- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Evet bazı insanlar zorluyor ama bazı hemşireler doktorlar çok acımasız oluyor ben sancı çekiyorum o sancıyı çekerken kıvranırken kalçamdan iğne yapmaya kalktı bir dakika durun ağrım geçsin dedim sancı gelip gider zaten geçmesini bekle ben öyle deyince birde of çekiyor zaten gündüzleri devlette yoruluyolar desem bir hemşirenin üstünde değil her şey birkaç tane hemşire birde stajyer öğrenci dolu biraz daha anlayışlı olabilirler onların mesaisi bitti ben daha doğum yapmadım gececi ebe geldi oda bir kişiydı ve çok anlayışlı sana moral veren tatlı dilli bir ebeydi iyi ki o hemşirelerin eline kalıpta doğum yapmadım zoruna gidiyorsa bu işi yapmayacaksın o zaman karşıdaki insan zaten hasta keyfi için gelmedi onun acısının üstüne birde sen o şekilde hareket edemezsin hemşirenin yine biri karnım açtı nstye bagldı oda düzgün çıkmadı aç olunca bana bir daha aç gelme bızıde yorma diyor hayır naptın sanki karnıma bir şey bagladı n birde makinenin düğmesine bastın bu yüzden mi yoruldun yazıkİnsanla uğraşılan meslekleri icra etmek gerçekten çok zor..zaten bu nedenle mesleğimi yapmiyirum. Zaten çok zor bir meslek, birde insanların kaprisleri, bazen aşırı hassaaliklari, gereksiz gerginlikler sağlık calisanlarini bunaltiyor, bu nedenle bir an önce doğursun gitsin mantığı hakim olabiliyor...bu nedenle sahlik calisanlarini çok iyi anlıyorum. Ve kendimde hastaneye gittiğimde sessiz sakin duruyorum ki, kimsenin sabir sınırını zormamayayim da, aksaklıklar yaşanmasın
Çigli egitim bölgede dogum yaptim nuray hanimda çok memnunum 1ay once yaptmHangi hastaneydi acaba?
+1Hani bizim ülkemizde sezeryan doğum yaygın ya, 2 gündür normal doğum komplikasyonları okuyorum. Dün de burada bir konu acildi 20 saat suni sancı 30 kere çatı muayenesi sonucu yırtık ve ödem oluşmuş, kadın idrarini tutamıyor, üstelik sezeryanla doğmuş bebek. Anlamıyorum normal doğumda neden bu kadar diretiliyor annenin bebeğinin hayatı riske atacak kadar hem de.
Ben ilk doğumumu doğum evinde yaptım 2yil olacak ve hala o insanlara dua ederim Allahım nasıl insanlardı ben ne dersem onu yaptılar sancimda gelip sakinleştirip sabret sonu tatlı olacak bitanem güzelim gibi konuştular Allah her hamile bayanı doğum anında iyi insanlarla karsilastirsin inşallahBu haberi ben de ekşi sözlük te okudum az önce ve cok üzüldüm. Ve dogumumu dogum evinde yapmaya karar verdim. Eger dogumevi tecrubesi olan anneler varsa yararlanmak isterim
Evet öyle, hatta dogumdan sonrada ebe eve gelmeye devam ediyor talep ederseniz, bebegin kilosuna bakiyor sizin dikis ve gögüslerinizi kontrol ediyor yikamaya yardimci oluyor.Yurt dışında doğumları araştırdım bir ara. Oralarda doğum öncesi kurslar oluyor emzirme ve doğum hakkında hem siz hem eşiniz bilgilendiriliyor. Mesela eve ebe gelip kontrol ediyor doğum başlamış mı diye, sancinizi açılmanızi evde çekip hastanede doğurmaya gidiyorsunuz. Ilk hamileliği olanlara tavsiyem etrafınızda gittiğiniz hastanenin doğum kurslari varsa mutlaka gidin bilinçlenin.
Amin cnm inşallah. Hayırlı doğum diliyorum sana.Cok tesekkur ederim ilginiz için. Sabah gözüm korkmuştu dogumevinde yaparim dedim ama tabi arastiracagim herşeyi. Gercekten zor bir süreç, herkesin doğumu güzel anılarla hatirlansin insallah
Yurt dışında doğumları araştırdım bir ara. Oralarda doğum öncesi kurslar oluyor emzirme ve doğum hakkında hem siz hem eşiniz bilgilendiriliyor. Mesela eve ebe gelip kontrol ediyor doğum başlamış mı diye, sancinizi açılmanızi evde çekip hastanede doğurmaya gidiyorsunuz. Ilk hamileliği olanlara tavsiyem etrafınızda gittiğiniz hastanenin doğum kurslari varsa mutlaka gidin bilinçlenin.
3 doğumun 3 ünde de verildi bana normal seyrinde devam etse doğum daha iyi aslında ama devlet hastanelerinde bı an önce doğursun gitsin diyorlar işlerine gelmiyorBu tr deki suni sanci merakini anlayabilmis degilim gercekten dogumu acikligi normal seyreden gebelere bile suni sanci veriyolar hayretler icerisinde okuyorum.Allah yardimcisi olsun o anne ve babanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?