Özel bir durum..

yarın birgün de bakire değilim nişanlım gelinlik haketmiyorsun düğün haketmiyorsun diyor şantaj yapıyor diye konu açmayında.
Bu konuyla o konunun ne alakası var?
Ayrıca açsa mutlu mu olacaksınız, sizi ilgilendirir mi?

Kızlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Biraz garip bir durum ama içim içimi yiyor günlerdir kimseye de soramadım burada çoğu arkadas evli olduğundan belki başına gelmiştir.. Erkek arkadasımla uzunca bir zamandır hayatlarımıza dair sıkıntılı süreçler yaşıyoruz ancak su son 2 aydır falan garip bir şey oldu. Yakınlaşmalarımızda ilk ikisinde sorun olmazken sonrakilerde bitirme durumu olmuyor. Bunu tam nasıl anlatırım bilmiyorum açmak istemiyorum durumu.. Ama acaba artık beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ya da çok daha ciddisi acaba ileride bu durum çocuğumuz olmasına engel olur mu diye içim içimi yiyor.. Doktor konusunu actım ama bunun normal olabileceğini söyledi.. :KK43:
Evliyim ama ne demek istediniz anladım :110:3.de bitirmediğini ne🤔

Hala bakirelikle alınan değeri orantılayan insanların olduğunu görmek üzücü....
Hayattaki en büyük başarısı ( başarı sanıyorlar evet ) bakire olarak evlenmek olan kadınlar bunlar doğru veya yanlış keşke başkalarının günahlarını almasalar bakire olarak evlenip aldığı sevabı başkasını eleştirerek kaybettiğinin farkında değil Allah büyük

Evli biri olarak söylüyorum, İlkinde sorun yoksa iyi, kincisinde sorun yoksa şanslısınız, illa üçüncüsü için şansınızı zorlamayın bence sarılıp uyuyun.

Hayır hayır ustuste değil.. Bir kac saat arayla bazen ertesi sabaha dahi olmadığı olabiliyor. Çok endişelendim acıkcası. Kendisi de bana dair nir sorun olmadığını söylüyor ama korkutucu bir durum bence ilerde cocuk sahibi olmamıza engel olursa diye korktum.. Yaşindan mı diye düsündüm ama daha 32 yasında
Öncelikle çocuk için soruyorsanız ilkinde olup olmaması önemli. Yaş konusunu düşünüyorsanız sevgilinizden 7 yaş küçük olan sevgilimle 4 ü 5 i de yaparız ama 2den sonrasında çocuk potansiyeli olamaz çünkü erkek vücudunun sperm üretmesi için biraz zamana ihtiyacı var.

Back
X