- 4 Ekim 2012
- 16.698
- 33.033
- 798
- Konu Sahibi morciceklidal
-
O zaman üç ay git ve 30 lira yol parasını karşılamanızı rica ediyorum de. Üç ay sonunda pestilin çıkmazsa ve gitmeye devam etmek istersen zam talep edersin. Yoksa 200 deyip kabul edilince artırıma gitmen hoş olmazEvet ben olsam benim de hoşuma gitmez o an düşünmeden biraz hızlı davrandım ama yine de değiştirmeyi düşünmüyordum çevremdekiler biraz etkiledi beni
Yolun bu kadar uzun olmadığı sureler için 200 lira makul bir ücret bence. 200'den fazla vermek isteyen öğrenciye verdirmez zaten.Özel ders için 200 tl çok ucuz o doğru ama ben de merak ettim açıkçası anaokul çağındaki çocuğa değerler eğitimi adı altında tan olarak neyin özel dersini veriyorsunuz
Saati 200 yolda geçirdiğim saat sayılmıyor yani ben dört saat zaman geçirip 200 alacağım bu şekilde bakınca evet asgari ücrete göre iyi fiyat özel ders lükse girdiği için bu ücreti az bulunuyorSaati mi 200, yoksa günlüğü mü?
Asgari ücrette şu an günlük 280 civarına denk geliyor.
Bu anlamda bakınca niye değmesin?
Değerler eğitiminde tam olarak nasıl bir uygulama yapıyorsunuz bilmiyorum ama çok uzun zaman değerler eğitimi dersi verdim.
Bunu paradan ziyade insanlara, gençlere faydalı olmayı hedefleyerek yaptım.
Bu açıdan da bakarsanız gittiğiniz yol sizi üzmez.
Onlar sizi aramadan siz arayın. Gidiş geliş yol ücretini ve mesafeyi hesaplamadan fiyat verdim kusura bakmayın ama bu rakamı değiştirmem lazım. Çünkü en az 3 saatim yolda geçecek uzakta oturuyorum, kabul etmezseniz de yine de anlayışınız için teşekkür ederim deyin.Evet ben olsam benim de hoşuma gitmez o an düşünmeden biraz hızlı davrandım ama yine de değiştirmeyi düşünmüyordum çevremdekiler biraz etkiledi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?