü yazıyorum
2,5 uzun sosis yağsız,bir dilim tam tahıllı ekmek,bi kupa çayy şekersiz

bana bak modun falan düşmesin canım moduna başlatma..sen devam et ,olacak,walla bak..

öğle yemeği yemek denirse :)
bir kase sütle k-flakes , 1 muz bir de 10 dk yürüdüm leslieyle
ben biraz geçsin de öle tartılcam moralim bozuluyo

benim bildiğim en kalorili yiyecekleri listeliyim de aklımızda olsun gözümüzün önünde dursun:

çerezlerin tamamı ,özellikle badem (beyaz leblebi falan en düşük olan)
fındık fıstık ezmeleri
süt kreması (toz olan kahveye kullandığımız ve sıvı halde olan yemeklere kullandığımız)
kaymak
muz,üzüm meyvelerden
pilav
kızartmaların tamamı
tereyağ
kaşar

aklıma geldikçe eklerim ,şimdi aklıma gelenler bunlar ,öpt

akşam yemeği
1 porsiyon karnıbahar yemeği,yanında biraz börülce salatası ,1 dilim kepek ekmek
2 yeşil çay 2,5 lt su da ok

sabah kahvaltısı 2 haşlanmış yumurta,bir dilim tam tahıllı ekmek,çok azcık zeytinyağı,bi zeytin,yarım kk peynir,bi kupa çay..

Özdenn

yeni bir kür öğrendim,anlatcam sana,sırf bunu yaparak bile haftada 2 kilo vermiş bisürü kişi,hatta dietle beraber haftada 3 kilo verenler olmuş,ben dün gece başladımhaftada 3 kilo vermesek de hızlandırır eminim..anlatcam sana..öpt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…