- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Burcucum34
-
Ama iste soyle bisey var konu actigin zaman buraya insanlar bir enteresan davraniyoru simdi ben boyle boyel bir durumunmm var bu kisi bu bilgilere ulasabilirmi fikron bilgin varsa yazarsin yani en azindan ben oyleyim ama hemen yerden yere vurma elestiri olucak elbey ama hakaret boyutuna varicak eletiri yargilama yani kinama olay farkli bir boyut aliyor bilgisi yoksa bile yorum yapmak icin yorum yapiliyor bu platform insanlarin acikca kimseye paylasamadigi derdi bir sorunu dusuncesi varsa birbirinden fikir alisverisi yargilamadan yardimci olabilcegi bir platform degilmi bakin ben ne soruyorum ee gezdin tozdun kizda degilsin ozaman yazmis herkes bir dort dortluk masallah kimsenin bir sorunu yok burda diger forumlarida okuyorum atiyorum bir kadin esimle soyle oldu ufak bir tartosma yasadim diyor hemen yorumlar geliyor bosan hemen bosanmalisin yani bukadar kolaymi bu tarz seyler bunu anlayamiyorumŞimdi insanlar merak ediyor. Evet iyi bir şey değil. Ama zaten anonimsiniz üzülmeyin. Hiçbirimizi ilgilendirmez de Merak edince acaba otelde noldu hastanede noldu diye düşünülür. Ben o konularda hiçbir yargılama yapmam haddime değil. Sadece yazdığım konuda uyardım hepsi bu.
Tamam burda her çeşit insan var bunlara açık olmalısın zor ama napalim. Sen yorumları değerlendir bilir diyen de var.Ama iste soyle bisey var konu actigin zaman buraya insanlar bir enteresan davraniyoru simdi ben boyle boyel bir durumunmm var bu kisi bu bilgilere ulasabilirmi fikron bilgin varsa yazarsin yani en azindan ben oyleyim ama hemen yerden yere vurma elestiri olucak elbey ama hakaret boyutuna varicak eletiri yargilama yani kinama olay farkli bir boyut aliyor bilgisi yoksa bile yorum yapmak icin yorum yapiliyor bu platform insanlarin acikca kimseye paylasamadigi derdi bir sorunu dusuncesi varsa birbirinden fikir alisverisi yargilamadan yardimci olabilcegi bir platform degilmi bakin ben ne soruyorum ee gezdin tozdun kizda degilsin ozaman yazmis herkes bir dort dortluk masallah kimsenin bir sorunu yok burda diger forumlarida okuyorum atiyorum bir kadin esimle soyle oldu ufak bir tartosma yasadim diyor hemen yorumlar geliyor bosan hemen bosanmalisin yani bukadar kolaymi bu tarz seyler bunu anlayamiyorum
Evlenirken hiç aklıma gelmedi ki eşim otel hastane kaydı bulur mu diye ..cins cins adamları bulup sonra gelip bir de burda atar yapıyorlaro şüpheyi vermese burda konu açmaz konu sahibi. niye ben sevgilim için böyle konu açmıyorum? o güveni verdi bana çünkü. bu tip yargıları olmayan biri çünkü.
Cnm biliyorumda isterse senn nerde ne zaman ,afedersn de wc ye gittiğini bilbulur.
Korkudan yapmistir bence. Seviyodu cunku nisanlisini. Bakire olmamaktan utanan bi kiz olmadi arkadasim. Ama dedim ya ben bu islemi yaptirdigini bile bilmiyordum. Sonradan duydum sormadim da kiza yani neden yaptin diyebuna ek olarakCasper25 bende yazmadan geçemedim. zar önemli çünkü beyimiz için demişsin ya e kız içinde önemliymiş demek ki diktirmiş:))
Simdi sizin bu kisinin ozel bilgileri gormesiyle ilgili bilginiz varmi
Ben bu konu ustunde onunla cok konusmadim. Ama tabiki nisanlisina demesi lazimdi. Ben de bu konularda durustlugu savunurum. Diktirdigini bile soylemedi bana aekadasim. Nisan atarken cocuk kiz degilmissin sen k.bakma deyip biraktigi icin zar onemli dedim. Bana yalan soyledin kismina takilmadi bile.belki zarın öneminden değil de yalan söylenmesindn rahatsız olup ayrılmıştır. bir erkek olsam ve zarını diktirmiş, başkasıyla beraber olmamış gibi davranan bir kadın olsa hayatımda, öğrendiğimde yalan yüzünden anında terkederim.
evet çoğu erkek zar konusuna takık ama gerçekten bunu çok da önemsemeyen ama yalana asla tahammülü olmayan çok arkadaşım var.
bu noktada bazı hemcinslerimizi de eleştirmemiz gerek bence.
Bunlar onu hiç ilgilendirmiyor amaKotu seyler yasamadim cok sukur ama bircok kisinin de yasadogi gini gecmisti sevglimle otelde kaldim gezdim tozdum e kadinsal sorunlar icin hastanede bircok kez gittim yani bunlara ulasabilrimi acaba yani bu tarz konulari anlatmak kolay degil
Aynn bende oyle düşünüyorum ozmaan ozel.hayat diye bisey kalmazdi tsk ederimhiç bir kimse hiç bir kimsenin özel bilgilerini gerekli nedenlerler ve sebepler olmadan ulaşamaz,ulaşmamalı..kişilerin yaşantıları kanunlarla koruma altına alınmıştır..
ama
öyle durumlar ortaya çıkmasın ki bu kanunlar çiğnenebiliyor,kişinin haberi olsun veya olmasın..
sizin dile getirmeyipde, sonrasında sorun olacağını düşündüğünüz düşünceleri veya olayları karşınızdaki kişiden duyduktan sonra önemi kalmaz gibi..
o an dan sonra karşıdaki kişinin size karşı olan güvenini zedelersiniz gibi geliyor..tabi sizde size ait özel bilgileri ulaştığı için onu suçlayıp dava açabilirsiniz.....fakat....bunca yaşanabilecek üzücü veya kırıcı olayı yaşamaktansa "DÜRÜST" olmak en güzeli gibi..yinede siz bilirsiniz...
Hastane olayi cok sorun degil aslinda digerleri biraz kafami kurcaladiAma hastane işin gizli kalmasi zor onu diyim.
Bı tc ye bakar onu da gorur. Devlet hastanesınde tc ve anne babanın ısmındekı harflerı gırerek patalojı sonucunu bıle gorebılıyor. Bu sandıgınız kadar zor mu sanıyorsunuz?Ya evet aslinda hastane mevzusunu cok takilmamam gerekiyor olabilir o an aklima geldi sormus oluyum dedim aslinda kadin doguma bakire kizlar bile gidebiliyor bu sorun olmaz aynn.katiliyorm size kurtaj olayi yok sadece enfeksyon vardi bende parca aldirdirdim gecen sene bunu da parca alinmis diye gorucek hali yok yani sadece kadin dogum muayanesi olarak gorulur. Buyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?