hoşgeldin başarılar
hosgeldin aramiza canim
takipdesin artik, raporlarini bekliyorum hergün ona göre
1-sabah kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek ve biraz yeşillik
sabah okula geç kalmamak için hızlı yediğim için biraz düzensiz
2- ara küçük mandalina
3- eve uğrama imkanım yoktu seminer olduğu için 2 dilim çavdar ekmeği arası peynirli domatesli rokalı sandviç
4-Akşam bir yufkadan yapılmış yağsız bol pırasalı börek ve ayran
bu kadar kızlar akşam 3 meyve ve sütüm var daha bir bardak
bence güzel ama akşam için 3 meyva çok bence bir tane ye sonra süt iç
haklısın canım gün içine yaymam gerekiyordu daha önce bu diyeti diyetisyen vermişti canım hepsini tamamlamak lazım ama geceye kaldı ben 1 e düşüreyim meyveyi sen ne zaman diyete başladın canım seninde günlüğünün başlığını gördüm şimdi göz atacam sen neler yemişsin bakalım
ben diyet listen olduğunu bilmiyordum sadece akşam için 3 meyve çok geldi ondan yazdım
ben ayın 10 da başladım ama 10 gün oturtamadım kesin olarak 20 de başlamış oldum
sende bana uğra bak bakalım
1-sabah kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek ve biraz yeşillik
sabah okula geç kalmamak için hızlı yediğim için biraz düzensiz
2- ara küçük mandalina
3- eve uğrama imkanım yoktu seminer olduğu için 2 dilim çavdar ekmeği arası peynirli domatesli rokalı sandviç
4-Akşam bir yufkadan yapılmış yağsız bol pırasalı börek ve ayran
bu kadar kızlar akşam 3 meyve ve sütüm var daha bir bardak
canım bu haftam çok yoğun geçecek gün boyu yeterince yoruluyorum ama fırsat buldukça leslie ile yürüyeceği zaten yürüyüşten faklı bir spor önermiyordu diyetisyen bana kas yoğunluğum baya çok çünkü fırsat buldukça yürüsem ii olur tabi hızlanır kilo vermek daha önce aynı listeyle sporsuz kilo vermiştim hemde yağdan ama spor yapmak da istiyorum vücudum sarkmasın demimenüyü begendim canim
ama bencede 3 meyve cok 1 tanesi yeter
spor yapiyormusun bu arada?
evet herkese merhaba başlayalım yazmaya aynen dünkü gib i yogun bir gündü o yüzden bol bol kepekli sandviç yedim
kahvaltı:1 bardak süt+çavdar ekmeği arası peynirli ve bol yeşillikli sandviç
ara mandalina
öğle:kepek ekmek arası peynirli bol yeşillikli sandviç
ara-1 mandalina
akşam :eşim sigara böreği diye tutturdu bende yarım yufkadan yağsız domstes biber ve peynirli gözleme yaptım dünkü gibi yine eve geç gelince kaytardık yine ve 1 kase yoğurt
cnm hayırlı olsun günlüğün aramıza hoşgeldin
elimden geldiğince seni de takip etmeye çalışırım menülerini yorumlarım
bana her konuda herkes gerek özelden gerek topiğimden yazabilir elimden geldiğince destek olurum
bu süreçte başarılar diliyorum sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?