özel eğitimin günlüğü

begendim menüyüüü. keske yemek yiyebilme imkanin olsaydi daha iyi olurdu:26:
ama yogunmussun o yüzden affettim

ah canım keşke yemek yesem daha doyurcu olur zaten ama bu hafta çok yoğunum haftaya yemek yerim inş okuldan çıkar çıkmaz seminer olunca bari dışardan yemeyeyim deyip sandviç yiyorum

evet kızlar bu günde kahvaltı öğle yemeği sandviç yinearada 2 mandalina akşamda kıymalı yumurta 4 kaşık 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba ve 1 çay bard yoğurt :18:

evet kızlar bu günde kahvaltı öğle yemeği sandviç yinearada 2 mandalina akşamda kıymalı yumurta 4 kaşık 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba ve 1 çay bard yoğurt :18:

menün güzel...günde ortalama ne kadar sıvı tüketiyorsun ve spor yapıyormusun?

ne güzel geldik bir hafta sonuna daha yediklerimi hemen yazayım

kahvaltı:yarım simit 1 bardak ayran

ara :1 portakal

öğle:2 dilim ekmek arası bol peynir

birazdan bir meyve süt arası yaparım akşamda herhangi bir sebze yemeği düşünüyorum

gayet iyi gidiyorsun canım nezaman düzelecek senin sandaviç yeme olayın

gayet iyi gidiyorsun canım nezaman düzelecek senin sandaviç yeme olayın

canım bugün bitti çok şükür artık güzelce uygularım diyetimi
akşam yemeğinde de kurutulmuş taze fasülye ve 2 dilim ekmek salata yedim
az öncede bir portakal küçük bir nar ve yarın elma

172 boyunda 81.9 kg yim 72 kiloya düşmüştüm daha önce diyetisyenle 2 sene içinde yavaş yavaş aldım kiloları aynı listeni uygulayarak başladım bugün diyete ilk günüm güzel geçti
canim boyumuz ayni benim kilom 78 diyette 2 gunum birbirimizi destekleyerek bu isi basaralim ins onceden bir basari elde etmissin bubuda basaracaksin ins...en citir gunler bizim olsun:)))

canim boyumuz ayni benim kilom 78 diyette 2 gunum birbirimizi destekleyerek bu isi basaralim ins onceden bir basari elde etmissin bubuda basaracaksin ins...en citir gunler bizim olsun:)))

olur canım sen kaç kilo olmak istiyorsun ben daha önce diyetisyene gitmiştim 53 kg kas ve kemik çıktı sadece o yüzden 68 den daha aşağı düşmememi söylemişti 72 olunca diyeti bıraktırmıştı keşke o günlere dönsem sen nasıl yapıyorsun canım diyeti özel bir listen var mı

uzun boylu olunca kilo cok goze batmiyor ama bir yere kadar...benim hedefim once bir 70 olmak sonra 66 gorunusumue gore 66 dan asagi ya dusururum yada kilomu korururm.bizim boyumuz icin 68 70 idal ama 70 asagisi dahaa bi guzel duruyor ben aslinda yeme duzeni degistiriyorum.allah nasip ederse omur boyu spor ve dengeli beslenme diyorum.ins oncelikle su fazllaliklardan kurtuluruz.sonrada dengeli bir sekilde devam edebiliriz seni arkadas olarak ekliyorum olculerimiz baya uyuyuor bu yolda destek olalim birbirimize ben yurt disinda oturuyorum saatler kafani karistirmasintakiptesin ona gore

evet canım 70 altı güzel durur ama hedefi ilk kısa tutalım hevesimiz kaçmasın demi sağlıklı sınıra inelim de bi inş 68 istiyorum bende ama 72 olsam bi o bile harika duruyor bende bende yeme düzeni değiştiriyorum canım herşeyi yiyip az yiyorum sadece diyet bitince uyum sağlamak zor olmasın demi

kaç gündür günlük yazmıyorum nihayet fırsat buldum
bir çay bardağı süt
sabah:küçük iki dilim tam buğday ekmeği arası peynir domates biber
ara: mandalina
öğlekulda toplantı vardı maalesef poğaca ve ayran

ara: mandalina
akşamda sebze yemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…