Aa olur mu öyle şeyO kadar İngilizceyi bebbeg demek için öğrendiysen o senin ayıbın.
Longmınlar, biyılding sikilzler ağlıyo şuan.
Beiybiy diyceksin.
Saksı değil o.
Mearvılıs bi infıntdan bahsediyor burda
Uff atalı mesajı hatırlatma nolurBizimkiler uşak diyor, beybiye dilleri dönmez.O zaman Sehid’e yeni nick tavsiyesi: @senbenimatambenseninbeybin
Abimsin ve babamsından iyidir.Uff atalı mesajı hatırlatma nolur
Libidom düşüyor
Zor toparlıyorum
Kocama bakınca sen benim atamsın geliyor
Tansiyonum düştü şu anAbimsin ve babamsından iyidir.
Hiç kafana takma canım benimde 1 buçuk yıl olmadi en son tedavi gördüm asilama ile 3 yaşında bi oğlum var çok şükür biz tedaviyi söylemedik bilmiyolar kaynanam hep bana akıl verirdi söyle böyle diye birgün dayanamayıp oğlunda sorun olmadığı nerden biliyosun gayri-meşru çocuğumu varda bu kadar eminsin oğlundan sorun olmadığını dedim sesini kesti. Rabbin isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
Hayır ben diyorum ...Çevreniz de bebeğe baby mi diyor gerçekten?
bence eşinle konuş bu durum aşırı rahatsız edici o da gitsin ailesiyle konuşsun2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
çok sinir bozucu sen yine sabırlısın ben çoktan delirmiştim size ne diye2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
Ah Canım ya ben 37 yaşında 17 yıldır evliyim....1 kızım var 15 yaşında...ama yıllardır görmediğim baskı hakaret kalmadı 2.yapmıyorum diye...evdeki kedim bile gözlerine batıyor ...küfür ediyorlar güya arkamdan ama benim duyacağım şekilde...12 spiral kullandım kızımdan sonra 3 yıl önce çıkartırdım...tmm dedim kaynanama çocuk yapicam....ama ne yalan söyleyim hiç niyetim yok böyle bir aileye bir çocuk daha vermek istemiyorum...bir taraftanda üzülüyorum kızım biz ölünce yanlız kalacak diye...kardeşi yok...eşim 41 oldu...oda bazen çok dillendirmesede istiyor...acaba ileride pişman olurmuyum doğurmasam karar veremiyorum hala...kaynana başladı doktora gidin demeye...bende be gittim bir sorunum yok dedim...eşimide götürememe gerek yok sapasağlam adamı ne deyip götüreyim dedim...egosu okşandı oğluna öyle deyince ...2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
Derdine siz mi düştünüz derdim ben olsam2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?