Özel gün önemli mi?

Ben önemsiyorum.
Tanışma, ilişki başlangıcı, nikah, düğün. Makarasına kına yıl dönümü bile kutlamışlığım var.
Alt tarafı iki çiçek alınacak, bir yemeğe çıkılacak. Uçak kiralayalım demiyor kimse. Ben durduk yere kutlayacak şeyler de bulup kutlarım. Çocuğumuzun cinsiyetini öğrendiğimiz gün bile denk gelirse hatırlanır.
Hatta benim babam da benim gibidir, gelecekte güzel olacak şeyleri baştan kutluyoruz biz.
Kocam zor alıştı ama alıştı.

Ozel gunu kiminle gecirdigine gore degisir bence. Ben esimden baska kimseden bir sey beklemem pek mesela. Burada bazi konular görüyorum kaynanasi gorumcesi dogum gununu kutlamadi diye delirenler var. Cok şaşırıyorum. Yani kimse umrumda olmaz. Eşime de hatirlamadi falan diye triplenmem hic. Cunku zaten benim icin o gunun hatirlanmasi falan degil mesele, birlikte bi bahane ile kendimizi şımarmaktir. Gunler öncesinden bana ne alican, dogum gunumde ne yapicaz vs demeye baslarim. Zaten unutma durumu olmuyo oyle olunca. Gezeriz yeriz iceriz , normalde harcamayacagimiz seylere fazladan para harcariz. Mesela "isine yarayacak hediye" kavramini hic sevmem. Cok cikarci gelir bana. Zaten o sey lazim biseyse, zaten alinacaktir. Özel gun simartilmak anlami taşıdığı icin bana gore, normalde elimizin o seye para vermeye varmadigi, cok da hayati gerekli olmayan seyleri sirf jest olsun diye almak ozel gun hediesidir bana gore mesela.

Doğum günleri ve evlilik yıldönümünü önemserim.
Tanışma tarihimiz değil de sevgili olduğumuz tarihi de hatırlarsak, birbirimize söyler belki bir öpüşür koklaşırız, güler geçeriz.
Çok önemi kalmadı artık.

Ben de sizin gibiydim ama evliliğin 4. Yılından bildiriyorum doğum günlerini bile umursamaz hale geldim ne yazık ki, hediye almak gelmiyor içimden. tabi yaşananlar bu hale getirdi beni inşallah siz böyle olmazsınız...

Tipik bir Boğa burcuyum hiç takilmam.

Önemli tabi bir çiçek olsun bir çukuleta olsun, bir yemek olsun beklenir neden beklenmesin. Ama her zaman karşıdan beklenmez bazen de yapılır,alınır vs.

biz doğum günleri evlilik yıl dönümüydü eskiden
çocuklarımız olunca da anneler ve babalar günü

tanışma nişan sevgililer vs kutlamayız

Valla benim eşimde unutur hatırlamaz hiç ben önceden laf arasında hatırlatırım yine unutur
Bir tek doğum günümü unutmaz çünkü doğum günlerimiz aynı

evlilik teklif ettiği gün , düğün tarihimizden çok daha önemli ikimiz içinde ,

ama eşim zaten her günü hatırlar ve gerekeni yapar ,

tek bildiğim şeyde erkeklere zorla birşey yaptırılmıyor istediği için yapıyor eşim

Ben bu konuda erkekleri en iyi anlayan kadın olabilirim. Özel gün kutlamam. Doğum günü evlilik yıl dönümü vs. Evliliğim mutlu gidiyorsa bana hergün kutlama. Hayatım iyi gidiyorsa bana hergün pasta mum. Cevremdekilerin de kutlamasını istemem. Bizim milletin özel organizasyonlu doğum günü kutlayacak parası yok. Güya sürpriz yapacak doğum günü çocuğu anlamamış gibi yapmak için bin takla atıyor güya surpriz yapanın suprizi de genelde mok gibi oluyor. Anlatırken bile bunaldım. Erkekleri darlamayin valla darlaniyor insan, bildiğiniz gibi değil. Bu arada sevdiğim kişilere senede birden fazla kez minik hediyeler alırim özel gün beklemem. Birseye benzemeyen prodüksiyonlar beni bu hale getirdi.

Doğum günleri ve evlilik yıldönümünü kutluyoruz biz sadece o da hatırlarsak, ondada dışarda yemek yiyoruz oldu bitti. Ben kendim hatırlamadığım günün dırdırını adama nasıl yapayım.

Eşimle sevgiliyken eşim bana hiç çiçek gibi şeyler göndermezdi bende çok takılmazdım ama ofise bi kız girdi kıza paso çiçek geliyor Allahım şeytan dürttü beni resmen içimden şeytan çıkmaya başladı çocuğu sürekli darladım herkesin sevgilisi çiçek çikolata yolluyor sen fos çıktın diyorum ama çocuğun işi yokki işi olduğu zaman araba aldı yine parası yok hep darladım onu. Şimdi düşünüyorumda güvenin, sevginin, tutkunun olduğu bir ilişkide varsın solan çiçekler olmayıversin. He tabi insan bekliyor ama bakınca 2 gün sonunda sönen çöpe giden bir şey için 100 küsür para verdirmek pek mantıklı gelmiyor bana.

Özel gün kutlamalarını severim ama kutlanmazsa da delirmem. Doğum günüm hariç

Bu kisiden kisiye degisiyor ben mesela özel günleri cok önemsemiyorum sevmiyorum bana sacma geliyor, sadece dogum günleri önemserim.

Özel günlere önem veririm. Evde kızımla pasta yapar hediye alırız eşime. Benim doğum günümde de yemeğe çıkarız ailecek. Hediye de alır tabi. Ama tanışma yıldönümümüzü hiç kutlamadık. Anneler babalar sevgililer gününde de illa ki ufak birşeyler alırız birbirimize, alamazsak da kutlarız söz ile. Ama sadece eşimden beklemem. Siz sanırım bir yıl önce tanıştınız? Yıllar geçmiş olsa sanmıyorum böyle bir beklentiye gireceğinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…