özel sağlık sigortası ile doğum

canım ben bunu ilk defa duydum,sanırım sigorta şirketinin uygulaması.doğum zamanı geldiğinde farklı bir uygulama cıkmaz umarım.İnsan nedense guvenemiyor.bir defa daha sormanda fayda var,ama aslında sana anlatılanda cok mantıklı.sonucta 2 yıllık sigortalısı olacaksın.
birde su limitin 6000lira ya hani.Tamam doğumdan geri kalan kısım 1500 verip doğum kısmını halledersin ama sana yapılan ilaçlar,verilen extra seylerde doğum limitine gireceği için masraf daha cok olmazmı..bebeğin doğduğunda ona yapılacak testlerde ayrıca masraf olacaktır.çok detaylı sormak lazım herseyi tatlım....

Kızlar yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.En kısa zamanda sigorta ile görüşüp aldığım bilgileri sizlere de aktaracağım.Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

merhba sağlık sigortası hakkında size yardımcı olmak isterim. teklif sunmak isterim burda sigorta sirketi adı sölemek yasak galiba özel saglık sigortası satıs danısmanıyım ben msjınızı bekliyorum

merhaba ben saglık sigortası satıs danısmanıyım yenileme dönemnizde bende teklıf vermek ısterım sıze

ben size yardımcı olmak isterim

slm ben sigorta şirketinde calısıyorum ve özel sağlık sigortaları üzerine bu konu hakkında bilgi edinmek isterseniz veya saglık sigortası yaptırmak yardımcı olmak isterim

ben sigorta şirketinde çalışıyorum. özel sağlık sigortaları üzerine bu konuda bilgi almak veya yaptırmak isterseniz yardımcı olmak isterim

merhaba bende sigorta şirketi çalışanıyım yenileme döneminizde ben size teklif vermek isterim ilgilenirseniz

ayaktan ve yatark tedavinin aylık ödemesi ne kadar peki. ben de düşünüyorum ki devlette sağlık üzerine çalıştığım halde. devlet hastanelerindeki muamele beni rahatsız ediyo

merhaba sigorta şirketi çalışanıyım ben ve saglık sigortaları üzerine çalışıyorum bu anlamda bilgi edinmek veya yaptırmak isterseniz yardımcı olmak isterim

merhaba sigorta şirketi çalışanıyım ben ve saglık sigortaları üzerine çalışıyorum size yenileme döneminizde bende teklif sunmak isterim

bende sigorta şirketi çalışanıyım size yenileme döneminizde bende teklif sunmak isterim

bende sigorta şirketi çalışanıyım yenilme döneminizde bende size teklif sunmak isterim

slm bende sigorta şirketi çalışanıyım yenileme döneminizde bende size teklif sunmak ısterım

topik, satış pazarlamaya dönmüş burda nerdeyse

özel sağlık sigorta şirketleri sonuçta kar amaçlı çalışan kurumlardır, insana değil sadece paraya önem verirler. yenileme dönemlerinde kafalarına göre risk değerlendirmesi yapıp birden poliçenizin kapsamını daraltabilirler.

mesela ufak bir kistiniz mi oldu, eğer sigorta bunun haberini alırsa yenileme döneminde bütün rahim ve yumurtalık hastalıklarını, kontrol, tedavi herşeyini kapsam dışı bırakır. sürekli peşinizde sizin en ufak bir hatanızı kusurunuzu bulmak için koştururlar.

özel sağlık sigortalı olmak, gittiğiniz özel hastaneyi de doktoru da "sağlık" değil para düşünür hale getirir. başka doktorlara göre hiç önemli olmayan bir sorunum ile ilgili paragöz bir hastane beni "acil ameliyata" almak istemişti !!! sadece özel sağlık sigortam olduğu için...

özel sağlık sigortanız varsa normal doğum hayal olur, muhtemelen sigortadan para almak için sizi sezeryan yaparlar.

geçen yıl bir arkadaşım emzirme sonucu olan göğsündeki yaralardan doktora gitmişti. özel sağlık sigortası olduğu için kızı 3 gün hastanede yatırmak istemişler.

ben bebek düşündüğüm halde özel sağlık sigortamı bu iğrençlikler karşısında iptal ettirdim. özel sigortaya para vereceğime hastaneye veririm sgk indirimi ile. hiç olmazsa hastane beni sadece sigortam var diye olmadık ameliyatlara, herşey normalken sezeryanlara sokmaya kalkmaz !!

esraopal aynı şeyi 10 kere yazma!!! İnsanlar 1 kere okuduklarında anlayabilirler!!! Eşref'e de selamlarımı ilet

esraopal aynı şeyi 10 kere yazma!!! İnsanlar 1 kere okuduklarında anlayabilirler!!! Eşref'e de selamlarımı ilet

azelya55 merhaba,
siteye yeni üye olduğum için siteyi anlamaya çalışıyorum.yazdığım cevapları göremeyince birçok iletiye yanıt girme gereği duydum.ancak şimdi tüm cevaplarımı nasıl görebileceğimi buldum.uyarınız için teşekkürler.
sevgiler

Bizim maddi durumumuz orta halli olmasına rağmen evlendiğim seneden beri yaptırdım ilk iki sene sadece yatarak yaptık 3. sende doğumu ekledik ama çok stres oldum bize sigortacımız dediki yenilemeden 1-2 ay önce hamile kalmaya çalış bir sorun olmasın dedi beceremedik mecbur yeniledik 2 ayda öle olmadı ben stresten öldüm çünkü tüm para yanıor yani 1 ay sonra hamile kalsam testler muayeneler ödenior ama doğum ve bebekle ilgili hiçbişi ödenmior

Sonuçta çok şükür hamile kaldım şimdi %100 ödüor sigortam ama teminatı 5.000 de tutabildik daha fazlasını karşılayamıorduk bizim için tek avantajı bnm sigorta şirketim bebek doğduğu anda onu sigortalıor erken veya geç doğum herhangi bir rahatsızlık allah korusun ama teminat dışına çıksanda ödeme yapılmıor sırf bunun için bu sıkıntıyı çektik

birde ben mesela hep mayıs haziran gibi hamile kalayımda yaz ayları rahat geçsin diye düşünürdüm ama ilk defa kasımda yaptırınca öle bir şansta kalmadı mecbur belirli aylara sıkıştık kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…