Bende bidahaki randevumda nefize hanima gidicem insallh bende memnun kalırım muayne ücreti iyiymiş doğum ucretlerie 3 bin falan değildir insallh bakalımNefize hamim dan ben cok memnun kaldim muayene ucreti 60 tl sigortali. Dogum fiyatlarini henuz sormadim
Ben başta nefiZe hanıma gittim yine bu sitetedeki yorumlar üzerine. Kendisi iyi bir insan güler yüzlü. Ama herşey bukadarla bitmiyo maalesef. Kadın olduğu için ilgi fazla. Birgün çok rahatsızlandım ve kendisini arayıp gittim bana çok yoğun olduğunu beni alamayacağını gidip diğer kadın doğumculara sormamı uygunlarsa onların görmesini tavsiye etti. Ben de mecburen kabul ettim ve sormaya koyuldum. Doğal olarak başka bir dr'a giriş yapmış hastayı kimse kabul etmez. Dr sizi almak zorunda dediler. Tabi ayakta duracak halim yok ve sinirden oturup ağladım. Öğle arası nihayet bana baktı. Ben de aptallık ki sırf bayan diye devam ettim. Daha sonra kendisi izin alıp 1 aylığına ayrıldı ben de mecburen başka dr a gittim yine aynı hastanedeki cengiz sağıroğlu'na. İlk usg de farkı anladım. Ve bana birsürü bebeğime ilgili evrak verdi. Tüm usg sonuçlarını. Ama nefize hanım o güne kadar bana hiç bir şey vermemişti. Bebeğimin cinsiyetini söyledi. Ayrıntılı usg yapan tek dr olduğunu duymuştum. Sonraki usg için yine kendisine gittim ve bu doğuma kadar böyle devam etti.. Ben hemşireyim eşimde dr. Biz cengiz beyden memnun kaldık ve bir dr da olması gereken herşey fazlasıyla var. Hastaneye gelince kadın doğum ekibi ve servis hemşireleri Gerçekten çok harika insanlar. Doğumda çok yardımcı ve alakalı davrandılar. İşlerinin ehli hepsi. Çok güler yüzlüler. Odalar lüx. Hastaneden de dr'umdan da çok memnun kaldım...Merhaba kızlar. Ben Gaziosmanpaşa hastanesine , Nefize MERİÇ hanıma gidiyorum.
O kadar memnunum ki. Her konuda içimizi çok rahatlattı ve bizimle çok ilgilendi.
Hastane ile ilgili tereddütlerim var ama doktorumuz gerçekten iyi..
İnternette ismini bulamadım ama hiç. Kk dan daha önce tanıyan bilen var mıdır acaba ?
o hastanede cengiz bey in methini bende duymustum. ama ücretler çok uçuk . okadar ücretlere o hizmet verilmesi gerekiyor zaten bosuna almıyorlar o parayı. zten ebeler hemşireler güler yüz göstermezlerse asıl ozaman problem müşteri kaybı cok olur :)Ben başta nefiZe hanıma gittim yine bu sitetedeki yorumlar üzerine. Kendisi iyi bir insan güler yüzlü. Ama herşey bukadarla bitmiyo maalesef. Kadın olduğu için ilgi fazla. Birgün çok rahatsızlandım ve kendisini arayıp gittim bana çok yoğun olduğunu beni alamayacağını gidip diğer kadın doğumculara sormamı uygunlarsa onların görmesini tavsiye etti. Ben de mecburen kabul ettim ve sormaya koyuldum. Doğal olarak başka bir dr'a giriş yapmış hastayı kimse kabul etmez. Dr sizi almak zorunda dediler. Tabi ayakta duracak halim yok ve sinirden oturup ağladım. Öğle arası nihayet bana baktı. Ben de aptallık ki sırf bayan diye devam ettim. Daha sonra kendisi izin alıp 1 aylığına ayrıldı ben de mecburen başka dr a gittim yine aynı hastanedeki cengiz sağıroğlu'na. İlk usg de farkı anladım. Ve bana birsürü bebeğime ilgili evrak verdi. Tüm usg sonuçlarını. Ama nefize hanım o güne kadar bana hiç bir şey vermemişti. Bebeğimin cinsiyetini söyledi. Ayrıntılı usg yapan tek dr olduğunu duymuştum. Sonraki usg için yine kendisine gittim ve bu doğuma kadar böyle devam etti.. Ben hemşireyim eşimde dr. Biz cengiz beyden memnun kaldık ve bir dr da olması gereken herşey fazlasıyla var. Hastaneye gelince kadın doğum ekibi ve servis hemşireleri Gerçekten çok harika insanlar. Doğumda çok yardımcı ve alakalı davrandılar. İşlerinin ehli hepsi. Çok güler yüzlüler. Odalar lüx. Hastaneden de dr'umdan da çok memnun kaldım...
Nefise hanımın doğum ücreti cengiz beyinkindem fazla bu arada.. Onu da belirtmek isterimo hastanede cengiz bey in methini bende duymustum. ama ücretler çok uçuk . okadar ücretlere o hizmet verilmesi gerekiyor zaten bosuna almıyorlar o parayı. zten ebeler hemşireler güler yüz göstermezlerse asıl ozaman problem müşteri kaybı cok olur :)
Bende bidahaki randevumda nefize hanima gidicem insallh bende memnun kalırım muayne ücreti iyiymiş doğum ucretlerie 3 bin falan değildir insallh bakalım
Kolonda hangi doktora gidiyorsunuz ?Muayene ücretleri bile pahalı bayrampaşa kolan hastanesinde 30tl orda 60tl dediler.hemde doktorum Bakırköy doğum hastanesinden gelme bilemiyorum ama nefize hanımın iyi olduğunu duymuştum
Dilek hanıma gittim bende bir ara bana göre değil ben evham o evham :) Ayhan Yükselen'e gidiyordum içime korkular girdikçe rahatlatıcı, tecrübeli ve kibar bir doktor sanırım onunla devam edeceğim akşamları geliyor genelde .Dilek acar a gidiyorum gayet iyi bi doktor çok memnunum bide murat bey var ama o çok yoğun
Düne kadar kesinlikle Gop da doğum yaparım diyordum fakat dün Cengiz beyin davranışları dolayısıyla vazgeçtim . Fazlasıyla evham bir anneyim kordon dolanması endişelerimden bahsederken birden azarlamaya başladı ben münecim miyim ? v.s. daha sonra ağlamaya başladım zaten hormonlar sebebiyle hassasız birde azar işitmeye gitmiyorum ben doktora rahatlamaya bebeğimi görmeye gidiyorum . Kendi canım cicim davranamazmış başka doktora gideyim mişim o zaman ? Sziden öyle davranmanızı isteyen yok üslubunuz daha sakin olabilir dedim . Ben böyleyim dedi . odasından ağlayarak çıktım resmen . Tabi ki çocuğumun ömrünü kordon dolanıp dolanmayacağını bilemez hiçbir doktor ama kordon dolanması gibi endişelerimi daha uygun bir dille giderebilir . Kendisi çok donanımlı bir doktor evet ama hamilelerin ruh halinden anlayacak kadar tıp eğitimi aldığınada eminim ama iş uygulamaya gelince gerek yoğunluğundan gerekte başka bir sebepten dolayı beni azarlayamaz. Bu arada en son geçen hafta gitmiştim 5 dk muayene edip yolladı . Muayene ederken tek kelime söylemiyor zaten en son iyi diyor . Biz anneler daha çok şey duymak istiyoruz evet hanımlar başımdan geçen bunlar . Dün akşam bütün gün ağlamaklıydım . Hamileliğimde kimse bana sesini bile yükseltmedi para verdiğim hastanede bebeğimi görmek için gittiğim hastanedeki doktor asla yükseltemez.
Doğrudur ama bana hiç evhamlı davranması gayet rahat hatta tahlillerime baktı tüm ilaçlarımı falan da kesti başka bişey yok tabi kişiden kişiye değişir içiniz hangisinde rahatsa önemli olan oDilek hanıma gittim bende bir ara bana göre değil ben evham o evham :) Ayhan Yükselen'e gidiyordum içime korkular girdikçe rahatlatıcı, tecrübeli ve kibar bir doktor sanırım onunla devam edeceğim akşamları geliyor genelde .
Hastaneye bildirdim ama geri dönüş olmadı tekrardan bildireceğim inanın 2 gün kendime gelemedim bütün planlarım alt üst oldu o doktorla bu saatten sonra doğum yapamam zaten Gürkan Arıkan hangi hastanede ?Merhaba.. düşüncelerinizi duyduğuma üzüldüm gerçekten böyle bir olayla karşı karşıya kalmanizdan... doktor değiştirmenizi tavsiye edebilirim size.. Hastane calisani olarak Dr. Gürkan arikana gidiyorum ben ve tuo bebek doktoru güler yüzlü. . Yaşadığınız olayı telafi etmemiz açısından hasta haklari bölümüne ugrabilirsiniz. . Geçmiş olsun
Hastaneye bildirdim ama geri dönüş olmadı tekrardan bildireceğim inanın 2 gün kendime gelemedim bütün planlarım alt üst oldu o doktorla bu saatten sonra doğum yapamam zaten Gürkan Arıkan hangi hastanede ?
cengiz beyden nasıl memnun kaldınız sok oldumBen başta nefiZe hanıma gittim yine bu sitetedeki yorumlar üzerine. Kendisi iyi bir insan güler yüzlü. Ama herşey bukadarla bitmiyo maalesef. Kadın olduğu için ilgi fazla. Birgün çok rahatsızlandım ve kendisini arayıp gittim bana çok yoğun olduğunu beni alamayacağını gidip diğer kadın doğumculara sormamı uygunlarsa onların görmesini tavsiye etti. Ben de mecburen kabul ettim ve sormaya koyuldum. Doğal olarak başka bir dr'a giriş yapmış hastayı kimse kabul etmez. Dr sizi almak zorunda dediler. Tabi ayakta duracak halim yok ve sinirden oturup ağladım. Öğle arası nihayet bana baktı. Ben de aptallık ki sırf bayan diye devam ettim. Daha sonra kendisi izin alıp 1 aylığına ayrıldı ben de mecburen başka dr a gittim yine aynı hastanedeki cengiz sağıroğlu'na. İlk usg de farkı anladım. Ve bana birsürü bebeğime ilgili evrak verdi. Tüm usg sonuçlarını. Ama nefize hanım o güne kadar bana hiç bir şey vermemişti. Bebeğimin cinsiyetini söyledi. Ayrıntılı usg yapan tek dr olduğunu duymuştum. Sonraki usg için yine kendisine gittim ve bu doğuma kadar böyle devam etti.. Ben hemşireyim eşimde dr. Biz cengiz beyden memnun kaldık ve bir dr da olması gereken herşey fazlasıyla var. Hastaneye gelince kadın doğum ekibi ve servis hemşireleri Gerçekten çok harika insanlar. Doğumda çok yardımcı ve alakalı davrandılar. İşlerinin ehli hepsi. Çok güler yüzlüler. Odalar lüx. Hastaneden de dr'umdan da çok memnun kaldım...
Yazınızı okuduktan sonra dehşete düştüm siz cengiz beyde ne kadar devam ettiniz?Düne kadar kesinlikle Gop da doğum yaparım diyordum fakat dün Cengiz beyin davranışları dolayısıyla vazgeçtim . Fazlasıyla evham bir anneyim kordon dolanması endişelerimden bahsederken birden azarlamaya başladı ben münecim miyim ? v.s. daha sonra ağlamaya başladım zaten hormonlar sebebiyle hassasız birde azar işitmeye gitmiyorum ben doktora rahatlamaya bebeğimi görmeye gidiyorum . Kendi canım cicim davranamazmış başka doktora gideyim mişim o zaman ? Sziden öyle davranmanızı isteyen yok üslubunuz daha sakin olabilir dedim . Ben böyleyim dedi . odasından ağlayarak çıktım resmen . Tabi ki çocuğumun ömrünü kordon dolanıp dolanmayacağını bilemez hiçbir doktor ama kordon dolanması gibi endişelerimi daha uygun bir dille giderebilir . Kendisi çok donanımlı bir doktor evet ama hamilelerin ruh halinden anlayacak kadar tıp eğitimi aldığınada eminim ama iş uygulamaya gelince gerek yoğunluğundan gerekte başka bir sebepten dolayı beni azarlayamaz. Bu arada en son geçen hafta gitmiştim 5 dk muayene edip yolladı . Muayene ederken tek kelime söylemiyor zaten en son iyi diyor . Biz anneler daha çok şey duymak istiyoruz evet hanımlar başımdan geçen bunlar . Dün akşam bütün gün ağlamaklıydım . Hamileliğimde kimse bana sesini bile yükseltmedi para verdiğim hastanede bebeğimi görmek için gittiğim hastanedeki doktor asla yükseltemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?