Özel hayatim

Ya koltukaltı vs. olabilir de kolunuzdaki bacağınızdaki kılları neden hijyen problemi olarak görüyorsunuz anlamış değilim.Ter yapmazlar,başka bir şey yapmazlar.Kıl dediğiniz şey vücudun kendini savunma şekli zaten,bu kadar da yabancı olmayın,utanacak hiçbir şey yok.Koltukaltı vs. alınmalı ağda zamanı beklenmeden,çünkü ter aşırı çok olur kılla beraber,kötü koku yayar,ama kol ve bacak gibi tere çok sebep olmayacak bölgeler bekleyebilir yani,abartmanın alemi yok.

Bnce de,bir mesaj yazana kadar hallolur yani...

Epilatör demişler olmaz demişsin
Tüy dökücü krem tahriş ediyor demişsin
Jilet istemiyorsun
Sir yaptıramıyorsun

Tıpta çareler tükendi

O zaman makyaj yap

Arda Be..aş diye birinin YouTube kanalında videosu var. sakal kapatma videosu

İnsanın günahlarını bile kapatır

valla kıl bu çıkmadan alamazsin yani çıkma suresi de var sonuçta bi dk da bi anda o boyuta ulasmiyor azıcık rahatsız etmicek kadar büyüsün öyle al nolacak anlamadım bu kadar kıla tüye takılmak nedir yani

Kaçmak yerine açık açık söyleyin. Bunda gizlenecek ne var.

O ne güZel kılmış öyle iki ay çıkmıyor
Ben on günde Mahmut abiye bağlıyorum

Çekiniyormuş işte
Yargılamak niye?
Kocan kılsız mı yazmak niye?
Ne biçim insanlarsınız anlamadım ya
Var mı önerin? Yaz geç.

Sırf yorum okuyup getiriliyorum çoğu zaman

Konuyu bile unutuyorum

yoo uzatmiyorum çocuktan dolayi zamanim pek olmuyor. bende evde epilatörümde var agdam da var. zor geliyor yapmak üşeniyorum yinede temizliyorum
eşim öle hissetmedi.

İlle regl sonrasi mi sirlenmek zorundasiniz? Ne zaman alinacak boya gelirse o zaman gidin sirlenin, tuhaf derdinizden de kurtulmus olursunuz.

Regl sonrası alınca daha yavaş uzuyor sanırım ondan bekliyor konu sahibi. Ama kıllı gezmektense çabuk uzamasını tercih ediyorum ve beklemeden alıyorum ben genelde. Hele de yazın beklenmiyor sıcakta zaten.

Evet benim de bahsettiğim kaygan jilet Venüstü, gerçekten hiç tahriş etmeyen ve dipten alan bir jilet gerçekten kurtarıcı. Fikirlerinize de katılıyorum.

Ben kışın bacakları nadasa bırakıyorum . Bişey söylemez de söyledi diyelim. İlk kendi bacak kıllarından kurtulmalı yüzün mü var bana onu demeye der nadasımla hayatıma devam ederdim.
bende kışın nadastayım üşüyorum sıcak tutsunlar diye

Birkaç dakika boyunca, neden her adetten sonra kuaföre gidip sinirlendiğinizi anlamaya çalıştım. Neden kadınlarımızda Türkçe yetersizliği bu kadar yaygın, gerçekten üzülüyorum.

Çözümü söylüyorum; 5 yıllık eşinizden utanmaktan vazgeçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…