- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Burcucum34
-
Öğrenir bütün hastane otel kayıtlarını, hangi eczaneden ilaç aldığınızı bile öğrenir. Kesin bilgi.Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Ya mesela bende gecen sene ameliyat olucaktim gecmis senelerin hastane arsivi lazimdi bana bile zor.verdilerHersey olur yani. Bu ulkede kişisel haklarin korunmasi diye bir olay yok maalesef
E devlet şifrenizi biliyorsa e nabizdan bulabilir hastane gecmisinizi. Eski receteler bile cikiyor.
Yani e nabizdan cikiyorsa herhangi yetkili birinden isteyip bakabilir . Benim is yerimde mesela program var. Herkesin tcden nüfus kaydina-ehliyetine -aldigi buyuk cezalarw - plakadan tum ruhsat bilgisine pit diye ulasiyoruz. Bir arkadasim cagri merkezinde calsiiyor. Isim soyad veriyorsun telefon numarasini tcsini ev adresini buluyor. Bir baska arkadasim devlette memur. Tc numarasından sorgulayip 7 ceddinin bir suru seyine ulasabiliyor.
Cemkirene cemkiriyorumSinirlerim bozuldu. Niye çemkiriyorsunuz herkese?
Ya iste erkekler ne kadar bencil durust olunca kaybediyorsun durust olmasanda niye durust olmadin diye kaybediyorsun ama kendileri bircok seyi yasiyolar malesef bilmiyorum bazi kisilerdende kiz bekarken sevgilisyle otelde kalmis ama polislede evlenmis bir sorun olmamis diye duydumValla nerden nasil ogrendi bilmem ama bir arkadasimin nisanlisi polisti. Kizlik zarini mi ne diktirmis arkadasim 4 sene once falan. Benim bile haberim yoktu. Bakire olmadigini biliyodum ama bunu hic dememisti bana. Bunu ogrenmis mesela cocuk. Nasil ogrendigini soylememis bile. Neticede ayrildilar tabi. Zar onemli cunku beyimiz icin.
Yani sizinki nedir bilmem ama tahlil falan tarzi seylerse bence bilsin. Sonucta e nabizdan hersey gorunuyor. Yarin bir gun evlenince gorurse aciklaman zor olabilir.
Ne olursa olsun yaptıklarınızın arkasında durunYa iste erkekler ne kadar bencil durust olunca kaybediyorsun durust olmasanda niye durust olmadin diye kaybediyorsun ama kendileri bircok seyi yasiyolar malesef bilmiyorum bazi kisilerdende kiz bekarken sevgilisyle otelde kalmis ama polislede evlenmis bir sorun olmamis diye duydum
Konumuz dil bilgisi galibaHerkez değil herkes. Diğer hatalara girmek bile istemiyorum zira sadece doğru kelimeleri yazsam daha az sürer.
Eğer sadece sorduğunuzun sorunun tek bilgisini almak istiyorsanız googledan öğrenin. Forum sitesine yazdığınıza göre insanların size soru sorma, ek olarak kendi düşüncesini yazma hakkı var.
Sorunuza gelince evet bulabilir. Size cevap vereyim herkesin yaşanmışlığı var ama yaşanmışlıklarımızı hata olarak görmüyoruz sizin aksinize. Yaşadıklarımızın arkasındayız doğru veya yanlış. Size de aynısını öneririm.
Yani arastirma zahmetine girmemistir. Bakmaya herek gormemistir.Ya iste erkekler ne kadar bencil durust olunca kaybediyorsun durust olmasanda niye durust olmadin diye kaybediyorsun ama kendileri bircok seyi yasiyolar malesef bilmiyorum bazi kisilerdende kiz bekarken sevgilisyle otelde kalmis ama polislede evlenmis bir sorun olmamis diye duydum
Hastane anormal bir durum yok aslinda o ona takilmiyorumda erkek arkadasimla otelde kalma mevzusuna takiliyorm bunu ogrenirmi diyeValla nerden nasil ogrendi bilmem ama bir arkadasimin nisanlisi polisti. Kizlik zarini mi ne diktirmis arkadasim 4 sene once falan. Benim bile haberim yoktu. Bakire olmadigini biliyodum ama bunu hic dememisti bana. Bunu ogrenmis mesela cocuk. Nasil ogrendigini soylememis bile. Neticede ayrildilar tabi. Zar onemli cunku beyimiz icin.
Yani sizinki nedir bilmem ama tahlil falan tarzi seylerse bence bilsin. Sonucta e nabizdan hersey gorunuyor. Yarin bir gun evlenince gorurse aciklaman zor olabilir.
Yani arastirma zahmetine girmemistir. Bakmaya herek gormemistir.
Benim kacakcilik ve organize subede kuzenim var mesela. Cok rahat kisilerin otel kayitlarina ulasabilir istese. Tarihi,kaldigi kisiyi,kac gece kalindigini falan.
Ayni sekilde bir donem esim de gbt buroda calismisti. O da goruyordu otel kayitlarini.
Otel hakkinda bilgi alamazmi yani pardon yanlis alinti yaptim sanirimHoteli kimseye söylemiyorlar ama hastahaneyi bilemiyorum hastahane normalde ezcaneye gittiğimizde bile çıkıyor nereye gittiğimiz
Ayni oda mi acildi size? Mesela biz de esimle nisanliyken birkac gunlugune tatil yaptik. Bir otele gittik. Ayni oda vermediler bize. Resmi nikah yok diye.Hastane anormal bir durum yok aslinda o ona takilmiyorumda erkek arkadasimla otelde kalma mevzusuna takiliyorm bunu ogrenirmi diye
Ama verdiler. Normalde de birisinin nufus kaydini annesine bile vermiyorlar nüfus idaresi. Çünkü gayrimesru cocuklar falan kapali kayit diye acıliyor. Ama bizim sistemde tcyi yazip alabiliyoruz vukuatli nufus kaydini. Gayrimesru cocugu mu var. Evlenmis mi boşanmış mi...Ya mesela bende gecen sene ameliyat olucaktim gecmis senelerin hastane arsivi lazimdi bana bile zor.verdiler
Ayni odalar acildi evet nikah cuzdani hic sormadilar zatenAyni oda mi acildi size? Mesela biz de esimle nisanliyken birkac gunlugune tatil yaptik. Bir otele gittik. Ayni oda vermediler bize. Resmi nikah yok diye.
Ben iki ayri oda acarim siz artik hangisinde kalirsaniz demisti adam
Belki sizin de ayri odalardir. Hatirliyor musun bunu?
Su an tanisma asamasindayiz ben cekimser davranıyorum biraz acaba benim gecmisteki erkek arkadasimla ilgili otele gittigimiz isterse arastiriirsa görürmu olduki ilerledik ciddi bir yola girdik yani ben cekiyorum alisip.uzulmekten baglanmaktan korkuyorum eger oyleyse beni kabul etmez bitirmek zorunda kalirim diyeDerdini pek anlamadım neden bu soruyu soruyorsun? Evlilik aşamasındamısın? Yoksa normal sevgili mi ona göre yanıt vericem
Bizzat kuzenimden biliyorum kayitlarin bulundugunu. Organizede ya da gbt buroda tanidigi falan varsa yakin arkadasi falan bulur bir sekilde. Ama neden aklina gelsin bu? Kimin aklina gelir ki evlenecegi kisinin otel kayitlari?Otel hakkinda bilgi alamazmi yani pardon yanlis alinti yaptim sanirim
Ulaşır yasal olmayan yolardan eğer kimlikle giriş yaptıysan ve şüphelenirse.. Ama öyle otel bilgisi diyince tüm oteller çıkmaz sadece otel ismi ve giriş tarihi varsa aklında bulabilir . Hastane ise aynı şekilde hastane ismi varsa ve tarih aklında ise .. yasal olmayan yollardan beli .Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Özel mesaja bakSu an tanisma asamasindayiz ben cekimser davranıyorum biraz acaba benim gecmisteki erkek arkadasimla ilgili otele gittigimiz isterse arastiriirsa görürmu olduki ilerledik ciddi bir yola girdik yani ben cekiyorum alisip.uzulmekten baglanmaktan korkuyorum eger oyleyse beni kabul etmez bitirmek zorunda kalirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?