Bnce de,bir mesaj yazana kadar hallolur yani...Bacağı paketi uzatmayı anlarmda zamanını beklersnz falan koltukaltı kiliyla eşinizn yannda gezmeniz biraz garip geldi. Bu kadar rahat olmayın bence ya küçük epilatorler en minik killara kadar alıyor. Adam bi süre sonra asker arkadasyla yaşıyor gbi hisseder bence
Yanlış okumuşumKizlar oncelersi ayda bir yani her regl den sonra kuafore gider sirlernirdim.
tabi temizliyorum çok uzatmadan AMA Utanilacak bi durum yok.Kusura bakmayın ama bu da biraz fazla genital neyse de kol altı deodarant olsa bile koku yapar o halde hele ki sıcaklarda
yoo uzatmiyorum çocuktan dolayi zamanim pek olmuyor. bende evde epilatörümde var agdam da var. zor geliyor yapmak üşeniyorum yinede temizliyorumBacağı paketi uzatmayı anlarmda zamanını beklersnz falan koltukaltı kiliyla eşinizn yannda gezmeniz biraz garip geldi. Bu kadar rahat olmayın bence ya küçük epilatorler en minik killara kadar alıyor. Adam bi süre sonra asker arkadasyla yaşıyor gbi hisseder bence
İlle regl sonrasi mi sirlenmek zorundasiniz? Ne zaman alinacak boya gelirse o zaman gidin sirlenin, tuhaf derdinizden de kurtulmus olursunuz.
Her ay tüm vücuda sir ağda parası da epey tutuyordur. Bence para biriktirip lazere gidin, kökten kurtulun. Gerçi ben gittim kurtulamadım, tüğler sarı olunca makine görmüyormuş. O yüzden o sıralar canım ne isterse o yöntemi seçip temizliyorum; bazen epilatör, bazen kuaförde, bazen jiletle... Bu arada venüs jilet çok iyi, hiç tahriş etmiyor, hem de jiletle alındığı pek belli olmuyor, bende jilet kullandım diye artma da olmadı.
Bu arada topik ne kıllıymış maşallah, bir de normal normal diyorlar. Tamam her zaman tertemiz olmuyor ama bunun savunması olmamalı bence. Ben eşimin rahatsız olmasından ziyade kendim tiksiniyorum kıllardan. Bu arada eşim de düzenli temizliğini yapar.
bende kışın nadastayım üşüyorum sıcak tutsunlar diyeBen kışın bacakları nadasa bırakıyorum. Bişey söylemez de söyledi diyelim. İlk kendi bacak kıllarından kurtulmalı yüzün mü var bana onu demeye der nadasımla hayatıma devam ederdim.
Kizlar oncelersi ayda bir yani her regl den sonra kuafore gider sirlernirdim.
Ama son zamanlarda 2 ayda bir gitmek zorunda kaliyorum çunku 1.regl den sonra alinicak gibi uzamiyir aslinda sık ama kisa kaliyor.
Permatik yada mak8nada kullanmk istemiyorum.
Eşimden kaçip duruyorum dolayisiyla tartisiyoruz
Tobe tobee beni sevmiiyosun artik filan diyo
Nasil çoum bulabilirim sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?