- 10 Ekim 2018
- 1.068
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
Nişanlımla şu sıralar tek derdimiz özel günler. Evlilik teklifi yapmadı nişanımız aceleye geldi diye. Daha sonra telafi edicem söz dedi telafi etmedi. Şimdi de 14 şubat geçti yine telafi edicem dedi ve edeceğini sanmıyorum. 3 4 yıldır sevgiliyiz her özel günde aynısını yapıyor önemsemiyor. Kavga etsemde değişmiyor bu adam öküz mü desem ne desem bilmiyorum. Yani bi çiçek alıp göndermek çok mu zor kutlamasak bile önemsendiğimi hissetmek istiyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama birkaç aya düğünümüz var ve ben bazen şüpheye düşüyorum kararsız kalıyorum evlenip evlenmemek konusunda. Bir insan hiç mi bi hediye alayım demez yani.. Alışsın diye özellikle hediye de alıyorum özel günlerde ben o da yapsın istiyorum ama yok yani basit bir konu böyle dallanıp budaklanıyor onun yüzünden. ben uzattıkça o da artık bir şey yapmak istemiyor ama ben de çok sıkıldım böyle olmasından. Bir şey almasın ondan da geçtim insan bi yemeğe çıkalım der ne yıldönümümüzde ne sevgilier gününde ne de doğum günümde hepsinde böyle davranıyor. 
Şimdi diceksiniz ki ee nişanlanana kadar fark etmedin mi sanki kaç yıldır berabermişsiniz. Evet fark ettim düzeltirim sandım ama olmuyor seviyorum da.
Ne yapacağımı şaşırdım ne olur bi akıl verin ben ne yapayım bu adamla? Evlensem mutsuz olur muyum?

Şimdi diceksiniz ki ee nişanlanana kadar fark etmedin mi sanki kaç yıldır berabermişsiniz. Evet fark ettim düzeltirim sandım ama olmuyor seviyorum da.