tabi canım hatta ben direk halamı bozmustum.. Direk Tlfnda Kız ne rüyası başlıcam rüyana diyip baby olsa hberin olur dedim şuanlık bir şey yok bizden çok düşünüyorsunuz hee demiştim.. yalnız görumcemn de kendi bebeği 16 yıldır yok bnm ağzımı arıyo .. tamam eyw olmuyordur bir şey diyemem ama sormakta sana düşmez yani. .Kesinlikle yalan zaten. İlk haftamızda kv yok bilmem kim ilk torun çok tatlı demiş. Sonra bilmem kim beni rüyasında hamıle görmuste.Hepsı yalan. Yenı denk edıyo kafama
11 tane yumurtam vardı 9 u olgundu 5 i döllendi 2 transfer oldu tutmadı geri kalan 3 ü donduruldu. 3. Gün embriyosuydu. Doktor biri tutmadığı zaman hemen araştırmaya gitmiyoruz dedi. Herhalde bu genetik meselesi.
Bence kimseye düşmez. Ben bi kız kardesımle arkadaşlarımla rahat konusurum. Annem bile bir kez birsey demedi. Kv ilk haftadan basladı. Ama torun ıstıyorsa dıger oglunu evlendır dedım. Bıdaha sormadı. Insanları kırmak ıstemıyorum ama baska türlü sınırlarını bılmıyorlar. Zaten bıdaha derse ogluna söyle derim. Ona söyleyemez tabi. Benım akrabalar ben nısanlıyken basladılar hemen cocuk yap diye. Ben gec anne olmak ıstıyorum. O da olursa. Önce iş önemlı.tabi canım hatta ben direk halamı bozmustum.. Direk Tlfnda Kız ne rüyası başlıcam rüyana diyip baby olsa hberin olur dedim şuanlık bir şey yok bizden çok düşünüyorsunuz hee demiştim.. yalnız görumcemn de kendi bebeği 16 yıldır yok bnm ağzımı arıyo .. tamam eyw olmuyordur bir şey diyemem ama sormakta sana düşmez yani. .
3.de oldu canım.Bizim tüp bebek başarısız oldu ne yazık kikaçıncı denemede oldu
aynen kimseye düşmez. bir daha olursa bizim bileceğimiz iş der geçer giderim. görumcenın bir daha soracağını düşünmüyorum artık. Çunku baya dalga konusu cvplama oldu..Bence kimseye düşmez. Ben bi kız kardesımle arkadaşlarımla rahat konusurum. Annem bile bir kez birsey demedi. Kv ilk haftadan basladı. Ama torun ıstıyorsa dıger oglunu evlendır dedım. Bıdaha sormadı. Insanları kırmak ıstemıyorum ama baska türlü sınırlarını bılmıyorlar. Zaten bıdaha derse ogluna söyle derim. Ona söyleyemez tabi. Benım akrabalar ben nısanlıyken basladılar hemen cocuk yap diye. Ben gec anne olmak ıstıyorum. O da olursa. Önce iş önemlı.
Sanırım Insanları bır kez terslıyeceksın bıdaha soramayacaklar
Bana da bidaha yabancı biri derse bu ikimizin arasında olursa söyleriz zaten derim. Ki büyük konusmuyorum ama böyle tedavi falan olsam dakika dakika anlatmazdım.Eşime de tembıh ederdim.Herseyı anlatmayı sevmiyorum.aynen kimseye düşmez. bir daha olursa bizim bileceğimiz iş der geçer giderim. görumcenın bir daha soracağını düşünmüyorum artık. Çunku baya dalga konusu cvplama oldu..
sadece yabancı biri değil bence kim derse desin söylemek gerek ikimizin arasında olursa söyleriz cümlesini. Daha uzarsa konu daha da sertini söylemek gerek.Bana da bidaha yabancı biri derse bu ikimizin arasında olursa söyleriz zaten derim. Ki büyük konusmuyorum ama böyle tedavi falan olsam dakika dakika anlatmazdım.Eşime de tembıh ederdim.Herseyı anlatmayı sevmiyorum.
Babam erkek kardesımle eşinin daha 6 aylık evliyken hamıle degıl dıye bunlar kısır, dede olamıycam dıyordu. Aradan 2 3 ay daha gectı. Bebek puseti almış. Kardeşim ve bana verdı. Bunu onlara verın anlar dedı. Bızde verdık. Ama sonra gercekten pısman olduk. Cok yanlıs babamın yaptıgı. Bızde verirken hata yaptık.
Kesinlikle. Ama ben arkadaşımla falan rahat konusabılıyorum. Zaten kız arkadaşım yapma hemen cocuk dıyor. Ama akrabalar hemen yap dıyor. Hayır yapınca onlara ne faydası olacak kisadece yabancı biri değil bence kim derse desin söylemek gerek ikimizin arasında olursa söyleriz cümlesini. Daha uzarsa konu daha da sertini söylemek gerek.
Iki yetiskin bireysiniz istekleriniz tedavileriniz bekleyisleriniz hersey sizi ilgilendirir cok merak edenlere zamani ver deyip gecin. Bukadar karistilarsa konuya biraz had bildirmek gerekiyor herneolursa olsun sizin şuanki pakolojinizi bozmaya haklari yok. Onlar bunu dusunmuyorsa sizde aram bozulurmu diye dusunmeyin rica ediyorum. Hassas dknemde oldugunuzu esiniz bilmiyormu anlamiyormu bir zahmet anasina babasina anlativersin cahilce yaklaşımlarini kessin ne münasebet sizi suçlamak... herseyi veren rabbimdir birkere vardir bir hayir allah nasip etmiyorsa vardir bi bildigi allahin hikmetinden sual olunmaz diyiverin susturun herfirsatta ve gorusmeyin belirli bir sure esiniz gidiyorsa yanlarina gitsin siz gtmeyin esinize muhakkak soyleyin bn zaten yiprandim pskolojik olarak etkilendim birde boyle sorulari soylemleri cekemiycem hayatim diyerek aklina sokun. Kim olursa olsun durmasi gereken yeri bilicek evlatta olsam annede olsam durmam gereken yeri bilmem gerek karsimdakide oyle benim cok etkilendigim bir konu kimsenin agzina sakiz olamaz k bakmasinlar ohhhh bide ele gune de anlatiyordur akraba eş dost illaki soruyordur onlara torun yokmu diye emin ol anlatiyordur onunu acilen kesmen lazim.2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
Siz Buranın müdürü müsünüz kuzumAynı konuyu bidaha açmanız siz hiçbir şeyi degistirmiycek. Size soylenilenleri uygulamiyosaniz nasıl bı yöntem bekliyosunuz bizden
Kadınları kulubünğn müdürü müsünüzEşimin ailesi hayatımızın her alanında!!!!
Merhaba evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum...www.kadinlarkulubu.com
Aynı konu değil mi bu?
Burada tavsiyeler verildi diye biliyorum ben.
Dengeyi eşinizin kurması gerekiyor ama beni asıl üzen nokta " o kadar alnım akki ben de bir sorun yok "2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
Eşimin ailesi sorunu bende görüyor. Kaç defa karnımı bağlatmaya kalktı. Göbeğin düşüktür ondan olmuyordur diye. Bunlara dayanrak bu cevabı verdim.Dengeyi eşinizin kurması gerekiyor ama beni asıl üzen nokta " o kadar alnım akki ben de bir sorun yok "
Bu sorunu yaşayan biri olarak böyle düşünmenizi anlayamadım. İnşallah en kısa zamanda muradiniza erersiniz.
Evvet ama insan dertlenince hep aynı şeyden konuşuyor işte :) mazur görEşimin ailesi hayatımızın her alanında!!!!
Merhaba evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum...www.kadinlarkulubu.com
Aynı konu değil mi bu?
Burada tavsiyeler verildi diye biliyorum ben.
Ban yemek hoşunuza gidiyorsa siz bilirsiniz kuzumSiz Buranın müdürü müsünüz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?