- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Hele 5 6 aydan sonrayı okuyunca bi şaşırdımKesinlikle katılıyorum 1 yıl bile az.
Evlilik rayına otursun, herkes bi oturaklaşsın birbirine alışsın ancak öyle olmalı.
Artık yaptin senin için cok geçBence hic yapilmamali
Ben yapmadim kendi kendine oldu bence oArtık yaptin senin için cok geçnasıl seveceksin kimbilir bebeni
Düğün konusu biraz aile ve sosyokültürel yapınızla alakalı. Kanunen sıkıntı yok. Ama özellikle düğün hazırlıkları aileler ve bireyler için yıpratıcı. Aileniz atı alan Üsküdar’ı geçer hesabı devamının istediğiniz gibi olmamasından korkuyordur. Bebek konusu da ayrı bir handikap. Extra yorum yapamayacağım.
Bana göre bebek konusunda kesinlikle haklılar. Henüz evlilik oturmadan yapılan bebekler çok sıkıntılı ve çocuk Dr u olarak şunu düşünüyorum ki en çok bebeğe yazık. Ayrıca evlilik gibi tüm hayatın değiştiği bir kurumda eşinle başbaşa yaşayacağın birçok şeyin kalıp sorumluluğun 10 kat artması yıpratıcı. Ben evliliğimde 2 yıl çocuk düşünmemiştim. Tabiki Allah verir ama kul da cuzi irade gösterir.
Ayrıca unutmayın iki iyi insan = iyi bir evlilik olmuyor bazen. Önce evliliğinizi sağlamlaştırmanızı öneririm. Allah şimdiden mutlu Mesut etsin.
Sampanyadakizehir merhaba.
Öncelikle tebrik ederim. Bir ömür boyu mutlu olmanız dileğimle
Eşimle evlenmeden once uzuun yıllar birlikteliğimiz oldu. Ayni evde yaşamış olmamıza rağmen evlendikten sonra sorumluluk, sevgi, ilgi, herseyimiz karşılıklı daha da arttı.
Ben 35 yaşımda evlendim. 4 yıl oldu. Hah dedik biz bu evliliği güzelce yürütürüz dedik hadi çocuk yapalım dedik. Evliliğimizin 6.ayından itibaren çocuk istedik ama bu kez de çocuk bi türlü gelmek istemedi :) Noldu bir sürü denemeler tedaviler derken bebiş ekim ayina ancak doğacak kısmetse..
Özetlemem gerekirse, artık kanunen evlisiniz. Eşinizle birlikte yaşamak en doğal hakkınız . Buna kimse laf edemez, karisamaz. Cocuk yapmak icin de ne zaman ki evliliginizde "acaba" soruları kalmaz, eşinizle ortak karara varırsınız, işte o zaman cocuk düşünebilirsiniz. Bebişin dogru zamanda saglikla gelmesi dilegimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?