canım benim özel sağlık sigortam var yaptırırken zaten birçok seçenek sunuyorlar sana. eğerki yaptırırsan çok dikkatli incele derim. benim herşeyimi karşılıyor ama fiyatıda ona göre tabiki. tüm testlerimi muayenelerimi doğumumu karşılıyacak. ama kimisi belli bir oranda karşılıyor. yatarak veya ayakta tedavi diye ayrılanlarda var. ben memnunum. ama dediğim gibi dikkatli incelersen daha iyi olur.
o bekleme süresini biliyorum kimi 5 ay kimi 1 sene bekletiyor.5 aylık bir bekleme süresi bana yeter zaten.Çünkü biz yaz sonunda çalışmalara başlamayı düşünüyoruz bilmiyorumkismile Ama işe yarıyor mu sağlık sigortası?Birde sinir etmesinler insanı yok onu karşılamıyor bunu karşılamıyor diye.Ben rahat bir doğum gerçekleştirmek istiyorum.O halde birde onunla uğraşmak istemiyorum.
Bunu yaşayanlar yanıtlarsa iyi olur ben de merak ediyorum. Yalnız bir kılçık çıkaracaklarına şüphe yok. Mesela bildiğim kadarıyla Allah korusun prematüre doğsa bebek hiçbir özel sigorta onu karşılamıyor, biliyorum. Şu bebeği 2 ay kuvözde kalan sunucu anlatmıştı.
duyguby canım çok aydınlattın beni sağolasın.
Ben bankalara ve bu sigortacılara pek güvenemiyorum.Çünkü o sözleşmeleri öyle hazırlıyorlar ki bir yerden ucu hep sana dokunuyor sositososito
Ben hem ayakta hemde yatarak tedavi içersin istiyorum.
1-Mesela 5 ay bekleme süresi olan bir sigorta ile anlaştım 4 ay dolmuşken hamile kaldım.Sadece bir ayını mı ödemiyor sigorta yoksa bebekle ilgili hiç mi ödeme yapmıyor?
2-Sigortamı yaptırdıktan 3 ay sonra bebek çalışmalarına başlamadan önce muayene olmak istiyorum mesela testler falan yapılıyor bağışıklıkla ilgili bunları ödüyormu?
3-Diyelim bekleme süresini doldurduk baktık bir süre çocuk olmadı.Bununla ilgili yapılan testlerin ödemelerini de kapsıyor mu?
4-Son olarak; bekleme süresini doldurdum hamile kaldım 6-7 aylık hamileyken poliçemi yenilemem lazım doğumu karşılaması için.Ozaman benim önüme yüklü bir poliçe çıkarmazlar değil mi?Hani yaptırmaya elim mahkum ya...o açıdan
duyguby canım çok aydınlattın beni sağolasın.
Ben bankalara ve bu sigortacılara pek güvenemiyorum.Çünkü o sözleşmeleri öyle hazırlıyorlar ki bir yerden ucu hep sana dokunuyor sositososito
Ben hem ayakta hemde yatarak tedavi içersin istiyorum.
1-Mesela 5 ay bekleme süresi olan bir sigorta ile anlaştım 4 ay dolmuşken hamile kaldım.Sadece bir ayını mı ödemiyor sigorta yoksa bebekle ilgili hiç mi ödeme yapmıyor?
2-Sigortamı yaptırdıktan 3 ay sonra bebek çalışmalarına başlamadan önce muayene olmak istiyorum mesela testler falan yapılıyor bağışıklıkla ilgili bunları ödüyormu?
3-Diyelim bekleme süresini doldurduk baktık bir süre çocuk olmadı.Bununla ilgili yapılan testlerin ödemelerini de kapsıyor mu?
4-Son olarak; bekleme süresini doldurdum hamile kaldım 6-7 aylık hamileyken poliçemi yenilemem lazım doğumu karşılaması için.Ozaman benim önüme yüklü bir poliçe çıkarmazlar değil mi?Hani yaptırmaya elim mahkum ya...o açıdan
ayaktan ve yatark tedavinin aylık ödemesi ne kadar peki. ben de düşünüyorum ki devlette sağlık üzerine çalıştığım halde. devlet hastanelerindeki muamele beni rahatsız ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?