Özel hayatim

Lazere gitsenize ayol, bunca zaman durmanız hata. Adam sevmeyebilir kıl tüy, ben şahsen erkekte de kol altı kılı sevmiyorum mesela erkek arkadaşım alıyor.

Hep erteledim erteledim.
Suanda lazere ayiricak butcem yok ne yazikki;/

Makinaninda permatikten bi farki yokki hatta daha kotu bence bir iki ay kullndm hic memnun kalmadim

Eşin tüylerinden iğreniyor mu?
Belki öyle de beğenir

Bende 4 yıllık evliyim. Ve hala utanıyorum. Eşim rahatsız olmadığını söylüyor ama ben yinede utaniyorum. O durumlarda ışık kapalı oluyor. Müsait oldugum zamanlarda ise cok rahatim utanma falan olmuyor.

Allah başka dert vermesin. Eşler birbirini ne hallerde görüyor. Kıla takılmam açıkçası.
Bi grip olunca sümük tarlası gibi dolaşıyorum yanında 2 kılım çıkmış diye iğrenemem.
Banyonu yapınca ne farkı var saçından?
Ben kışın bacakları nadasa bırakıyorum . Bişey söylemez de söyledi diyelim. İlk kendi bacak kıllarından kurtulmalı yüzün mü var bana onu demeye der nadasımla hayatıma devam ederdim.

Tüylüyken sevişilmiyor mu?
Kıl yumağı şeklinde dolaşın demiyorum da köşe bucak kaçacak kadar abartmaya gerek yok.

herkesin derdi kendine büyüktür tabi ama bu da problem mi be güzelim

Cok cok kisaysa dert edilecek bisey yok bence ama illa da yapamam diyorsaniz kacmak yerine dogru durust ifade edin bari kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…