Özden ve Bahar'ın Diyet Günlüğü

eveet döndüm valla pek kaçamak olmadı :89:
sabah 2 sahanda yumurta az yağlı 1 kk peynir çay 1 dil ekmek
öğlen gevrek ve yeşil çay :41:
akşamı da yazayım şimdiden yeşil mercimek 1 pors.yanında salata ve 1 dil ekmek :4:
doğum sonrası ilk reglim bakalım kaç gram (ya da inş. kilo)gidecek :20:
ayın 20 sinde tartılcam bakalım 4 gözle bekliyorum o günü şu ticker oynasa ii olcak :44:

eveet döndüm valla pek kaçamak olmadı :89:
sabah 2 sahanda yumurta az yağlı 1 kk peynir çay 1 dil ekmek
öğlen gevrek ve yeşil çay :41:
akşamı da yazayım şimdiden yeşil mercimek 1 pors.yanında salata ve 1 dil ekmek :4:
doğum sonrası ilk reglim bakalım kaç gram (ya da inş. kilo)gidecek :20:
ayın 20 sinde tartılcam bakalım 4 gözle bekliyorum o günü şu ticker oynasa ii olcak :44:

oynıycak hayatım eminim ben..ben bugün ne yazdım hatırlamıyorum walla sabah yazdım galiba akşam yeşil salata peynir de koydum çok çok az zeytinyağ bol limon,bi dilim tahıllı ekmek...kuzum hala uyanık uyursa erken, koşucamm..şu 63 ü bi görsem bayadır göremedim :51:

sabah kahvaltısı 2 yum.dan omlet ,peynir,bi dilim tam tahıllı,çayy..dün akşam kuzu çok geç yattı koşamadım :( tartı aynı,64.6..

ben de günlerdir walla bugün doydum :1:

eveett bugün büyük kaçamak yaptım ama mutluyum,izin verdim kendime iki kocaman ıspanaklı börek yedim,ama tabi akşam tekrarlamıycam bunu ve ceza olarak 35 dk koşu veriyorum kendime :1: ehehehe

evet sabah kahvaltım 1 dil.light ekmek 1 kk peynir ve 2 sahanda az yağlı yum.şekersiz kahve :84:
sonunda tartım hareket etti 1 kilo ama olsun bu da bişi yavaş verirsem geri almam sanıyorum kolay inş.yani temennim o :71:

EVET EVET CİCİM NE KADAR YAVAŞ O KADAR SAĞLIKLI..
sabah kahvaltım domatesli yum.bi dilim tahıllı ekmek,bi kupa çay,biraz peynir..dün yediğim börekler beni tırmaladıııı :18: koşu bandına yapışsam yeridir yanii..:51:
ha bu arada bikaç gündür içmediğim yeşil çaylarıma hemen geri başladıımmm :21: bi tane içtim bileee :21:

öğle yemeğim 1 porsiyon mantar sote, kendime özel yaptım walla çookk azıcık yağ koydum,2 kaşık makarnaa,o da çok az yağlı..

akşam yemeğim öğle yemeğimin aynısı :) 60 mekik ok ,koşu bandı olmadı :( zira dizim var bugün yanrın inş.yatmadan tarçayımı da içerim bakalım sabah tartı oynıcak mı??:122:

hehe anlaşsak bu kadar olur canım he yemekler aynıymış:1:
öğlen az yağlı bir pors.makarna yanında soda :90:
akşam mantar sote azcık ama hakkaten azcık makarna :31:
spor yok regl bitimi inş.:33:

100 gr daha gittiiiii:52:
sabah kahvaltım dom.yum.,bi küçük parça peynir,iki zeytin,çayyy..tabi sabah tarçayımı da içmiştim..bugün spor olayını arttırmaya karar vermiş bulunmaktayımm..havalar ısınmaya başladı hızlanmak lazım :1:

ara iki ceviz,öğle yemeğim tavuk ızgara biraz yağlıydı ama :18: napiim,biraz da dom. salatası,akşam yemeği de bunun aynısı olucak,bi ara greyfurt içtim ,şimdi koşmaya gidiyorum akşama halim kalmıyo ziraa,mekikler ok. 60 mekik

sabah
1 dil ekmk 1 kk peynir 2 haş.yum.çay
öğlen
erişteli yeşil mercimek çorba 1 dil ekmek
ara
5 etiform yeşil çay
akşam
çorba patates salatası :131:

iki dilim tavuk ızgara,3 kaşık makarna bi bardak ayrann akşam menümm,bir dee akşam yemeğinden önce 25 dk koşu bandı yaptım,o kadar izin verdi sıpacık ..buna da şükür :1:

100 gr daha gittiii :118:64.4

sabah kahvaltısı dom.yumurta ,bi dilim tahıllı ekm.,2 zeytin,çay..şimdi de bi türk kahvesii.:10:

ara öğün 6-7 badem :17: canım çekti,öğlen yarım pors.kıymalı makarna bi kupa ayran,akşam çookk az yağlı tavuk sote ve çayyy..ilerleyen saatlerde koşubandını bildiricem,bu arada 60 mekik ok ..:8:

sabah
1 dil ekmek, az lor tuzsuz yağsız, çay :9:
öğlen
3 etiform ve patates salatası soda:67:
akşam
menemen ,1 tane küçük börek ,1 kase yoğurt:51:

Back
X