- 13 Haziran 2022
- 461
- 430
- 33
- Konu Sahibi morciceklidal
-
Değerler eğitimi ne ilk kez duydum ?Kızlar selam bugün bir arkadaşım vesilesiyle aniden anaokulu çağında bir çocuğa haftada iki gün bir saat değerler eğitimi vermek için anneyle görüştüm bir anda olduğu için düşünmeden saatine 200₺ dedim arkadaşım en az öyle dersin demişti yol epey uzak ve evimden çıkıp geri evime dönmem totalde 4 saatimi alacak bugün deneme yaptık o kadar sürdü.
Deneme günümüz bence gayet iyiydi ve ailenin olumlu dönüş yapacağını düşünüyorum durumları baya iyi duruyodu ailem de o ücrete hiç değmez boşa gitme falan deyince aklım karıştı herhangi bi meşguliyetim yok öğrenciyim kadın olumlu dönüş yaparsa gitsem mi yoksa bana çok uzak kalıyor çok vaktimi alacak diyerek ücreti artırmayı mı talep etsem bilemiyorum yan çizmek de istemiyorum siz ne dersiniz?
Ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum aynı zamanda da ilahiyat okuyorum ve anaokulllarında da isteğe bağlı değerler eğitimi var müfredatta yani bu bi şeylerin adı altında bi şeylerin gizlenmesi değil ne olduğunu bilmiyorsanız internetten bakabilirsinizÖzel ders için 200 tl çok ucuz o doğru ama ben de merak ettim açıkçası anaokul çağındaki çocuğa değerler eğitimi adı altında tan olarak neyin özel dersini veriyorsunuz
Evet mesafeyi söylemiştiParayı konuşmuşsunuz, o yüzden tekrar pazarlık olmaz sanırım. Evlerinin uzak olduğunu biliyor muydunuz peki?
Tek vesait gidiyorum yani yol parası maks 20₺ öğrenci kartıyla 10₺ oluyo yol ücreti diye taksi ücreti demem gerekirYol parasını karşılamanız şartıyla gelirim de. Çünkü artık fiyat konuşmuşsun, tekrar artırım istemen doğru olmaz. Ama ben fiyatı yol hariç sadece ders ücreti olarak söylemiştim diyebilirsin.
Yol parası verseler keşke bariKızlar selam bugün bir arkadaşım vesilesiyle aniden anaokulu çağında bir çocuğa haftada iki gün bir saat değerler eğitimi vermek için anneyle görüştüm bir anda olduğu için düşünmeden saatine 200₺ dedim arkadaşım en az öyle dersin demişti yol epey uzak ve evimden çıkıp geri evime dönmem totalde 4 saatimi alacak bugün deneme yaptık o kadar sürdü.
Deneme günümüz bence gayet iyiydi ve ailenin olumlu dönüş yapacağını düşünüyorum durumları baya iyi duruyodu ailem de o ücrete hiç değmez boşa gitme falan deyince aklım karıştı herhangi bi meşguliyetim yok öğrenciyim kadın olumlu dönüş yaparsa gitsem mi yoksa bana çok uzak kalıyor çok vaktimi alacak diyerek ücreti artırmayı mı talep etsem bilemiyorum yan çizmek de istemiyorum siz ne dersiniz?
Evet olabilir aslında bir süre gidip yapamazsam bana çok uzak geliyor diye konuşabilirim4 saat de çok uzakmis yahu. Ücret tamam ogrencisiniz, biraz deneyip harçlık alırsınız olmazsa zaten devam etmezsiniz
Ben de öğrenciyken alt komşuma lise öğrencisine matematik dersi veriyordum, çok düşük bir meblağdi ama yardımcı olduğum için mutlu oluyordum, para önemli değildi. Boş vaktiniz varsa yapın bence
Dört saatlik yola 20 lira mı ödüyorsunuz?Tek vesait gidiyorum yani yol parası maks 20₺ öğrenci kartıyla 10₺ oluyo yol ücreti diye taksi ücreti demem gerekir
Anaokulu müfredatlarına isteğe bağlı eklenen bir ders dini eğitim gibiDeğerler eğitimi ne ilk kez duydum ?
Akbil’le gidiyorum tek vesait gidip geliyorum bir saat ders üç saat yol totaldeDört saatlik yola 20 lira mı ödüyorsunuz?
E sen mesafeyi biliyormuşsun zaten. Tekrar artırım istesen, ben de çocuğun annesi olsam hoşuma gitmez bu durum.Akbil’le gidiyorum tek vesait gidip geliyorum bir saat ders üç saat yol totalde
Haftada iki gün birer saatbence artık zaten fiyat konuşmuşsunuz işiniz gücünüz yoksa bir süre gidin haftada kaç saat verceksinlz bu dersi
Evet ben olsam benim de hoşuma gitmez o an düşünmeden biraz hızlı davrandım ama yine de değiştirmeyi düşünmüyordum çevremdekiler biraz etkiledi beniE sen mesafeyi biliyormuşsun zaten. Tekrar artırım istesen, ben de çocuğun annesi olsam hoşuma gitmez bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?