uyuzsirine sende ne cevherler varmış yahu
ben şu özel kutu fikrini yapmıştım. büyük kırmızı bir kutu alıp içine buzamana kadar ki yol biletleri , sinema biletleri , gittiğimiz yerlerden alıp sakladığımız herşeyi koymuştum, onda en sevdiğim parfümü , en sevdiğim traj sonrası kremıni , en sevdiği çikolataları , onun en sevdiği renkten kum olan bir kum saati , albüm ve çerçeve olan bir obje alıp içine bütün fotoğraflarımızı koymuş çerçeveye de ilk fotoğrafımızı koymuştum , kahveyi çok sever nescafenin en sevdiği kahvesinden 21 tane ( 21 yaşına girceği için )koyup kutunun içinde hediyelerin üstüne kahvelerle kaplamıştım. valla daha birsürü şey koymuşumdur ama hatırlamıyom şimdi içindekilerin hepsiniama hepside bizim için özel anları hatırlatan şeylerdi
çok anlamlı bir hediye bence bu. bana böyle birşey yapsaydı uçardım heralde havalara
sanırım onlar bizim özendiğimiz kadar özenmiyolar dicem ama benmkinin hakkını yemiş olcam yaa çok özeniyo vallasevgililer gününde ameliyatlıydı evde yatıyoduu ben ne hediye alsam ne yapsam ne sürpriz hazırlasam diye düşünürken hiçbir şey bulamadan elim boş boş gitmiştim sonra ne göreyim, o ameliyatlı haliyle 50 tane balon şişirmiş bütün oda balonlarla doluydu hepsini teker teker patlattırdı bana hepsinin içinde ayrı ayrı notlar vardı :) balon patlatmaktan uyandırmıştık komşuları hahahayy
Arkadaşım sevgilisine blazer ceket aldı tam mevsimi baharda hem spor hem şık hem de tam havasi şu dönem için güzel hediye
sanırım onlar bizim özendiğimiz kadar özenmiyolar dicem ama benmkinin hakkını yemiş olcam yaa çok özeniyo vallasevgililer gününde ameliyatlıydı evde yatıyoduu ben ne hediye alsam ne yapsam ne sürpriz hazırlasam diye düşünürken hiçbir şey bulamadan elim boş boş gitmiştim sonra ne göreyim, o ameliyatlı haliyle 50 tane balon şişirmiş bütün oda balonlarla doluydu hepsini teker teker patlattırdı bana hepsinin içinde ayrı ayrı notlar vardı :) balon patlatmaktan uyandırmıştık komşuları hahahayy
senin yaptığın kutuyla,balon fikri süpermiş bunların ikisi aklımda bulunsun
benim yaptığım aklıma gelenler;ikimizin adına bi mail adresi açıp hergün kendi mail adresimden o adrese duygularımı anlatan mail atmıştım mailler birikince de ona şifresiyle vermiştim çok hoşuna gitmişti çok mutlu olmuştusevgililer gününde de maddi durumum ve zamanım müsait değildi ona bi kazak almıştım ve tuhafiyeden küçük kalp almıştım niyetim kalp hizasından kazağın iç tarafına dikmekti ama iş yerinde aceleyle ters tarafa dikmişim
kazağı verdim ''aşkımmm ben yokken kalbimi kalbinde hisset istedim '' diyip vermiştim..kazağı bi giydi ''aşkımm ters tarafa dikmişsin ama olsun benim 2 kalbm olmuş olur soldaki benim sağdaki senin kalbin '' demişti bozmamıştı beni bitanemmmm durumu kurtarmıştı
aaaa kazağa kalp dikme fikride güzelmiş bigün uygulayım bende listeme ekledim
aman dikkat et benim gibi yanlış tarafa dikme
balonlar beni gerçkten mutlu etmiştii:) aklıma gldikçe yazıcam kızlarrr :)
benimde 3 sene öncesinde yaptığım hediyeyi paylaşayım sizinle . internette araştırıp bulmuştum bu farklı ve çok anlamlı hediye fikrini
İnsanın duygularına hitap eden ilk beş şey nedir diye sorsak, tabii ki beş duyumuz deriz. Alın size parlak bir hediye fikri daha. Bu kez işimiz kutumuza sevgilimizin beş duyusuna hitap edecek olan beş güzel şey koymak. Nasıl mı? Şöyle ki; koku için minik bir parfüm, tad için kalpli bir çikolata, göz için şık bir çerçeveye koyduğunuz bir fotoğrafınız, kulak için güzel bir aşk şarkısı ve dokunma için bitkisel bir masaj yağı seçin (tutkulu aşıklara ylang ylang yağı önerilir genellikle) { bizim tutkulu aşkımız olmadığı içinbir tshirt ümü koymuştum } . Hediyelerinize minik etiketler bantlayıp üzerlerine bildiğiniz bazı aşk dizelerini veya aşkımızı daha fazla koklayabilmen için, aşkımızı daha güzel hissedebilmen için, aşkımızı daha iyi duyabilmen için.. cümlelerini yazarsanız çok daha etkileyici ve anlamlı olacaktır.
çok etkilenmiş çok duygulanmıştı sevgilimmm benimmm
evet blazer bende geçen sene düşünmüştüm baya araştrdım zara da çok güzel modeller vardı ama almadım kendisi almış zaten kaldı öle
ben 1 hafta görüşmeyelim derslerim yoğun demiştim, birkaç gün ayrı kalınca dayanamadım hasretine, o okuldayken onun evine gittim :) birkaç güzel yiyecek hazırlayıp odanın her tarafına küçük küçük notlar yapıştırdım sevgime dair ve onun resmini çizip masasının üzerine bıraktım:) eve geldiği zaman tuvalete saklanmıştım, odasına girince ev arkadaşına "nerde o,nerdee" diye beni aramaya başlamıştı ama kullanmadıkları tuvalette olduğum aklına gelmemişti, ev arkdşı da evde olmadığımı söyledi ve onlar konuşurken tuvaletten çıkıp sarıldım arkasından :) güzel bi sürprizdi onun için..
__benimde 3 sene öncesinde yaptığım hediyeyi paylaşayım sizinle . internette araştırıp bulmuştum bu farklı ve çok anlamlı hediye fikrini
İnsanın duygularına hitap eden ilk beş şey nedir diye sorsak, tabii ki beş duyumuz deriz. Alın size parlak bir hediye fikri daha. Bu kez işimiz kutumuza sevgilimizin beş duyusuna hitap edecek olan beş güzel şey koymak. Nasıl mı? Şöyle ki; koku için minik bir parfüm, tad için kalpli bir çikolata, göz için şık bir çerçeveye koyduğunuz bir fotoğrafınız, kulak için güzel bir aşk şarkısı ve dokunma için bitkisel bir masaj yağı seçin (tutkulu aşıklara ylang ylang yağı önerilir genellikle) { bizim tutkulu aşkımız olmadığı içinbir tshirt ümü koymuştum } . Hediyelerinize minik etiketler bantlayıp üzerlerine bildiğiniz bazı aşk dizelerini veya aşkımızı daha fazla koklayabilmen için, aşkımızı daha güzel hissedebilmen için, aşkımızı daha iyi duyabilmen için.. cümlelerini yazarsanız çok daha etkileyici ve anlamlı olacaktır.
çok etkilenmiş çok duygulanmıştı sevgilimmm benimmm
__
Güzelmişşş ben de böyle kalp kutu içinde bişeyler yapamyı düşünüyordum ama ne yapsam diyordumm :81:
Şöyle yapacağım: Orta boyda kalpli bi kutu alıp sonra da kalpli kağıtlara onu sevdiğime dair küçük şeyler yazacağım sonra da bu 5 duyumuza hitap edecek olanları koyucam çok güzel olacak :) Ama bi sorum var aşk şarkısını ne olarak koydun? :)
Ona aşığım özel gün bile olmasa bunlara değer bebeğim
robbie williams - feel şarkısını koymuştum
Hımm peki bi cd içine falan mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?