Özel gün önemli mi?

Suc degil ama hatirlansa iyi olur,sevindirir boyle..
Geri kalan gunlerde ilgi ve alakasini eksik etmiyorsa takilmazdim..
İnsan unutabiliyor zaman zaman.

Ben sadece dogum gunlerini onemsiyorum. Geri kalan ozel gunler bitmiyor tanisma, sevgililik, nisan, evlilik, 14 subat, yilbasi... hangi birine hediye alcaz. Normal bigunde aklina gelipte cicek aliyorsa tanisma yil donumunde almamasini problem etmeyin bence.

Karşı tarafa göre degisir bence bu ama tanışma falanda ne biliyim ya
Biz sadece doğumgünü kutluyoruz hatta hatırlamasa da olur. Yıl boyu önemseme dogum gününde hediye al oldu

Ay hiç umursamam bence. Bu özel gününü unuttu kutlamadı tripleri çok anlamsız ve ilişkiyi etkileyen şeyler yani sırf ben trip atıcam diye kutluyorsa hiç kutlamasın zaten hiçbir zaman umursamadık bizim için hepsi sıradan bir gün gibi geçti ha söz olarak kutlarız bi öpücük oldu bitti şuana kadar öyle hazırlıklı vs kutladığım tek oglumun 1. Yaş günü oldu onu da normalde aile içinde küçük bir pasta ile kutlardım ama dogdu dogalı mevlit vs yapılmadı bütün aile bi araya gelsin dedik de kutladık deger veren insan her zaman belli eder zaten özel günü kutlamıyor diye takılmamak lazım

özel gün hatırlanması önemli. ona göre özel muamele isterim sevdiceğimden. :))))

hediye değil başka türlü özel şeyler. :))

diğer insanların hatırlamasını önemsemiyorum.

Son düzenleme:
Tanışmada çiçeğe, hediyeye gerek yok bence iki tarafta hatırlasa yeter. O çiçek aldı diyelim siz ne hediye vereceksiniz? :)
Doğum günü, yıldönümü önemli tabi ki.

Sadece doğum günü kutluyoruz, sevgililer günü , yılbaşı gibi günlerde kutlamamak, hediye almama kararı aldık ama birlikte geçiriyoruz tabi o günleri de yemek yiyoruz. Bir de evlenince yıldönümünü kutlarız herhalde.

Kutladigimiz 2 özel gün var evlilik yildonumu ve doğum gunleri. Tanişma tarihimizi ben bile hatirlamiyorum hangi ayda tanistigimizi ortalama biliyorum ama hangi gun bilmem. Bir şey dusunup almasi icin illa özel gun olmasi da gerekmiyor bence ama ben tavir trip vs sevmem. Hani kutlamasa elbet uzulurum benim için önemli boyle şeyler ama kavgayla kendime hediye aldirmak istemezdim. Zorla alinan şeyin de kiymeti yok aslinda.

Ay benim icim odun olmus Bana hic onemli gelmiyor

tanisma yil donumu bana garip geliyor. iliskiye baslama olabilir, evlilik olabilir ama tanisma ne bileyim tanistiginiz anda sevgili olacaginizi biliyor muydunuz da o tarihi akliniza yazacaksiniz

maksimum tarih dikkatimi cekerse “aaa kac sene once bugun tanismisizzz” der operim herhalde. gerci bizim tanisma tarihimiz yok ama olsa da onemsemezdim.

En yakın Arkadaşım doğumgunumu hatırlamazsa arayıp 'son 20 dakika lan,unutma doğum günümü' diyen insanim.Kutlamayan arkadaşlara asla gönül koymam, kendim de çok sevdiğim arkadaşlarımın doğum gününü unuttuğum çok olur.
Bu açıdan aileme, eşime dostuma hiç kizmam, alinmam, gucenmem.
Amaaa tabii ki sevgilim hariç.
Hele ki kutlamasin. Adamı (triplerimle değil,kendi yaptıgim hediyelerle vs) pişman ederim. Zaten bugüne kadar kesintisiz bir seneyi dolduran çok ilişkim olmadı, benim için sene-i devriyeye gelebilmek önemli bir şey. Geri sayimla beklemesi, bandolarla kutlaması gerekirken aramayı bile unutursa benden çekeceği var

Anaokulunda başlayan aşkın tanışma tarihi olmaz tabii

ilişkilerin dinamiğine göre değişir
bizde kızım devreye giriyor üstün çenesiyle babasını alt edip anneme şunu aldın mı bunu aldın mı annemin doğum günü,sevgililer günü evlendiğiniz gün diyerek başını yiyor benim özel birşey yapmama gerek kalmıyor tanışma günümüzü hatırlamıyorum ama sevgili olduğumuz günü hatırlıyorum o gün eşimin vergi levhasını çıkartmıştım çünkü ikimizde o yüzden net hatırlıyoruz

aslını isterseniz eşimden pek beklentim yok kızımla alışverişe çıkmışlarsa gelen hediye güzel oluyor kendisi beceriksiz mi desem düşüncesiz mi bilemiyorum baktım ki birşey almamış kendime hediye alıcam diyerek ben kendi kendime alıyorum bunun için tartışmam yani kırılmam da ben her türlü işime bakarım zaten

ama siz de beklediniz diye tabii ki suçlu değilsiniz beklemeniz de normal ,beklentinizi göre göre kayıtsız kalması sıkıntı . tanışma yıldönümününü belki kutlamak aklına gelmeyebilir ama ,sevgililer gününde doğum gününde falan şans verin :) eğer onda da hiç birşey yapmazsa o zaman tekrar konuşalım olur mu?

Doğum günü ve evlilik yıl dönümü dışında önemsediğim gün yok. Onlarda da büyük beklentilere girmem. Sevginin tek ya da en büyük göstergesi bütün angarya günlerin hatırlanması değildir. Benim eşim oruç tutmaz mesela ama sahura kalktığımda mutfak masasında gördüğüm tost bana vereceği bütün hediyelerden daha anlamlı. Önemsendiğimi bilmek yetiyor bana.

Ben eşimle tanışma günümüzü hatırlamıyorum. Doğum günü yıldonümü kutlanır bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…