özel eğitimin günlüğü

ozelegtim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
2.807
1
66
Bursa
172 boyunda 81.9 kg yim 72 kiloya düşmüştüm daha önce diyetisyenle 2 sene içinde yavaş yavaş aldım kiloları aynı listeni uygulayarak başladım bugün diyete ilk günüm güzel geçti

yeni diyete başlayan arkadaşlar varsa birlikte devam edelim ben ne güzel acıktım şimdi aç uyuyunca kilo veriyorum birazdan 1 bardak sütümü de içip uyuyacağım

teşekkür ederim arkadaşlar.Bu gün çok yoğundu okuldan çıkışta seminer vardı ancak eve gelebildim raporumu vereyim hemen

1-sabah kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek ve biraz yeşillik
sabah okula geç kalmamak için hızlı yediğim için biraz düzensiz

2- ara küçük mandalina

3- eve uğrama imkanım yoktu seminer olduğu için 2 dilim çavdar ekmeği arası peynirli domatesli rokalı sandviç

4-Akşam bir yufkadan yapılmış yağsız bol pırasalı börek ve ayran

bu kadar kızlar akşam 3 meyve ve sütüm var daha bir bardak

bence güzel ama akşam için 3 meyva çok bence bir tane ye sonra süt iç

bence güzel ama akşam için 3 meyva çok bence bir tane ye sonra süt iç

haklısın canım gün içine yaymam gerekiyordu daha önce bu diyeti diyetisyen vermişti canım hepsini tamamlamak lazım ama geceye kaldı ben 1 e düşüreyim meyveyi sen ne zaman diyete başladın canım seninde günlüğünün başlığını gördüm şimdi göz atacam sen neler yemişsin bakalım

ben diyet listen olduğunu bilmiyordum sadece akşam için 3 meyve çok geldi ondan yazdım
ben ayın 10 da başladım ama 10 gün oturtamadım kesin olarak 20 de başlamış oldum
sende bana uğra bak bakalım

ben diyet listen olduğunu bilmiyordum sadece akşam için 3 meyve çok geldi ondan yazdım
ben ayın 10 da başladım ama 10 gün oturtamadım kesin olarak 20 de başlamış oldum
sende bana uğra bak bakalım

anladım canım diyetin ilk günlerinde olur böyle şeyler küçük kaçamaklarda sıkıntı yaratmaz bakalım birlikte ne kadar kilo verecez

menüyü begendim canim

ama bencede 3 meyve cok 1 tanesi yeter
spor yapiyormusun bu arada?

menüyü begendim canim

ama bencede 3 meyve cok 1 tanesi yeter
spor yapiyormusun bu arada?
canım bu haftam çok yoğun geçecek gün boyu yeterince yoruluyorum ama fırsat buldukça leslie ile yürüyeceği zaten yürüyüşten faklı bir spor önermiyordu diyetisyen bana kas yoğunluğum baya çok çünkü fırsat buldukça yürüsem ii olur tabi hızlanır kilo vermek daha önce aynı listeyle sporsuz kilo vermiştim hemde yağdan ama spor yapmak da istiyorum vücudum sarkmasın demi

evet herkese merhaba başlayalım yazmaya aynen dünkü gib i yogun bir gündü o yüzden bol bol kepekli sandviç yedim

kahvaltı:1 bardak süt+çavdar ekmeği arası peynirli ve bol yeşillikli sandviç
ara mandalina
öğle:kepek ekmek arası peynirli bol yeşillikli sandviç
ara-1 mandalina
akşam :eşim sigara böreği diye tutturdu bende yarım yufkadan yağsız domstes biber ve peynirli gözleme yaptım dünkü gibi yine eve geç gelince kaytardık yine ve 1 kase yoğurt

cnm hayırlı olsun günlüğün aramıza hoşgeldin
elimden geldiğince seni de takip etmeye çalışırım menülerini yorumlarım
bana her konuda herkes gerek özelden gerek topiğimden yazabilir elimden geldiğince destek olurum
bu süreçte başarılar diliyorum sevgiler

begendim menüyüüü. keske yemek yiyebilme imkanin olsaydi daha iyi olurdu:26:
ama yogunmussun o yüzden affettim

teşekkür ederim canım bende senin günlüğüne göz gezdiriyorum arada birbirimizi takipleyelim mutlaka hep birlikte verecez kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…