Ozel bilgilere ulasilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet

Benim geçmişteki sevgilim mahalle muhtarının torunundu anne babamin tcsine kadar okumstu ve bizim mahalle muhtarında degldi

Ne mutlu sana guzel bir evlilik yapmissin canim Allah daha cok.mutlu etsin insallah

Bakıyorum da, Bir çok kişi düşünede bir tekme ben atsam.. Kesin bilgisi olmamakla beraber sacma sapan yorumlar, yargılamalar yakışmıyor arkadaşlar. Polis bayan varsa yazsın yoksa sussun...

Otel kaydina filan ulasamaz ne alakasi var.
Bin tane otel var hangi birini araştiricak.
Hastaneyi de acil durum varsa bi sekilde ulasilir o cok zor değil kayit varsa eger.

Gittiginiz otelde kimlik verdiyseniz ve bu arkadas hangi otelde kaldıgınızı tahmin ediyorsa o otelin kayıtlarından bulabilir
Veya gittiginiz otelde yine kimlik verdiyseniz hangi ilcede gittiyseniz o ilçede otel sizin girişinizi yaparken emniyete kimlik bilgilerinizi raporluyor o yüzden ulasabilir
Hastane zaten cok kolay polis ama herhangi bi doktora sorması kullandıgınız ilaçlardan tedavinize herşeyi ortaya dökebilir

Avukat ve polisten kork. TC kimliğini biliyorsa ulaşıyor evet ben şahit olmuştum bir avukatın bunu yaptığına. Polis de yapar. Eczacı bile nerde hangi gün hangi hastane ve bölüme gittiğini görüyor. Polis de araya birini sokup bulur ama uğraşacak biri mi o önemli. Arkadaşımın eşi uğraşmıştı mesela ve kızın şeceresini çıkarmış

Birseyleri saklamaniz gerektiginizi düsünüyorsaniz gecmisinizle dürüst degilseniz , ister sakladiklarinizi bulamiyacak olsun ama kimseyi kandirmayin. Siz, sizi oldugunuz gibi kabul edecek biriyle beraber olun karsinizdakide sizi gecmisinizde ne yaptiysanizda didiklemeden yüzünüze vurmayacak biri olsun.

Evet ...incigini cinciginizi ogrenir ama yuzunuze vuracagini zannetmiyorum ..
Durustluk testi ...
Kii her insan hayat arkadasi olarak
durust guvenebilecegi birini ister ..
Neyi nekadar ogrendi, hurmalarin her an tirmalama ihtimali sizi psikolojik olarak yoracaktir ...

Ayrica bir dali birakmadan digerine tutunmak istemeniz ...siz hayatinizdaki insanlara karsi durust degilsinizki ne bekliyorsunuz ..
Burada bile soru sorulmasina tahammulunuz yok carliyorsunuz ...

Yalan uzerine iliski kurulmaz ..kaybedersiniz

Bu kadar ayrıntılı anlatmamıza ve abartmaniza gerek yok tabi( gerci ona ne benim geçmişimden ) sadece bir birlikteliğim oldu dersiniz öküz değil ya anlayacaktır elbet birşeyler yaşadığınızı. Ayrıntıya gerek yok ama yalan söylemenizede gerek yok.
Böyle konulara çok sinirleniyorum yani yalanla nereye kadar gidebilirsiniz ki ne yani kafa nasil anlamiyorum bu alavera dalavera işlere düşüncelere ne gerek var doğrumu söylerim ister hazmeder ister etmez benim kafa rahat ohh mis ne uğraşacam yalanimin tescilini ayy daraldım YALANI HIÇ SEVMEM

Evleneceği kişiyi devlet soruşturuyor bunu biliyorum

Cinsel yolla bulaşan bir hastalığın varsa ki var bunu ona söyle. açık ol belki sorun edecek biri değildir eğer öyle biriyse de yapacak bir şey yok. Elbette yuva kuracagin seni sevecek biri çıkar karşına.

evet bana yapıldı bu eski sevgilim araştırıp tek tek söyledi yaptığım şeyleri

Yani iyi güzel söylüyorsun da böyle olmaz. Gerçekten olmaz.
Bütün erkekler senin söylediğin gibi değil.
Benim eşim muhafazakar biridir mesela, ben onunla evlenirken bana hiçbir şey sormadı. Ne kiminle ne yaşadın diye sordu, ne cinsellik oldu mu diye sordu. Zaten olmamıştı herhangi bir birlikteliğim evlilik öncesi ama hiç sormadı da.
Bütün erkekler böyle istediklerini yaşayıp yaşayıp kadına gelince bakire olmalı, el değmemiş olmalı diye zırvalamıyor.
Ben olsaydım böyle bir konuda yalan söyleyip risk almazdım.
Yaşadığın şeyleri hata olarak görüyorsan sıkıntı büyük, hayat boyu o senin içinde eziklik katacak ruhuna. Önce bi o fikirden vazgeç. O görüşeceğin kişinin sıkıntı edeceğine inanıyorsan da görüşme benden sana tavsiye, ben korkuyorum bu ülkede polislerin yapabileceklerinden ne yalan soyleyeyim, ergen polisler bile var yani.
Çok da şey yapma...

belki zarın öneminden değil de yalan söylenmesindn rahatsız olup ayrılmıştır. bir erkek olsam ve zarını diktirmiş, başkasıyla beraber olmamış gibi davranan bir kadın olsa hayatımda, öğrendiğimde yalan yüzünden anında terkederim.
evet çoğu erkek zar konusuna takık ama gerçekten bunu çok da önemsemeyen ama yalana asla tahammülü olmayan çok arkadaşım var.
bu noktada bazı hemcinslerimizi de eleştirmemiz gerek bence.

buna ek olarak Casper25 bende yazmadan geçemedim. zar önemli çünkü beyimiz için demişsin ya e kız içinde önemliymiş demek ki diktirmiş:))

bütün sayfaları okudum, konu dönüp dolaşıp hep konu sahibini suçladığımıza gelmiş.
suçlasak, birileri ne işin vardı elin adamıyla otellerde yazardı heralde. okudum öyle bir post yok kimseden.
herkes yalan söyleme, anlat, paylaş, seni sen olarak kabul etmezse ayrıl, değmez yazmış.
konu gene herkes sanki mükemmele gelmiş.
çok enteresan cidden.
birşey diyeyim seven erkek herşeyi anlıyor zaten ve üzmüyor. kabul ediyor seni olduğun gibi.
etmeyen de cehennemin dibine gitsin cidden. hayat kısa. sevip olduğun gibi kabul edemeyen biriyle ömür geçmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…