- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Hayır hayır ustuste değil.. Bir kac saat arayla bazen ertesi sabaha dahi olmadığı olabiliyor. Çok endişelendim acıkcası. Kendisi de bana dair nir sorun olmadığını söylüyor ama korkutucu bir durum bence ilerde cocuk sahibi olmamıza engel olursa diye korktum.. Yaşindan mı diye düsündüm ama daha 32 yasındaüst üste 3.yü deniyorsanız olmaması normal bence o da insan çünkü. psikolojik olarak da zor bir dönemdeyse etkilenir, kendisi zaten bir sorun olduğunu düşünse hiç yaklaşmaz size.
İlişkimizde bir sorun yok. Ve hayır baskı yapmıyorum aksine kendisi yaklaşıyor ama bir sonuca varmıyor kendisi olmuş gibi hissettiğini söyluyor sadece. Sorunlarımız daha cok ailesel sağlık soeunlarıStreslidır. Sevısmek ıcın baskı yapıyor musunuz adama?
Son zamanlarda ilişkinızdekı sorunlar nedir?
Bir kaç saat arayla mı? Normal bence. Odak noktanız çocuk olması da ilginç. Öncelik cinsel sıkıntısı olmalı bence.Hayır hayır ustuste değil.. Bir kac saat arayla bazen ertesi sabaha dahi olmadığı olabiliyor. Çok endişelendim acıkcası. Kendisi de bana dair nir sorun olmadığını söylüyor ama korkutucu bir durum bence ilerde cocuk sahibi olmamıza engel olursa diye korktum.. Yaşindan mı diye düsündüm ama daha 32 yasında
Hem mesele çocuksa o kadar üst üste yapınca sperm kalitesi düşer, bence de sorun yok3.yü dert ediyorsanız hiç problem yok merak etmeyin.
Gerçekten tek derdiniz çocuk mu bu konuda?Hayır hayır ustuste değil.. Bir kac saat arayla bazen ertesi sabaha dahi olmadığı olabiliyor. Çok endişelendim acıkcası. Kendisi de bana dair nir sorun olmadığını söylüyor ama korkutucu bir durum bence ilerde cocuk sahibi olmamıza engel olursa diye korktum.. Yaşindan mı diye düsündüm ama daha 32 yasında
Hayır bu kafadaki birinin çocuk yapması ihtimali daha tedirgin edici değil mi?Gerçekten tek derdiniz çocuk mu bu konuda?
Ihtiysclariniz, istekleriniz, sağlıklı bir cinsel hayatınızın olması?
Sadece çocuk için mi sevişeceksiniz evlenince?
He bir de oyle miymisİlk ikisinde sıkıntı yokmuş ya daha ne olsun?
Çocukla bu durumu nasıl bağdaştırdınız ayrıca hiç anlamadım
Yani demeyeyim dedim ama siz benden çok yaşayacaksıniz. 3 kere ilişkiye girmeyi bilipte insanların çocuk sahibi olmak için, herhalde en az 1 günde 10 kere falan ilişki yaşaması gerektiğini düşünmekNe alaka yahu çocuk olup olmamasıyla?
Bilgiler pırıl pırıl
Hayır bu kafadaki birinin çocuk yapması ihtimali daha tedirgin edici değil mi?
Hayır bide 3.yü ertesi sabaha bırakıyormuş bu ne biçim erkekHe bir de oyle miymiseksik okumuşum o vakit.
Niye rekor denemesi yapılıyor her sevişmede? En az 3 Kere sartini buna da mi getirmisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?