begendim menüyüüü. keske yemek yiyebilme imkanin olsaydi daha iyi olurdu:26:
ama yogunmussun o yüzden affettim
evet kızlar bu günde kahvaltı öğle yemeği sandviç yinearada 2 mandalina akşamda kıymalı yumurta 4 kaşık 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba ve 1 çay bard yoğurt :18:
10 bardak civarı içmeye çalışıyorum canım spora vakit bulamadım bu hafta yoğunluktan haftaya başlayacam inşmenün güzel...günde ortalama ne kadar sıvı tüketiyorsun ve spor yapıyormusun?
ne güzel geldik bir hafta sonuna daha yediklerimi hemen yazayım
kahvaltı:yarım simit 1 bardak ayran
ara :1 portakal
öğle:2 dilim ekmek arası bol peynir
birazdan bir meyve süt arası yaparım akşamda herhangi bir sebze yemeği düşünüyorum
gayet iyi gidiyorsun canım nezaman düzelecek senin sandaviç yeme olayın
canım bugün bitti çok şükür artık güzelce uygularım diyetimi
akşam yemeğinde de kurutulmuş taze fasülye ve 2 dilim ekmek salata yedim
az öncede bir portakal küçük bir nar ve yarın elma
çok güzel afiyet olsun
sandaviç olayın bittiğine göre artık güzelce zayıflama zamanıı
selam cnmbugün diyetimde 1 hafta oldu ve ben 80.00 çıktım tartda bir haftada 1.9 kg vermişim
canim boyumuz ayni benim kilom 78 diyette 2 gunum birbirimizi destekleyerek bu isi basaralim ins onceden bir basari elde etmissin bubuda basaracaksin ins...en citir gunler bizim olsun:)))172 boyunda 81.9 kg yim 72 kiloya düşmüştüm daha önce diyetisyenle 2 sene içinde yavaş yavaş aldım kiloları aynı listeni uygulayarak başladım bugün diyete ilk günüm güzel geçti
selam cnmne zamandır uğrayamadım kusura bakma
gördüğüm kadarıyla iyi gidiyorsun 1.9kg da süper tebrik ediyorum
canim boyumuz ayni benim kilom 78 diyette 2 gunum birbirimizi destekleyerek bu isi basaralim ins onceden bir basari elde etmissin bubuda basaracaksin ins...en citir gunler bizim olsun:)))
bugün diyetimde 1 hafta oldu ve ben 80.00 çıktım tartda bir haftada 1.9 kg vermişim
evet canım sandviç ama küçük dilim kepek ekmek arasıydı hep canım ilk haftam ya ondan çok o kadar yoksa genekde 1 veririm yansın yağlarsüpersin 1 hafta nerdeyse 2 kilo hep sandaviç yiyordun ama genede gitmiş kilolar
yansın yağlarrr
uzun boylu olunca kilo cok goze batmiyor ama bir yere kadar...benim hedefim once bir 70 olmak sonra 66 gorunusumue gore 66 dan asagi ya dusururum yada kilomu korururm.bizim boyumuz icin 68 70 idal ama 70 asagisi dahaa bi guzel duruyorolur canım sen kaç kilo olmak istiyorsun ben daha önce diyetisyene gitmiştim 53 kg kas ve kemik çıktı sadece o yüzden 68 den daha aşağı düşmememi söylemişti 72 olunca diyeti bıraktırmıştı keşke o günlere dönsem sen nasıl yapıyorsun canım diyeti özel bir listen var mı
uzun boylu olunca kilo cok goze batmiyor ama bir yere kadar...benim hedefim once bir 70 olmak sonra 66 gorunusumue gore 66 dan asagi ya dusururum yada kilomu korururm.bizim boyumuz icin 68 70 idal ama 70 asagisi dahaa bi guzel duruyorben aslinda yeme duzeni degistiriyorum.allah nasip ederse omur boyu spor ve dengeli beslenme diyorum.ins oncelikle su fazllaliklardan kurtuluruz.sonrada dengeli bir sekilde devam edebiliriz seni arkadas olarak ekliyorum olculerimiz baya uyuyuor bu yolda destek olalim birbirimize ben yurt disinda oturuyorum saatler kafani karistirmasin takiptesin ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?