Özden ve Bahar'ın Diyet Günlüğü

öğle yemeği
iki kaşık musakka
3 kaşık şehriye pilavı
bir büyyüük bardak ayran . arada 2 greyfurt suyu içtim ..

arada bi yeşil çay içtim su henüz bi lt bile olmadı,şu su işini bi türlü beceremiyorum ben yaa akşam yemeği muhtemelen öğlenkinin aynısı olacak

öğlen yağsız makarna bi tabak
akşam tavuk ızgara 1 dilim kepek ekmek bir küçük kase yoğurt

Akşam yemeği öğle yemeğinin aynı,kuzum uyudu,bi türk kahvesi içip koşmaya gidiyorum,en 35 dk inş.,bugün mekik çekemicem acayip belim sırtım ağrıyo ..suyu tamamlayamadım yarın daha sistemli içicem sabahtan başlıcam walla içmeye,bi de akşam yatarken ballı tarçınlı su içicem bakalım faydası olur inşallahh..öpt seni cicim..

evett
33 dk koşmuş bulunmaktayım,120 kalori,2,5 km kadar ...ben akşam yemeği abarttım mı ne ,hala tokum ,allah allah dün bu saatlerde açlıktan ölüyodumm neyse koşmak iyi geldi,hiç aksatmıycam artık,şimdi de tarçını koydum içicem..
sabah tartıyı merak ediyorum çookk
bugün 66.4 tü yine .

ballı tarçınımı da içtim gönül rahatlığıyla uyuyayım :)

sabah kahvaltıdan yarım saat önce içerim gene haydi gitsin kilolar gelsin eski vücutlar

amiinnn cicim aminnn

çok mutluyum şu andaaa tartı 66.1 YUUPPPİİİİİ
walla koşmam mı etkiliyo ballı tarçın mı karar veremedim ,ikisinin de faydası olmuştur diye düşünüyorum
ha bu arada bu ballı tarçının formulünü değiştirdim ben içine limon da sıkıyorum..tadı da daha iyi oldu..

kahvaltımı yazıyorum bi dilim nrml ekmek(tahıllı alcam bugün),bir sosis bir yumurta omlet..5 zeytin(zeytini kaçırmışım bugün)küçük bi parça b. peynir... haydiii lilililiilili yaaa

hadi bakam darısı başıma :)
kahvaltım 2 haşl.yumrta,1 dilim kepek ekmek, 1 dilim bey. pey. ,zeytin bnm de 4 bugün:),ş.siz cay

öğle yemeği,bir kupa çorba ekmeksiz,bir küçük dilim kek :S ama o kadarcık da olsun di mi ama ..iki yeşil çay ok dir.. su da iyi gidiyo bakalım bugün tamamlayabilecek miyim 2 lt

öğlen fırın tavuk 2 prça küçük ,
kepek ekmeği yarım dilim
1 dil kek de benden ve prtakal suyu taze sıkılmış 1 bardak
yeşil çy ok su da ii gidiyo
akşam sadece domates çorba içcem 1 dilim kepek emekle ve tarçın cayı gece

akşam yemeğimi yedim bile :aynı, musakka ve şehriye pilavı,bi büyük bardak ayran,8 gibi kuzuyu yatırıp koşucam yine,yatmadan ben de tarçınlı suyumu içerim

özzdeenn
33 dk mı koşmuş bulunmaktayım,yağlarımı sallaya sallaya koştum walla :101:kaç kalori yaktım göremedim bu sefer bi ara güvenlik ipi çıktı sıfırlandı totali göremedim bu sefer ,ama bugünkü tartı performansını yarın sabah da görmek istiyorum eh ehe he .:81:

şimdi de tarçınımı demlenmeye bıraktım 5 dk ya onu da içerimm ohh miss,tadı da güzel zaten ,biitki çayı gibi oluyo ..:124:

bu arada ektin beni koşu bandında..

koşu bandında benden başka kitap okuyan var mıdır acaba :97: napiim vakit geçmiyo..kalinihtaaa ..

yoktur heralde :)))) koşu bandında kitap nasıl okudun yaaaa hahaha...
şu smile ları nasıl yapıyonuz bee bana da öğret nerden eklicem??

sen bide okuduğum kitabı görsen bacım ,zihin gücüyle zayıflama kitabı,ne kadaann azimliyim yanee hesap ett hahaha

cnm mesaj yazdığın kutucuğun altında var ya suratlar ordan işte,ayrıca bi de 'fazlası' diye bişee yazıyo ya diğerleri de orda işte ,nasıl gözünden kaçtı anlamadım yaw ..sende de çıkıyodur zannımca niye çıkmasın.:S
acıkmaya başladım yatsam iyi olcek hehe..öpt bacım .

haa aklıma geldi mesaj yazarken diğer seçenekler diye sayfanın altında bi yer var ya acaba orda smile ları gösterme diye kutucuk var işaretliyse onu kaldır,tick li olabilir.

YUPPİİİ 66.0
Tam ayın 3'den 3'üne,3 şubat 3 mart 4 kiloooo:118:
bu ay da kendimden aynı performansı bekliyorum :) ehehe

temmuzda 52 kilo görebilirim die düşünüyorum bakalım zaman ne göstercek.
kahvaltım
sosisli omlet aazzııcık yağla yaptım,iki çatal peynir,3 zeytin,bi dilim tam tahıllı ekmek,bi kupa çayy..

ayrıca sabah tarçınlı ballı limonlu suyumu da içtimm.. tey tey teyyy

bu saate kadar yeşil çay ve sudan başka bişi girmedi mideme:) ben yemiyom sen kilo veriyon ne iş anlamadım :))
şimdi bir kupa domates çorbası içcem öğle yemeği olarak
smile kısmı açık değil gal,ba ben de bi ara açarmısın tatlıım beceremedim ben :) kk nın ustası sensin face de bana gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…