Tüp Bebek Merkezleri Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Tüp Bebek Kliniği-Dr.Murat Keskin

*Sevgi*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
27
0
86
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Tüp Bebek Kliniği-Dr.Murat Keskin ile gidin bir görüşün,kesinlikle size yaklaşımı,bilgisi ve insalığı ile etkileyecek ve güveneceksiniz.İşinde çok uzman ve tecrübeli.

benim de yarın randevum var.kimse bişey yazmamış diye bakınırken yazınızı gördüm.içimi rahatlattı umarım hayırlı olur.benım için ve herkes için:16:

görüşmem çok güzel geçti çok stresli gittim ama murat bey çok pozitif bir dr muş.içim çok rahatladı aklımda soru işaretleri kalmadı önümüzdeki ay tedaviye başalayacağım inşallah :16: :) burayı kimse görmüyor heralde kendı kendıme yazar gibi oldum :s yazışmak için kimse yokmu ya?

iyi geceler bu sayfa aktif değil ama dr. murat beyin hakkında ki biligleri paylaşırsanız sevinirim bende oraya gidicem bi kaç haftaya kadar da ön izlemin istiyorum sizlerden....:26::26:

benim bir arkadaşım bu hastanede denedi. Kendisinin bir dış gebeliği vardı. Hastaneye ilk gittiğinizde karşılama güzel. İlgi alaka güzel. Müşteri velnimet tarzı. Arkadaşımın yanında bende gitmiştim. Ne rahim filmi istediler. Ne tahlil ne başka bir şey. Baktılar yumurta rezervi iyi. Embriyoda güzel oluştu dediler. Embriyo yerleştirirlerken zaten kamera sistemleri falan yok. Söylediklerine göre kesine yakın tutar demelerine rağmen sonuç SIFIR. Başka bir arkadaşım evine yakın diye 5-6 deneme gene bu hastanede yaptı. Hepsi negatif. Tuttugunu söyleyenler de zaten belki normal yoldan bile olma potansiyeli olanlar. Kesinlikle gidilmemesi gereken bir hastane...

bende merak ettim, bu merkezi, hocayı. Pozitif olan yok mu acaba? Fiyatlar ne civarda?

ben varım gittim oradaki prof.kadın doğumcuya benden 4 tane test istediler yaptırdım sonra tets sonucuna göre normal yoldan ebbeğin olmaz dedi beni bu murat keskin e yönlendirdi...filmin koptuğu an onunla görüştüğüm sadece 15 20 dk da gerçekleşti.bana yumurta rezervin bitmiş menepoza girmişsin dedi çocuğun olmaz tüp bebekle şansın yüzde 3 dedi ben şok olmuştum hangi değere bakarak buna karar verdiniz dedim bu testler önemsiz yumurtan yok dedi.kadın doğumcu doktorum bana biri büyük biri küçük 2 yumurtan var dedi rahim kalınlığın normal kist miyom yok akıntın normal rahim içi temiz dedi birde murat bey görsün dedi dedim birde bu değerler zaman zaman değişiklik gösterebiliyormuş öyle okudum dedim oooofff okudun prof oldun değilmi dedi.bende o kadar değil ama azda olsa bilgi sahibi oldum dedim doktorun yaklaşımı çok acımasız.oysa ben evlendim 9 ay sonra doğum yaptım 8 yaşında kızım var korunmayı bırakalı 1 sene oldu ve düzenli hiç şaşmayan 6 7 gün süren adet döngüm var nasıl olurda 32 yaşımda menepoza girerim anlayamadım????....

ben onun dediklerine karşı inanmıyor tavrı sergiledikçe acımasızlaştı ve enson ben gerçekçi bir doktorum dedi.evet belki normal yolla gebe kalamayabilirim belki tüp bebekle bile olmaz ama bana bu hormonlarını önce düzene sokalım sonra tedaviye başlayalım demesi gerekirken eşinle konuş karar verirsen adetin 2.günü gel iğnelere başlayalım dedi

merhabalar ben bu dr görüşme yapıcam pozitif olması güzel ama başarı oranı ne durumda o önemli yaptıran ve başarılı olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum :(

Ona mi gideceksiniz sizin problem nedir eğer tüp bebek yaptırmak istiyorsanız memorial daki bayan doktora gidin onu tavsiye eden çok ben tüp bebek yaptıracak olsam kesinlikle ona giderdim
Yok cnm tüp deil asilama yapilacak sebepsiz cnm problem yok.. Adi ney doktorun cnm nerdeki memorial cnm olmayacaksa

Yok cnm tüp deil asilama yapilacak sebepsiz cnm problem yok.. Adi ney doktorun cnm nerdeki memorial cnm olmayacaksa
Ben hiç gitmedim ama eşimin dayısının 18 senedir çocuğu olmuyordu 5 defa tüp denemisler olmamış enson orda yaptırdı tuttu ilk kızı oldu sonra dondurulmuş olanları kullandılar bi erkek çocukları daha oldu ismini tam bilmiyorum ama Selma yada Elif hanımdı şişli de bu hastane Allah yardımcın olsun bende gop hastanesine gittim

Ben hiç gitmedim ama eşimin dayısının 18 senedir çocuğu olmuyordu 5 defa tüp denemisler olmamış enson orda yaptırdı tuttu ilk kızı oldu sonra dondurulmuş olanları kullandılar bi erkek çocukları daha oldu ismini tam bilmiyorum ama Selma yada Elif hanımdı şişli de bu hastane Allah yardımcın olsun bende gop hastanesine gittim
Amincnm hepimizin ins ..siz simdi nereye gidiyorunuz gop ta mi devam ediyorsunuz

Amincnm hepimizin ins ..siz simdi nereye gidiyorunuz gop ta mi devam ediyorsunuz
Yok canım ben bi kere gittim oraya murat beye yönlendirdi oradaki Prof doktor murat beyde bana menopoza girmişsin tüp bebekle bile yüzde 3 şansın var karar verirsen 8.750 TL yi ayarla adetin 2.gunu gel dedi ben tüp bebek yaptırmak istemiyorum kendi kendime fsh yi düşürmeye çalışıyorum işte

Yok canım ben bi kere gittim oraya murat beye yönlendirdi oradaki Prof doktor murat beyde bana menopoza girmişsin tüp bebekle bile yüzde 3 şansın var karar verirsen 8.750 TL yi ayarla adetin 2.gunu gel dedi ben tüp bebek yaptırmak istemiyorum kendi kendime fsh yi düşürmeye çalışıyorum işte
Aaaa nasil o kadar emin oldu hemen ya :(( hem sans dusuk hem nasi tüp yapayim dedi ki yeni mi oldu cnm bu olay allah yardimcin olsun ya amh kac peki senin bu arada yas kac:)

Back
X