Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dün aksattım yazamadım ama kaçamak yoktu ,normal menülerdi,bu sabah 2 yum.dan omlet,bi dilim ekmek,1 kk peynir,3 zeytin,çay,öğlen iki kabak dolması yourt olacak,4-5 gündür koşamıyorum,inşallah bugün koşucam yine yazarım ..
dün akşam yemeğim 2 kabak dolması bi kase cacık..bugün sabah kahvaltısı 1 yum.dan omlet,bi kk peynir,2 zeytin,bi dilim tahıllı..dün akşam diziye daldım koşamadım
evett bugün tam gaz geri dönüyoruummm.yavaşlama dönemi bittii
sabah aç karnına tarçay içildi.
bi dilim tam tahıllıyla omlet kahvaltı yapıldı ve de çay tabiki.
şimdi hemen mekikler çekilecek,şimdi çekilecek ki akşama bi 50 daha çekilebilsin..
hemen arkasından bi yeşil çay içilecekkkk:82:
evet döndüm :87:
sabah 1 dil kepek ekmek çay 1 kk peynir 1 çay kaşığı bal
öğlen yoğurtlu ıspanak 1 dil kepek ekmek
öğleden sonra leslie yapcam inş.2 mil, ha bu arada sabah azcık yürüyüş yaptım 15 dk kadar
akşamada yemek sonrası mekik planlıyorum ya da pilates bakalım :93:
evet ben de döndüm şekerim ..
sabah bi dilim tam tahıllı,bi kupa çay,bi rafadan yum.,bi çatal reçel,biraz peynir.bi yeşil çayımı içiyorum şu anda..koşunca bildiricem.
akşam yemeği için de ıspanak istemiyo canım:44: sanırım dom.salatası yapıp bi dilim ekmekle yicem,kuzu yattıktan sonra koşmayı planlıyorum, inşallah ..yazarım akşam canım.
ooh gelmiş smilelarım sağol cnmmm
leslie yapamadım
ama birazdan mekik çekcem azar azar başlıcam konuştuğumuz gibi :13:
akşam domates çorba bi dil kepek ekmek bi tabak ıspanak
günaydın cnm
dün azcık çekebildim mekik ama az da pilates yaptım
sabah 1 dil kepek ekmek,1 kk peynir , domat,salatalık ve cay
şimdi de yeşilcayımı içiyorum :126:
akşam tv ye takıldım koşamadım canım,akşam yemeğim söylediğim gibi dom.salatası yaptım bol soğanlı bi kaşık z.yağ koydum bi dilim ekmekle yedim.sabah bi rafadan yum.,bi dilim ekmek,bi iki çatal reçel(zira cnm çok tatlı istiyodu,malum),bi kk kaşar..şu koşuya da başlasam hayırlısıyla yaa çok aksattım..
dün öğlen dışarda olduğum için bi poğaça bi ayran şekline oldu akşam yemeği bi dilim börek bi kupa çay ay dün hamur işi günü gibi oldu ama mecburen öyle oldu.bu sabah bi rafadan yumurta ,bi dilim tahıllı,bi küçük dilim kaşar,dom,çay..öğlen bi tabak mercimek çorbası olacak.inş leslie cd sini çalıştırabilirsem 3 mil yapıcam yaparsam yazarım..
dün en son sabahı yazmışım orda kalmışım öğlen bi tabak mercimek çorba ve bi dilim ekmekti,akşam üstü komşuda acık hamur yedim ama akşam bunu telafi edip yemek yemedim 4-5 tane fıstık attım ağzıma ve yarım bardak süt içtim,bugün dışardaydım biraz karışık oldu,sabah yumrta bi tane bi dilim kaşar,dom,salata,2 dilim ekmek..öğlen bi dilim kek (hehe ben yapmadım dışardan yedim),4-5 patates kızartması walla zor tuttum kendimi (haha tuz diye şeker ekmiş olduğum halde patateslere) allahımmm bendeki iştah kimde var yaa haha..tabi bunlara istinaden akşama menüde dom.salatası varrr :))) bu arada tartı oynadı çok şükür reglim bitiyo ya 63 üü gördüüümmmm 63.9 hehe olsun..bi ikki güne beraber yazarız menüleri hayatım hehe..aynısııı dıye..
akşam domates salatası ve bi dilim ekmek yedim,bugünlerde boynumun tutulmasından mütevellit spor hakgetire :18: ama çok şükür tartı 63.7 gösterdiii:118:şu leslie ye başlasam tam süper olucak
sabah 2 yumdan omlet,salatalık,2 zeytin,az peynir,bi dilim ekmekk.