Oyle bir kildan bahsetmiyor yalniz konu sahibi. Sirle alinamayacak haldeki killardan bahsediyor. Tamam temizlik hijyen falan da jilet yapmadigin surece her gun puruzsuz gezemiyor insanYa valla yorumları okurken hayrete düştüm. Kılları temizlemek hijyenik bir olaydır. Bırakın eşimin görmesinden rahatsız olmayı ben kendim katlanamam kıllı dolaşmaya. Evli olunsa da o kadar rahat olunmamalı ya. Yanında osurmanın hoş olmaması gibi bir şey bu. Temiz olmak hem kendi vücuduna hem karşındakine saygıdır. Bilmiyorum. Ben hassasım bu konuda.
o senin kocan..
kocadan utaniyorsan kimden utancaksin. Evde atletle kol alti kılla rahat rahat geziyorum.
bişey demiyo.
seni bi garip gördüm :)
Makina kökden alır genel olarak nasıl permatikden farkı yok hatta daha kötü.Makinaninda permatikten bi farki yokki hatta daha kotu bence bir iki ay kullndm hic memnun kalmadim
ahahahahahahaaaa bende vallao senin kocan..
kocadan utaniyorsan kimden utancaksin. Evde atletle kol alti kılla rahat rahat geziyorum.
bişey demiyo.
seni bi garip gördüm :)
Hayir.
Aslnda o o kadarda sorun etmiyor.
Ama ben bi tuhaflasiyorum.
Yeni gelin havalarina burundum yine.
Onceden takilmadim seylere yeni yeni takar oldum buda bir ornegi
Oyle bir kildan bahsetmiyor yalniz konu sahibi. Sirle alinamayacak haldeki killardan bahsediyor. Tamam temizlik hijyen falan da jilet yapmadigin surece her gun puruzsuz gezemiyor insan
Jilet yapmak da bi kadinin kendine yapabilecegi en buyuk kotuluk bence
Herkes kıllı mi dolaşıyor yahu. Ben de çekinirim hiç sevmem beni öyle görsün. Erkek gibi kıllı kıllı.
Ya valla yorumları okurken hayrete düştüm. Kılları temizlemek hijyenik bir olaydır. Bırakın eşimin görmesinden rahatsız olmayı ben kendim katlanamam kıllı dolaşmaya. Evli olunsa da o kadar rahat olunmamalı ya. Yanında osurmanın hoş olmaması gibi bir şey bu. Temiz olmak hem kendi vücuduna hem karşındakine saygıdır. Bilmiyorum. Ben hassasım bu konuda.
Bence hassasiyetiniz süper, kendinize ve eşinize olan saygınızı göstetiyor bu. Ama yorumlar felaket. Bu resmen pis olmaktan başka birşey değil. Bende hiç bir şekikde uzun kalmasına müsade etmiyorım epilatör, mecbur kalırsam jilet, lazer ve ağda hepsini kullanıyorum. Kimsenin görmesinw gerek yok ben kendimi temiz hissetmiyorum. Bence çok çok önemli nir konu bu.
+1 iyi çözüm :))Işıkları kapatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?