Özel hayatımıza müdahale

Kesinlikle yalan zaten. İlk haftamızda kv yok bilmem kim ilk torun çok tatlı demiş. Sonra bilmem kim beni rüyasında hamıle görmuste.Hepsı yalan. Yenı denk edıyo kafama
tabi canım hatta ben direk halamı bozmustum.. Direk Tlfnda Kız ne rüyası başlıcam rüyana diyip baby olsa hberin olur dedim şuanlık bir şey yok bizden çok düşünüyorsunuz hee demiştim.. yalnız görumcemn de kendi bebeği 16 yıldır yok bnm ağzımı arıyo .. tamam eyw olmuyordur bir şey diyemem ama sormakta sana düşmez yani. .

Biyolojik olarak sorun sizde olsa da alnınız ak olmalı, olması gerekir.. nitekim bu bir suç kabahat değil? Tavsiyeme gelirsek ya dellenip kv kp ağzının payını vereceksiniz ya da işi kocanıza paslayacaksınız o ağızlarını kapatacak

11 tane yumurtam vardı 9 u olgundu 5 i döllendi 2 transfer oldu tutmadı geri kalan 3 ü donduruldu. 3. Gün embriyosuydu. Doktor biri tutmadığı zaman hemen araştırmaya gitmiyoruz dedi. Herhalde bu genetik meselesi.

ama dondurulmuşlarınız varmış

biraz uzak durum kv kp den

kafanız boşalsın

bir de dondurulmuşlar ile dinlenmiş vücuda tedavi uygulandığında başarının yüksek olduğuna dair bir şeyler okumuştum

umarım en kısa zamanda kucağınzıa alırsınız

Bence kimseye düşmez. Ben bi kız kardesımle arkadaşlarımla rahat konusurum. Annem bile bir kez birsey demedi. Kv ilk haftadan basladı. Ama torun ıstıyorsa dıger oglunu evlendır dedım. Bıdaha sormadı. Insanları kırmak ıstemıyorum ama baska türlü sınırlarını bılmıyorlar. Zaten bıdaha derse ogluna söyle derim. Ona söyleyemez tabi. Benım akrabalar ben nısanlıyken basladılar hemen cocuk yap diye. Ben gec anne olmak ıstıyorum. O da olursa. Önce iş önemlı.
Sanırım Insanları bır kez terslıyeceksın bıdaha soramayacaklar

Senin birilerine ispat savaşın yok ki niye deliresin.Rabbin bileceği iş o kadar tedavi olursun yöntemler denersiniz ama doğal yol ile hamile kalırsın. Demek ki ailenize katılacak bebek için daha hazırlıklı değilsiniz gökyüzünde bunun için gözden geçirmeniz gereken şeyler var. Çünkü bu kadar ufak şeyden delirirsen bebiş olunca oooho neler neler duyacaksın ki o zaman demek ki yaşamak istemiyorum mu diyeceksin ayrıca taraflar işin işine burnunu sokuyor ise zaten yüz göz olunmuş demektir. Bununla da başa çıkacak sadece eşin. Sen eşine rahatsızlığını bildireceksin eşinde uygn yolla teke tek sen olmadan ailesine bahsedecek hepsi bu . Baskı altında zaten ne hamile olunur ne de hamilelik süreci yaşanır. Mesafe de her zaman iyidir. Bırakın karı koca hayatınıza birbirinizle karışın başkaları sussun lütfen Rabbim hakkınızda hayırlısını versin aynı yaşıtız sakın alınma evliliğiniz yorulacağına bırak başkaları yorulsun konuşarak,boş koy

Problem sizde olsaydi alniniz kara mı olacaktı. Bu cok sacma bir benzetme olmuş. Verende Allah alanda Allah. Ben ayni durumda olsam ağızlarinın payını bastan verirdim. kırılan kırılır alınan alınır. Ben üzüleceğime onlar üzülsün. Saygı hakedilen bir şey. Büyük olmaları hayatlarimiza müdahale hakkını vermez. birde cok ayip yahu. heleki kayinpederinin bunu yapması.Bu stres altında olacaği varsada olmaz biran önce eşin uyarsın

aynen kimseye düşmez. bir daha olursa bizim bileceğimiz iş der geçer giderim. görumcenın bir daha soracağını düşünmüyorum artık. Çunku baya dalga konusu cvplama oldu..

aynen kimseye düşmez. bir daha olursa bizim bileceğimiz iş der geçer giderim. görumcenın bir daha soracağını düşünmüyorum artık. Çunku baya dalga konusu cvplama oldu..
Bana da bidaha yabancı biri derse bu ikimizin arasında olursa söyleriz zaten derim. Ki büyük konusmuyorum ama böyle tedavi falan olsam dakika dakika anlatmazdım.Eşime de tembıh ederdim.Herseyı anlatmayı sevmiyorum.
Babam erkek kardesımle eşinin daha 6 aylık evliyken hamıle degıl dıye bunlar kısır, dede olamıycam dıyordu. Aradan 2 3 ay daha gectı. Bebek puseti almış. Kardeşim ve bana verdı. Bunu onlara verın anlar dedı. Bızde verdık. Ama sonra gercekten pısman olduk. Cok yanlıs babamın yaptıgı. Bızde verirken hata yaptık.

sadece yabancı biri değil bence kim derse desin söylemek gerek ikimizin arasında olursa söyleriz cümlesini. Daha uzarsa konu daha da sertini söylemek gerek.

Her gün düzenli aslan pençesi otunun 100 % tinktüründen birkaç damla iç. Ben çok faydasını gördüm, tanıdıklarımda hamile kaldı.

sadece yabancı biri değil bence kim derse desin söylemek gerek ikimizin arasında olursa söyleriz cümlesini. Daha uzarsa konu daha da sertini söylemek gerek.
Kesinlikle. Ama ben arkadaşımla falan rahat konusabılıyorum. Zaten kız arkadaşım yapma hemen cocuk dıyor. Ama akrabalar hemen yap dıyor. Hayır yapınca onlara ne faydası olacak ki

Iki yetiskin bireysiniz istekleriniz tedavileriniz bekleyisleriniz hersey sizi ilgilendirir cok merak edenlere zamani ver deyip gecin. Bukadar karistilarsa konuya biraz had bildirmek gerekiyor herneolursa olsun sizin şuanki pakolojinizi bozmaya haklari yok. Onlar bunu dusunmuyorsa sizde aram bozulurmu diye dusunmeyin rica ediyorum. Hassas dknemde oldugunuzu esiniz bilmiyormu anlamiyormu bir zahmet anasina babasina anlativersin cahilce yaklaşımlarini kessin ne münasebet sizi suçlamak... herseyi veren rabbimdir birkere vardir bir hayir allah nasip etmiyorsa vardir bi bildigi allahin hikmetinden sual olunmaz diyiverin susturun herfirsatta ve gorusmeyin belirli bir sure esiniz gidiyorsa yanlarina gitsin siz gtmeyin esinize muhakkak soyleyin bn zaten yiprandim pskolojik olarak etkilendim birde boyle sorulari soylemleri cekemiycem hayatim diyerek aklina sokun. Kim olursa olsun durmasi gereken yeri bilicek evlatta olsam annede olsam durmam gereken yeri bilmem gerek karsimdakide oyle benim cok etkilendigim bir konu kimsenin agzina sakiz olamaz k bakmasinlar ohhhh bide ele gune de anlatiyordur akraba eş dost illaki soruyordur onlara torun yokmu diye emin ol anlatiyordur onunu acilen kesmen lazim.

Kadınları kulubünğn müdürü müsünüz

Dengeyi eşinizin kurması gerekiyor ama beni asıl üzen nokta " o kadar alnım akki ben de bir sorun yok "
Bu sorunu yaşayan biri olarak böyle düşünmenizi anlayamadım. İnşallah en kısa zamanda muradiniza erersiniz.

Eşimin ailesi sorunu bende görüyor. Kaç defa karnımı bağlatmaya kalktı. Göbeğin düşüktür ondan olmuyordur diye. Bunlara dayanrak bu cevabı verdim.

Evvet ama insan dertlenince hep aynı şeyden konuşuyor işte :) mazur gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…