Özel bir durum..

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Kızlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Biraz garip bir durum ama içim içimi yiyor günlerdir kimseye de soramadım burada çoğu arkadas evli olduğundan belki başına gelmiştir.. Erkek arkadasımla uzunca bir zamandır hayatlarımıza dair sıkıntılı süreçler yaşıyoruz ancak su son 2 aydır falan garip bir şey oldu. Yakınlaşmalarımızda ilk ikisinde sorun olmazken sonrakilerde bitirme durumu olmuyor. Bunu tam nasıl anlatırım bilmiyorum açmak istemiyorum durumu.. Ama acaba artık beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ya da çok daha ciddisi acaba ileride bu durum çocuğumuz olmasına engel olur mu diye içim içimi yiyor.. Doktor konusunu actım ama bunun normal olabileceğini söyledi..

üst üste 3.yü deniyorsanız olmaması normal bence o da insan çünkü. psikolojik olarak da zor bir dönemdeyse etkilenir, kendisi zaten bir sorun olduğunu düşünse hiç yaklaşmaz size.
Hayır hayır ustuste değil.. Bir kac saat arayla bazen ertesi sabaha dahi olmadığı olabiliyor. Çok endişelendim acıkcası. Kendisi de bana dair nir sorun olmadığını söylüyor ama korkutucu bir durum bence ilerde cocuk sahibi olmamıza engel olursa diye korktum.. Yaşindan mı diye düsündüm ama daha 32 yasında

Streslidır. Sevısmek ıcın baskı yapıyor musunuz adama?
Son zamanlarda ilişkinızdekı sorunlar nedir?
İlişkimizde bir sorun yok. Ve hayır baskı yapmıyorum aksine kendisi yaklaşıyor ama bir sonuca varmıyor kendisi olmuş gibi hissettiğini söyluyor sadece. Sorunlarımız daha cok ailesel sağlık soeunları

Bir kaç saat arayla mı? Normal bence. Odak noktanız çocuk olması da ilginç. Öncelik cinsel sıkıntısı olmalı bence.

Gerçekten tek derdiniz çocuk mu bu konuda?
Ihtiysclariniz, istekleriniz, sağlıklı bir cinsel hayatınızın olması?
Sadece çocuk için mi sevişeceksiniz evlenince?

Gerçekten tek derdiniz çocuk mu bu konuda?
Ihtiysclariniz, istekleriniz, sağlıklı bir cinsel hayatınızın olması?
Sadece çocuk için mi sevişeceksiniz evlenince?
Hayır bu kafadaki birinin çocuk yapması ihtimali daha tedirgin edici değil mi?

Ne alaka yahu çocuk olup olmamasıyla?
Bilgiler pırıl pırıl
Yani demeyeyim dedim ama siz benden çok yaşayacaksıniz. 3 kere ilişkiye girmeyi bilipte insanların çocuk sahibi olmak için, herhalde en az 1 günde 10 kere falan ilişki yaşaması gerektiğini düşünmekBizimle dalga mi geçiyor diye düşündürüyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…