Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne pozitif canım ya adam benim resmen psikolojimi bozdumerhabalar ben bu dr görüşme yapıcam pozitif olması güzel ama başarı oranı ne durumda o önemli yaptıran ve başarılı olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum![]()
Yarın ilk görüşmem bakalım inş ben farklı duygular yaşarımNe pozitif canım ya adam benim resmen psikolojimi bozdu
Merhaba acaba murat keskine gittiniz miYarın ilk görüşmem bakalım inş ben farklı duygular yaşarım
Ona mi gideceksiniz sizin problem nedir eğer tüp bebek yaptırmak istiyorsanız memorial daki bayan doktora gidin onu tavsiye eden çok ben tüp bebek yaptıracak olsam kesinlikle ona giderdimMerhaba acaba murat keskine gittiniz mi
Yok cnm tüp deil asilama yapilacak sebepsiz cnm problem yok.. Adi ney doktorun cnm nerdeki memorial cnm olmayacaksaOna mi gideceksiniz sizin problem nedir eğer tüp bebek yaptırmak istiyorsanız memorial daki bayan doktora gidin onu tavsiye eden çok ben tüp bebek yaptıracak olsam kesinlikle ona giderdim
Ben hiç gitmedim ama eşimin dayısının 18 senedir çocuğu olmuyordu 5 defa tüp denemisler olmamış enson orda yaptırdı tuttu ilk kızı oldu sonra dondurulmuş olanları kullandılar bi erkek çocukları daha oldu ismini tam bilmiyorum ama Selma yada Elif hanımdı şişli de bu hastane Allah yardımcın olsun bende gop hastanesine gittimYok cnm tüp deil asilama yapilacak sebepsiz cnm problem yok.. Adi ney doktorun cnm nerdeki memorial cnm olmayacaksa
Evet gittim transferim yapıldı 21 martda testim varMerhaba acaba murat keskine gittiniz mi
Hayirlisi olsun ins hakkinizda :))Evet gittim transferim yapıldı 21 martda testim var
Amincnm hepimizin ins ..siz simdi nereye gidiyorunuz gop ta mi devam ediyorsunuzBen hiç gitmedim ama eşimin dayısının 18 senedir çocuğu olmuyordu 5 defa tüp denemisler olmamış enson orda yaptırdı tuttu ilk kızı oldu sonra dondurulmuş olanları kullandılar bi erkek çocukları daha oldu ismini tam bilmiyorum ama Selma yada Elif hanımdı şişli de bu hastane Allah yardımcın olsun bende gop hastanesine gittim
Yok canım ben bi kere gittim oraya murat beye yönlendirdi oradaki Prof doktor murat beyde bana menopoza girmişsin tüp bebekle bile yüzde 3 şansın var karar verirsen 8.750 TL yi ayarla adetin 2.gunu gel dedi ben tüp bebek yaptırmak istemiyorum kendi kendime fsh yi düşürmeye çalışıyorum işteAmincnm hepimizin ins ..siz simdi nereye gidiyorunuz gop ta mi devam ediyorsunuz
Aaaa nasil o kadar emin oldu hemen yaYok canım ben bi kere gittim oraya murat beye yönlendirdi oradaki Prof doktor murat beyde bana menopoza girmişsin tüp bebekle bile yüzde 3 şansın var karar verirsen 8.750 TL yi ayarla adetin 2.gunu gel dedi ben tüp bebek yaptırmak istemiyorum kendi kendime fsh yi düşürmeye çalışıyorum işte