- 16 Ekim 2015
- 176
- 26
- 28
- 35
doktorları hakkında hiç bir bilgim yok canım.hastane eskiden sultangazideydi orada dogum yapan arkadaslar memnun kalmıslardı. ama gopa açılan hastane de o doktorlar yok. sanırım yeni doktorlar atanmış. medicalparkların hepsinin ilgisi bence son derece iyi. ben bahat hospitale gidiyorum doktorum cok iyi fiyatlarıda 750-800 civarı diye duydum . 4 kasımda randevum var o gün detaylı bilgi alacağımFiyati cok uygun ama acaba doktorlari hemsireleri nasil. Doktor kadar hemsirelerde onemli dogumdan sonra onlar ilgileniyo nede olsa.
Bu arada GOP Hastanesinde 2 gun once nefize hanima ilk muayenemi oldum. Okadar memnun kaldimki anlatamam. Cok guler yuzlu pozitif insani cok rahatlatan biri.
Dogum fiyatini daha sormadim ama burdan bir arkadasin soyledigine gore 2500-4000 arasi.
Ben ilk dogumumu duygu hastanesinde yaptim dediginiz fiyat civarindaydi. Ama doktorum ayrilmis ordan. Baska doktorada gittim memnun kalmadim. Gop hastanesinde dogum yapanlar ilgisinden memnun mu acaba. Ben doktordan cok memnun kaldim ve ilk gorusmemizde elektrik aldim resmendoktorları hakkında hiç bir bilgim yok canım.hastane eskiden sultangazideydi orada dogum yapan arkadaslar memnun kalmıslardı. ama gopa açılan hastane de o doktorlar yok. sanırım yeni doktorlar atanmış. medicalparkların hepsinin ilgisi bence son derece iyi. ben bahat hospitale gidiyorum doktorum cok iyi fiyatlarıda 750-800 civarı diye duydum . 4 kasımda randevum var o gün detaylı bilgi alacağım
Fiyati cok uygun ama acaba doktorlari hemsireleri nasil. Doktor kadar hemsirelerde onemli dogumdan sonra onlar ilgileniyo nede olsa.
Bu arada GOP Hastanesinde 2 gun once nefize hanima ilk muayenemi oldum. Okadar memnun kaldimki anlatamam. Cok guler yuzlu pozitif insani cok rahatlatan biri.
Dogum fiyatini daha sormadim ama burdan bir arkadasin soyledigine gore 2500-4000 arasi.
Benim ilk dogumum sezeryan oldu. Buda sezeryan olacakCanim Nefise hanim normal doğum 2100 zorunlu sezeryan 2900 isteğe bağlı 3250
benim 2000 civarı gibi bir rakam ödeme şansım yok malesef o yuzden mecbur bahata :)Ben ilk dogumumu duygu hastanesinde yaptim dediginiz fiyat civarindaydi. Ama doktorum ayrilmis ordan. Baska doktorada gittim memnun kalmadim. Gop hastanesinde dogum yapanlar ilgisinden memnun mu acaba. Ben doktordan cok memnun kaldim ve ilk gorusmemizde elektrik aldim resmenfiyati biraz yuksek geldi tabi duyguya gore. Yoksa baska ozellere gore cok cok dusuk fiyat bile sayilir.
Bende daha esimle konusmadim. Fiyatinin yuksek oldugunu biluyo ama ne kadar oldugunu bilmiyor. Doktorla konusalim sonra karar veririz. Bu arada benimki zorunlu sezeryan mi sayiliyo anlamadim ben simdibenim 2000 civarı gibi bir rakam ödeme şansım yok malesef o yuzden mecbur bahata :)
mantıken seninki zorunlu sezeryan sayılıyo. ama bazı doktorlar sezeryan sonrası normal dogumu destekliyorlar o yuzden buna bence doktorun karar vericektirBende daha esimle konusmadim. Fiyatinin yuksek oldugunu biluyo ama ne kadar oldugunu bilmiyor. Doktorla konusalim sonra karar veririz. Bu arada benimki zorunlu sezeryan mi sayiliyo anlamadim ben simdi
Canim bahatta kime gidiyorsun ben mehmet can kevin e gitmeye basladim taniyormusun o doktorudoktorları hakkında hiç bir bilgim yok canım.hastane eskiden sultangazideydi orada dogum yapan arkadaslar memnun kalmıslardı. ama gopa açılan hastane de o doktorlar yok. sanırım yeni doktorlar atanmış. medicalparkların hepsinin ilgisi bence son derece iyi. ben bahat hospitale gidiyorum doktorum cok iyi fiyatlarıda 750-800 civarı diye duydum . 4 kasımda randevum var o gün detaylı bilgi alacağım
ben ona bi kere cumartesi gittim cok ilgisiz geldi basından atar gibi. birgünde hastanede bi kızla tanıstım onun hastasıymış oda memnun kalmamış. ben mustafa balıga gidiyorum canımCanim bahatta kime gidiyorsun ben mehmet can kevin e gitmeye basladim taniyormusun o doktoru
Benim kurtajimi o yapti diye devam ediyorum bakalim nasil olcakben ona bi kere cumartesi gittim cok ilgisiz geldi basından atar gibi. birgünde hastanede bi kızla tanıstım onun hastasıymış oda memnun kalmamış. ben mustafa balıga gidiyorum canım
benım mustafa balıga şehir dısından da cok gelen oluyor bebek tedavisi için ve cok başarılı sonuc alıyor hastaları. zaten hastanede en cok sıra olan doktor kendisi ve hamza bahat .Benim kurtajimi o yapti diye devam ediyorum bakalim nasil olcak
Evet duydum ikisinide ama cok kalabaliklar diye gidemedim bide ben kurtaj icin gittigimde ikside ameliyattaydi mecbur mehmet cam beye kaldim kutaji o yapti diyede ona devam ettim kurtaj olali 46 gun oldu daha adet olmadim kafami bu karistiriyo turlusal verdi dun bitti belliyorum bakalim olmazsa g.o.p giderim belki baya iyi diyolar ya bilemedimbenım mustafa balıga şehir dısından da cok gelen oluyor bebek tedavisi için ve cok başarılı sonuc alıyor hastaları. zaten hastanede en cok sıra olan doktor kendisi ve hamza bahat .
özel gop hsataneside iyimiş. orasıda bahata aitmiş zaten .orada nefize meriçi tavsiye ediyolar. ben fiyattan dolayı tercih etmedım orayıEvet duydum ikisinide ama cok kalabaliklar diye gidemedim bide ben kurtaj icin gittigimde ikside ameliyattaydi mecbur mehmet cam beye kaldim kutaji o yapti diyede ona devam ettim kurtaj olali 46 gun oldu daha adet olmadim kafami bu karistiriyo turlusal verdi dun bitti belliyorum bakalim olmazsa g.o.p giderim belki baya iyi diyolar ya bilemedim
VALLA bende doktorların hiç birine güvenemıyorum artık hatta onlardan korkar bile oldum yani. ben sultançiftliğinde oturuorum senBakalim tarlusal cumartesi bitti 10 gun icinde adet olmam gerekiyor beklicem olmazsam nefize hnm a gitmeyi dusunuyorum yapisiklik falan varsa belki kurtaji kendisi yaptigindan bisey soylemiyodur kime guvenecegimi bilemedim artik bu arada nerde oturuyosun
Bende ugurmumcuda canim offf bi adam akilli doktor bulsam baska bisey istemiyom annemler trakyada ordada bi dr taniyorum oraya mi gitsem kalabalik devil belki ilgilenirler diyorumVALLA bende doktorların hiç birine güvenemıyorum artık hatta onlardan korkar bile oldum yani. ben sultançiftliğinde oturuorum sen
Baksana belki iyidir ama surekli muaynaneside tusluya cikaraa yakınmısız. ben ınternette bi doktor buldum cok meşhur bi doktor özel muaynehanesi var nişantasında ismine bir bakıyım. herkes oldukca cok memnunmus. ilerde bi rahatsızlıgım olur die saklamıstım ismini
prof. dr. süleyman engin akhan canım face sayfasıda varBaksana belki iyidir ama surekli muaynaneside tusluya cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?