- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Burcucum34
-
EvetArkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Benim geçmişteki sevgilim mahalle muhtarının torunundu anne babamin tcsine kadar okumstu ve bizim mahalle muhtarında degldiArkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Ne mutlu sana guzel bir evlilik yapmissin canim Allah daha cok.mutlu etsin insallahYani tabiki oyle demeyebilir. Sen daha iyi tanirsin. Ama yobaz dusununlerin sayisi azaldi bence. Artik yeni nesil erkekler daha akli basiinda.
Ben sunu savunuyorum her zaman. Kendisi bakirse bakire birini istesin tamam, ama yemedigi halt kalmadiysa karsisindakinden de bakire olmasini istemesin.
Ben evlendigimde bakireydim mesela. Ama benden kan gelmedi.. 3 yila yaklasti nerdeyse evliligimiz bir kere bile konusunu acmadi esim bunun. Zaten ben biraz korkup cekindigim icin 1 ay yapamadik hicbisey. Belki de o 1 aylik bekleyisle gozu bisey gormemistir. Ya da tamam cok belli bu kizin ilki benim demistir. Ben esimin ilki oldugumu cok net anladim mesela. Acemiligi o kadar belliydi ki
Avukat ve polisten kork. TC kimliğini biliyorsa ulaşıyor evet ben şahit olmuştum bir avukatın bunu yaptığına. Polis de yapar. Eczacı bile nerde hangi gün hangi hastane ve bölüme gittiğini görüyor. Polis de araya birini sokup bulur ama uğraşacak biri mi o önemli. Arkadaşımın eşi uğraşmıştı mesela ve kızın şeceresini çıkarmışYa panik yaptigmi nerden cikaridiniz anlamadim bunu merak edip.sordum baska bisey varsada yazarim kimden neyi sakliycam hayir ayrica ne olabilir ben size sordum bilginiz varsa yardimci olursunuz benim hayatimi eseleyemezsiniz yani anammisiniz babammisiniz kurtaj olsam oldum derim baska bisey bisey yapsam sunu yaptim gorurmu derim
Her ikisini de öğrenir tecrübe ile sabitEmin olamiyorum acaba ogrenirmi ogrenemezmi
Bu kadar ayrıntılı anlatmamıza ve abartmaniza gerek yok tabi( gerci ona ne benim geçmişimden ) sadece bir birlikteliğim oldu dersiniz öküz değil ya anlayacaktır elbet birşeyler yaşadığınızı. Ayrıntıya gerek yok ama yalan söylemenizede gerek yok.Butun erkekler ayni degil belkide ama erkeklerin genel yapisi bu degilmidir sanki evlenene kadar gunlerini gun ederler bakire kiz isterler evlenince ilk erkegi olmanin gururunu yasarlar tabi butun hepsi degil ama bircogu boyle diye dusunuyorum yani bunu anlatsam ben senden once sevgilimle sunu yasadim.otelede gittim bunuda yaptim sizce aa oylemi sorun degil canim dermi demez bence
Evleneceği kişiyi devlet soruşturuyor bunu biliyorumArkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
evet bana yapıldı bu eski sevgilim araştırıp tek tek söyledi yaptığım şeyleriArkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Bakin guzel.konusmusunuz ama bazen insani gercekten cileden cikariyorlae yani burdaki herkes hayatinda dort dortluk mus gibi yorum yapiyor buna sasiriyorum sadece hepimizi insaniz herkezin basina hersey gelebilir onun su an huyunu suyunu bilmiyorum tanimiyorum net olarak ama sizde kabul edersinız.herlade hangi erkek senden once sunu sunu yasadim demeyi kabul ederki yani ben bununda etmiyceguni dusunuyorum yani ama mantik.olarak.baktigimdada artik.yuva kurmak anne olmak evimin sahibi olmak.istiyorum diger seyleri yasamm benim.kotu bir insan oldugum.anlamina gelmiyor hatalar yapiyoruz malesef ama.olduki.ilerledik.bunlara isterse ulasirmi acaba eminolamiyorum
belki zarın öneminden değil de yalan söylenmesindn rahatsız olup ayrılmıştır. bir erkek olsam ve zarını diktirmiş, başkasıyla beraber olmamış gibi davranan bir kadın olsa hayatımda, öğrendiğimde yalan yüzünden anında terkederim.Valla nerden nasil ogrendi bilmem ama bir arkadasimin nisanlisi polisti. Kizlik zarini mi ne diktirmis arkadasim 4 sene once falan. Benim bile haberim yoktu. Bakire olmadigini biliyodum ama bunu hic dememisti bana. Bunu ogrenmis mesela cocuk. Nasil ogrendigini soylememis bile. Neticede ayrildilar tabi. Zar onemli cunku beyimiz icin.
Yani sizinki nedir bilmem ama tahlil falan tarzi seylerse bence bilsin. Sonucta e nabizdan hersey gorunuyor. Yarin bir gun evlenince gorurse aciklaman zor olabilir.
belki zarın öneminden değil de yalan söylenmesindn rahatsız olup ayrılmıştır. bir erkek olsam ve zarını diktirmiş, başkasıyla beraber olmamış gibi davranan bir kadın olsa hayatımda, öğrendiğimde yalan yüzünden anında terkederim.
evet çoğu erkek zar konusuna takık ama gerçekten bunu çok da önemsemeyen ama yalana asla tahammülü olmayan çok arkadaşım var.
bu noktada bazı hemcinslerimizi de eleştirmemiz gerek bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?