Ozel bilgilere ulasilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kimse bakire olup olmamanla ilgili değil ki. buradaki çoğu kadın zaten buna takılmıyor gözlemlediğim kadarıyla. ancak bulaşıcı bir durumun olduğu çok kuvvetle ihtimal hatta doktor arkadaş yazmış, eşin bunu bilmeli çünkü gizlenemez bir durum diyor.
bile bile gizleyerek başka birine haksızlık etmemelisin. biz bunu anlatmaya çalışıyoruz.
yoksa insan ister 100 kişiyle beraber olur, ister sadece 1 kişiyle yaşar. kimse kimsenin terbiyecisi değil.

Ama iste soyle bisey var konu actigin zaman buraya insanlar bir enteresan davraniyoru simdi ben boyle boyel bir durumunmm var bu kisi bu bilgilere ulasabilirmi fikron bilgin varsa yazarsin yani en azindan ben oyleyim ama hemen yerden yere vurma elestiri olucak elbey ama hakaret boyutuna varicak eletiri yargilama yani kinama olay farkli bir boyut aliyor bilgisi yoksa bile yorum yapmak icin yorum yapiliyor bu platform insanlarin acikca kimseye paylasamadigi derdi bir sorunu dusuncesi varsa birbirinden fikir alisverisi yargilamadan yardimci olabilcegi bir platform degilmi bakin ben ne soruyorum ee gezdin tozdun kizda degilsin ozaman yazmis herkes bir dort dortluk masallah kimsenin bir sorunu yok burda diger forumlarida okuyorum atiyorum bir kadin esimle soyle oldu ufak bir tartosma yasadim diyor hemen yorumlar geliyor bosan hemen bosanmalisin yani bukadar kolaymi bu tarz seyler bunu anlayamiyorum

Tamam burda her çeşit insan var bunlara açık olmalısın zor ama napalim. Sen yorumları değerlendir bilir diyen de var.

o şüpheyi vermese burda konu açmaz konu sahibi. niye ben sevgilim için böyle konu açmıyorum? o güveni verdi bana çünkü. bu tip yargıları olmayan biri çünkü.
Evlenirken hiç aklıma gelmedi ki eşim otel hastane kaydı bulur mu diye ..cins cins adamları bulup sonra gelip bir de burda atar yapıyorlar

Evet her şeyini bulabilir, ayrıca hastalığın da evlenirken eşine doktor tarafından söylenecektir (resmi nikah yapıyorsanız?) bence sorduğunuz sorunun cevabını aldınız ama istediğiniz cevap olmadığı için ısrarla sizi kurtaracak cevapları bekliyorsunuz. Geçmiş olsun.

buna ek olarak Casper25 bende yazmadan geçemedim. zar önemli çünkü beyimiz için demişsin ya e kız içinde önemliymiş demek ki diktirmiş:))
Korkudan yapmistir bence. Seviyodu cunku nisanlisini. Bakire olmamaktan utanan bi kiz olmadi arkadasim. Ama dedim ya ben bu islemi yaptirdigini bile bilmiyordum. Sonradan duydum sormadim da kiza yani neden yaptin diye

Simdi sizin bu kisinin ozel bilgileri gormesiyle ilgili bilginiz varmi

Size inanamıyorum, cinsel yolla bulaşan hatta tipine göre kanser yapan bir virüse yakalanmışsınız, evleneceğiniz adama aynı virüsü geçireceksiniz ancak umrunuzda değil. O zaman sadece sizi ilgilendiren kısmı diyim, özel bilgileri görebilir. Artık hastanelerde kendi sistemlerine bilgileri online olarak arşivliyor ve devlete yollluyor. Oteller zaten her gün konaklayanları devlette bildiriyor. Adamın içine bir şüphe girsin, aratır, bulur. Ben adamın yerinde olsam sizi sadece boşamazdım, hastalığınızı geçirdiğinizi ispatlayıp tazminat dahi alırdım. Ama tabi sağlık gittikten sonra ne faydası var, tartışılır.

Ben bu konu ustunde onunla cok konusmadim. Ama tabiki nisanlisina demesi lazimdi. Ben de bu konularda durustlugu savunurum. Diktirdigini bile soylemedi bana aekadasim. Nisan atarken cocuk kiz degilmissin sen k.bakma deyip biraktigi icin zar onemli dedim. Bana yalan soyledin kismina takilmadi bile.

Şöyle soyliyim. Bir kere polis akademisinin tahkikat sonuçları internete sizmisti. Kim nerede kac gece kac gun kimlerle otelde kaldi evde kaldi hepsi cikmisti. Anasi babasi nedir ne degildir onlar hakkinda bile islenmis bilgiler varsa hepsi cikiyor.Ama bu tabi detaylı sorgulama ile bulunan birşey. Sizin nasil olur bilemem.

Kotu seyler yasamadim cok sukur ama bircok kisinin de yasadogi gini gecmisti sevglimle otelde kaldim gezdim tozdum e kadinsal sorunlar icin hastanede bircok kez gittim yani bunlara ulasabilrimi acaba yani bu tarz konulari anlatmak kolay degil
Bunlar onu hiç ilgilendirmiyor ama

Yahu benim eşimde emniyetten.
Bu nedir boyle gbt incelemiyor herkes yav
Ne araştirmasi soruşturmasi boyle
Narkotik operasyonmu bu.
Esim beni gittigim heryerde kameradan bazen izler el sallamami ister

hiç bir kimse hiç bir kimsenin özel bilgilerini gerekli nedenlerler ve sebepler olmadan ulaşamaz,ulaşmamalı..kişilerin yaşantıları kanunlarla koruma altına alınmıştır..
ama
öyle durumlar ortaya çıkmasın ki bu kanunlar çiğnenebiliyor,kişinin haberi olsun veya olmasın..
sizin dile getirmeyipde, sonrasında sorun olacağını düşündüğünüz düşünceleri veya olayları karşınızdaki kişiden duyduktan sonra önemi kalmaz gibi..
o an dan sonra karşıdaki kişinin size karşı olan güvenini zedelersiniz gibi geliyor..tabi sizde size ait özel bilgileri ulaştığı için onu suçlayıp dava açabilirsiniz.....fakat....bunca yaşanabilecek üzücü veya kırıcı olayı yaşamaktansa "DÜRÜST" olmak en güzeli gibi..yinede siz bilirsiniz...

Aynn bende oyle düşünüyorum ozmaan ozel.hayat diye bisey kalmazdi tsk ederim

Bı tc ye bakar onu da gorur. Devlet hastanesınde tc ve anne babanın ısmındekı harflerı gırerek patalojı sonucunu bıle gorebılıyor. Bu sandıgınız kadar zor mu sanıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…