- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Burcucum34
-
ahaha evet çok doğru.buna ek olarak @Casper25 bende yazmadan geçemedim. zar önemli çünkü beyimiz için demişsin ya e kız içinde önemliymiş demek ki diktirmiş:))
Emin olamiyorum acaba ogrenirmi ogrenemezmi
Cinsel yolla bulasan bir hastaligim yok kelimenin sonunu gorup yorum yapiyosunuz sanirimCinsel yolla bulaşan bir hastalığın varsa ki var bunu ona söyle. açık ol belki sorun edecek biri değildir eğer öyle biriyse de yapacak bir şey yok. Elbette yuva kuracagin seni sevecek biri çıkar karşına.
Doktormusunuz yada doktorlardan daha fazla bilginiz var sanirimBu hpv ileriki yaşlarda tekrarlıyor. Tabi eşin olacak insana da bulaştıracaksın. Asla yok olmuyor. O insana yalan söyleyerek ve hastalık bulaştırarak yapacağın bir evliliğin vicdan azabı seni mahvedecek. Ayrıca bebeğin olacağında da doktoruna herşeyi anlatman lazımki zaten doktorlar anlıyorlar önceki biyopsileri tedaviler falan. Yani çok risk alıyorsun. Dürüst ol
Doktorum, doğum yapacağınız zaman hatta hamileyken bile testler yapılacak size smear testi yapılacak. Normal doğumda bulaşıcıdır hpv. Ayrıca saklı kalan ama yok olmayan bir virüstür. Etik olarak ta eşin olacak kişiye bulaştıracağın için adamın bilmesi gerekDoktormusunuz yada doktorlardan daha fazla bilginiz var sanirim
Ayrıca bu yazdıkalarıma ilaveten, hpv nin kanser yapan tipiyse zaten sürekli kontrol altında olmanız gerek. Bence önce tedavinize yoğunlaşın, ayrıca size kim bulaştırdıysa bu da onun size haksızlığıDoktorum, doğum yapacağınız zaman hatta hamileyken bile testler yapılacak size smear testi yapılacak. Normal doğumda bulaşıcıdır hpv. Ayrıca saklı kalan ama yok olmayan bir virüstür. Etik olarak ta eşin olacak kişiye bulaştıracağın için adamın bilmesi gerek
Ben bu konuda bilginiz varmi diye sordum arkadasim bilgin varsa soyle soyle yazarsin benim kizligimdan sanane yahu anliycakmi anlamiycakmi sanane bu konuda bilgib varmi yokmu onu yaz benim hayatimdan sanane...Zaten otelde kaldim gezdim tozdum diyorsunuz adam evlenince anlamayacak mi? O halde siz kizoik zarini diktirdiniz onu anlamasin derdindesiniz
Hayır hpv nin ne olduğunu biliyorum umarım gönlünüzce olur her şey.Cinsel yolla bulasan bir hastaligim yok kelimenin sonunu gorup yorum yapiyosunuz sanirim
Simdi sizin bu kisinin ozel bilgileri gormesiyle ilgili bilginiz varmiAyrıca bu yazdıkalarıma ilaveten, hpv nin kanser yapan tipiyse zaten sürekli kontrol altında olmanız gerek. Bence önce tedavinize yoğunlaşın, ayrıca size kim bulaştırdıysa bu da onun size haksızlığı
Tsk ederim ama bakin ben ne soruyirum yorumlara bakin Allah askina ben bu konuda bilgisi olan varmi diye sordum ya benim kizligimin derdine dustuler abuk sabuk yorumlar haksizmiyim sizceHayır hpv nin ne olduğunu biliyorum umarım gönlünüzce olur her şey.
Sana şöyle söyleyeyim farklı illerde olmamıza rağmen tıp öğrencisi ki( o zamanlar 4 ye yenı gecıyordu)Doktormusunuz yada doktorlardan daha fazla bilginiz var sanirim
Şimdi insanlar merak ediyor. Evet iyi bir şey değil. Ama zaten anonimsiniz üzülmeyin. Hiçbirimizi ilgilendirmez de Merak edince acaba otelde noldu hastanede noldu diye düşünülür. Ben o konularda hiçbir yargılama yapmam haddime değil. Sadece yazdığım konuda uyardım hepsi bu.Tsk ederim ama bakin ben ne soruyirum yorumlara bakin Allah askina ben bu konuda bilgisi olan varmi diye sordum ya benim kizligimin derdine dustuler abuk sabuk yorumlar haksizmiyim sizce
Eğer polis ise evleneceği kişiyi zaten önce devlet araştırıyor diye biliyorumSimdi sizin bu kisinin ozel bilgileri gormesiyle ilgili bilginiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?