- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bi cicek beklemeniz gayet normal benceMerhaba kızlar. Özel gün takıntınız var mı yoksa sizce yersiz mi bugünü karşı tarafın kutlamaması halinde üzülmek kırılmak bir küçük trip atmaktanışma yıl dönümünde en azından küçük bir çiçek beklemek suç mu sizce
Karşı tarafa göre degisir bence bu ama tanışma falanda ne biliyim yaMerhaba kızlar. Özel gün takıntınız var mı yoksa sizce yersiz mi bugünü karşı tarafın kutlamaması halinde üzülmek kırılmak bir küçük trip atmaktanışma yıl dönümünde en azından küçük bir çiçek beklemek suç mu sizce
Ay hiç umursamam bence. Bu özel gününü unuttu kutlamadı tripleri çok anlamsız ve ilişkiyi etkileyen şeyler yani sırf ben trip atıcam diye kutluyorsa hiç kutlamasın zaten hiçbir zaman umursamadık bizim için hepsi sıradan bir gün gibi geçti ha söz olarak kutlarız bi öpücük oldu bitti şuana kadar öyle hazırlıklı vs kutladığım tek oglumun 1. Yaş günü oldu onu da normalde aile içinde küçük bir pasta ile kutlardım ama dogdu dogalı mevlit vs yapılmadı bütün aile bi araya gelsin dedik de kutladık deger veren insan her zaman belli eder zaten özel günü kutlamıyor diye takılmamak lazımMerhaba kızlar. Özel gün takıntınız var mı yoksa sizce yersiz mi bugünü karşı tarafın kutlamaması halinde üzülmek kırılmak bir küçük trip atmaktanışma yıl dönümünde en azından küçük bir çiçek beklemek suç mu sizce
Ay benim icim odun olmus Bana hic onemli gelmiyorMerhaba kızlar. Özel gün takıntınız var mı yoksa sizce yersiz mi bugünü karşı tarafın kutlamaması halinde üzülmek kırılmak bir küçük trip atmaktanışma yıl dönümünde en azından küçük bir çiçek beklemek suç mu sizce
Anaokulunda başlayan aşkın tanışma tarihi olmaz tabiitanisma yil donumu bana garip geliyor. iliskiye baslama olabilir, evlilik olabilir ama tanisma ne bileyim tanistiginiz anda sevgili olacaginizi biliyor muydunuz da o tarihi akliniza yazacaksiniz
maksimum tarih dikkatimi cekerse “aaa kac sene once bugun tanismisizzz” der operim herhalde. gerci bizim tanisma tarihimiz yok ama olsa da onemsemezdim.
arkadaslarima gore 1999 yilinda gittigimiz kres hangi gun basladiysa o gun bizim tanisma tarihimizAnaokulunda başlayan aşkın tanışma tarihi olmaz tabii
Doğum günü ve evlilik yıl dönümü dışında önemsediğim gün yok. Onlarda da büyük beklentilere girmem. Sevginin tek ya da en büyük göstergesi bütün angarya günlerin hatırlanması değildir. Benim eşim oruç tutmaz mesela ama sahura kalktığımda mutfak masasında gördüğüm tost bana vereceği bütün hediyelerden daha anlamlı. Önemsendiğimi bilmek yetiyor bana.Merhaba kızlar. Özel gün takıntınız var mı yoksa sizce yersiz mi bugünü karşı tarafın kutlamaması halinde üzülmek kırılmak bir küçük trip atmaktanışma yıl dönümünde en azından küçük bir çiçek beklemek suç mu sizce
Ben eşimle tanışma günümüzü hatırlamıyorum. Doğum günü yıldonümü kutlanır bizde.Merhaba kızlar. Özel gün takıntınız var mı yoksa sizce yersiz mi bugünü karşı tarafın kutlamaması halinde üzülmek kırılmak bir küçük trip atmaktanışma yıl dönümünde en azından küçük bir çiçek beklemek suç mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?