Eşime söyle ailesiyle ciddi şekilde konuşsun.Onu dinlerler bence2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
Şu cümleye takıldım alnım o kadar ak ki bende hiç bir sorun yok
Sorun sizde olsa, biyolojik bir probleminiz olsa yüzünüz kara , basınız yerde mi olacakti??Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor.
Vay arkadaş sorunu bende gördükleri için dedim alnım ak diyeAllahaşkına alnım ak ben de sorun yok cümlesi de saçma olabilir insanlarda sorun olabilir eşinizde de olabilirdi
Sizde de olabilir
Şu cümleden sizin de ruh sağlığınızı baya bozduklarını düşünüyorum.
Bu özel bir konu direkt bıçak gibi keseceksiniz yapacağım çocuğun hesabını kimseye vermek zorunda değilim.
çocuk istiyorsanız siz yapın böyle devam ederse olacak çocuğun annesi olarak aramız bozulursa pek hoş olmaz
Ben böyle derdim sanırım.
ben konuşmazdım bile konuşmak zorunds değilsiniz seks ayıp ama çocuk ne zaman diye sorabiliyorlar kafaya bak.
Sorunu bende görüyorlar çünkü. O yüzden alnım ak dedim.Sorun sizde olsa, biyolojik bir probleminiz olsa yüzünüz kara , basınız yerde mi olacakti??
Bence sizin bakış açınız kaynana tarafından farkli değil.
Cevap olarak da rahatsız olduğunu bildir ve duymazlıktan gel.
Asla cevap verme, yüzyüze ya da telefonda konuşurken söylediği zaman ağzına geleni söyle,konuşmayı bitir.
Başka bir çözümü yok. O zaten konuşur, sen duyma
Eşim boylu poslu adam eşimde değil o yüzden bende görüyorlar sorunu. Omların kafası öyle çalışıyor. Bende bir sorun olmadığı için Alnım ak dedim.esim bir sey diyemiyor annesi babası sonuçta diye bir şey yok. asıl esiniz bir şey diyebilir. siz söylerseniz unutmazlar ama oğulları söylerse hem daha etkili olur hem oğullarına küsmezler. esinizin konusup uyarmasi lazım.
Bu arada değinmeden edemedim. benim alnım ak oğullarında sorun demişsinizde. üreme sorunu alın lekesi değildir. sorun sizde de olabilir esinizde de sorunu olmayanın alnı ak olduğu anlamına gelmez. alın aklığıyla ilgili bir durum degil bu biyolojik insanlarin elinde olmayan bir durum.
Eşim boylu poslu adam eşimde değil o yüzden bende görüyorlar sorunu. Omların kafası öyle çalışıyor. Bende bir sorun olmadığı için Alnım ak dedim.
Adamlarda öyle bir ısrar var ki. Laftan anlamıyorlar. Yani belki beni suçlayacaksınız ama inanın ben böyle anne baba görmedim . Söylemiyoruz zaten bir şekilde ağlayarak sızlayarak müdahil oluyorlar.peki sorun demeyelim de sebep ne
neden olmuyormuş çocuğunuz
yani ben ailelerle bunun paylaşılmaması gerektiğini düşünürüm de madem söylediniz açıkça sorunu da söyleyin
yani sıfır sperm teşhisi aldık zamanında, kimse bilmiyor ama sizin gibi söylemiş olsaydık bu teşhisi de iletirdim
Kaç sene sonra çocuğunuz olduEşimin sperm sayısı azdı geçen farkettim böyle diyemiyorum. Senelerdir sperm sayımız az diyorum doktorlara, ailelere vs. Sorun onda ve ya sende fark etmez, bu ikinizin sorunu. Keşke baştan saklasaydınız bildikleri için sorma gereği duyuyorlar belki de. Hiç bi kimse kendi çocuğunda sorun olduğunu kabul etmez ki bizim testleri eşimin kız kardeşi yaptırdı mesela biliyor sonuçları ona rağmen demediler evet düşük, bu iş böyle ama yüzüne karşı ima ediyolarsa çok ayıp ediyolar, demiyolarsa alınganlık ediyorsundur. Çok bi zaman da olmamış evleneli bence sabır et olur elbet.
Adamlarda öyle bir ısrar var ki. Laftan anlamıyorlar. Yani belki beni suçlayacaksınız ama inanın ben böyle anne baba görmedim . Söylemiyoruz zaten bir şekilde ağlayarak sızlayarak müdahil oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?