Lazere gitsenize ayol, bunca zaman durmanız hata. Adam sevmeyebilir kıl tüy, ben şahsen erkekte de kol altı kılı sevmiyorum mesela erkek arkadaşım alıyor.
ay çok saçma gerçekten. eşin komple kılsız mı?
Hayir.
Aslnda o o kadarda sorun etmiyor.
Ama ben bi tuhaflasiyorum.
Yeni gelin havalarina burundum yine.
Onceden takilmadim seylere yeni yeni takar oldum buda bir ornegi
Açıkcası bende sevmem kılı tüyü. Tamam eşimdir çekinmem, utanmam ama insanın kendine saygısıdır sonuçta yani ben öyle düşünüyorum. Madem lazere gidemiyorsun çok çıkmadan makinayla alabilirsin bence.
Makinanında çeşitli başlıkları oluyor. Acaba şu permatik gibi başlıkları var ondan mı kullandın ? Ben genel olarak çok memnunum.Makinaninda permatikten bi farki yokki hatta daha kotu bence bir iki ay kullndm hic memnun kalmadim
Makinanında çeşitli başlıkları oluyor. Acaba şu permatik gibi başlıkları var ondan mı kullandın ? Ben genel olarak çok memnunum.
Eşin tüylerinden iğreniyor mu?Kizlar oncelersi ayda bir yani her regl den sonra kuafore gider sirlernirdim.
Ama son zamanlarda 2 ayda bir gitmek zorunda kaliyorum çunku 1.regl den sonra alinicak gibi uzamiyir aslinda sık ama kisa kaliyor.
Permatik yada mak8nada kullanmk istemiyorum.
Eşimden kaçip duruyorum dolayisiyla tartisiyoruz
Tobe tobee beni sevmiiyosun artik filan diyo
Nasil çoum bulabilirim sizce...
Eşin tüylerinden iğreniyor mu?
Belki öyle de beğenir
Hayir.
Sadece ben kendimi rahatsiz ediyorum
O zaman tüy dökücü krem kullan
Cinsel istediği Azalmıyor muo senin kocan..
kocadan utaniyorsan kimden utancaksin. Evde atletle kol alti kılla rahat rahat geziyorum.
bişey demiyo.
seni bi garip gördüm :)
Cinsel istediği Azalmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?