özel sağlık sigortası ile doğum

Merhabalar;
konuyla ilgili olarak özel sigortalarda doğum için bekleme süresi genelde 1 yıldır. Öncelikle hangi hastanede doğum yapmak istediğinize karar vermelisiniz.Biliyorsunuzki hastaneden hastaneye doğum fiyatları değişiyor. Seçiminize bağlı olarak doğum limitinizin yetip yetmediğini görebilirsiniz.Ayrıca bebeğinizin doğuştan sigortalı olmasını istiyorsanız eşiniz ile birlikte sigortalanmanız lazım tek başınıza sigortalandığınızda bebek 15 sonra poliçeye dahil olabiliyor ve küvez,doğuştan gelen rahatsızlıklar karşılanmıyor. Her sigorta şirketide bebeği doğuştan sigortalamıyor bunada dikkat etmek lazım. Bebek doğduktan sonra kontrol ve aşılarıda karşılanması gerekiyor.
Ayrıntılı bilgi ve teklif almak isterseniz mesaj atabilirsiniz. Hepinize sağlıklı günler...

Merhabalar;
konuyla ilgili olarak özel sigortalarda doğum için bekleme süresi genelde 1 yıldır. Öncelikle hangi hastanede doğum yapmak istediğinize karar vermelisiniz.Biliyorsunuzki hastaneden hastaneye doğum fiyatları değişiyor. Seçiminize bağlı olarak doğum limitinizin yetip yetmediğini görebilirsiniz.Ayrıca bebeğinizin doğuştan sigortalı olmasını istiyorsanız eşiniz ile birlikte sigortalanmanız lazım tek başınıza sigortalandığınızda bebek 15 sonra poliçeye dahil olabiliyor ve küvez,doğuştan gelen rahatsızlıklar karşılanmıyor. Her sigorta şirketide bebeği doğuştan sigortalamıyor bunada dikkat etmek lazım. Bebek doğduktan sonra kontrol ve aşılarıda karşılanması gerekiyor.
Ayrıntılı bilgi ve teklif almak isterseniz mesaj atabilirsiniz. Hepinize sağlıklı günler...

Merhabalar,

Bende sigorta araştırıyorum doğum için yardımcı olursanız sevinirim,

Teşekürler,

benim acıbadem sigortam var ve doğar doğmaz bebeği sigorta kapsamına alan tek sigorta çok araştırdım ve annelik doğum da en iyi sigorta acıbadem de doğum yaparsanız limitsiz karşılıyor yani 15 -20 bin tl lik bir imkandan daha az bir ücret ödeyerek yararlanma şansınız oluyor. tavisye ederim..

Merhaba, ben yaptırdım. Bir yıl bekleme süresi vardı, süre dolmadan hamile kaldım, bu yıl hiçbir şeyi ödemiyorlar. Neyseki doğum yenileme dönemine denk geliyor. Eylül sonunda yenileyeceğim ve limitim dahilinde (6000 tl) herşeyi karşılayacaklar. Ama bu arada yenileme fiyatı ile ilgili konuşuyorum sigorta şirketi ile. Geçen senenin neredeyse 2 katı fiyat çıkardılar. Hamile olduğum için mecburen yaptıracağım. Onlar da bunu bildiklerinden burunlarından kıl aldırmıyorlar. Doğumu yapayım bir hayırlısıyla, bir sonraki yenilemede hesaplaşıcaz...

arkadaşlar ben sigortacıyım sorularınız olursa cevaplarım. sigortacılara güvenmiyorum demişsiniz ama bana güvenebilirsiniz:):):)
bizim sigorta şirketimizde 1 yılı istisnai durum kapsamına alıyoruz.2. yıldan itibaren hem doğum öncesi muayenelerinizi hem doğumunuzu hem de doğum sonrası giderlerinizi karşılıyoruz. provizyon onayı beklemek gibi bi derdiniz de olmuyor. sonuçta kurumsal bir firmayla çalışmak çok başka oluyor. bir de mesela doğum düşünüyosunuz ve 4.aydan itibaren hamile kalırsanız biz yine doğumunuzu karşılıyoruz ancak o zaman doğum öncesi muayeneleriniz tarafımızca karşılanmamaktadır. umarım yardımcı olabildim eğer düşünen arkadaşlar olursa msjlarınızı bekliyorum.aklınıza takılan her konuda yardımcı olmaya çalışırım....

arkadaşlar ben sigortacıyım soru ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.unutmayın ki hamile kalmadan sigorta yaptırmanız gerekiyor eğer 4.aydan sonra olursa doğumunuzu karşılıyoruz..zaten diğer türlü olursa kendinize sponsor aramış olursunuz ki bu pek adil olmaz. sorularınız olursa msj bekliyorum simdiden tskler...

Merhaba sigortacı size birşey sormak istiyorum bu yıl 1-2 tane sigorta şirketiyle görüştüm artık eskisi gibi doğum masraflarını karşılamıyorlar,şöyle ki aldıgınız poliçenin yanında extra bir doğum paketi satıyorlar iki şirkettede yaklaşık 5 bin lira kadar bir ücret çıktı .9 yıldır kullandığım kendi sigortamıda bu yüzden iptal ettim ,Çünkü benim için önemli olan doğum masraflarının karşılanmasıydı.Bu politikayı uygulamayan bir sigorta şirketi biliyormusunuz??

Merhaba
Allianzı düşünebilirsiniz, eğer mutat kontrollerimi karşılarım ben, sadece doğumumu karşılasın derseniz.
Allianz yatarak tedavili poliçesine doğumu da eklemiş.
anlaşmalı hastanelerde sınırsız yararlanabiliyorsunuz,
( Allianz sigortanın anlaşmalı sağlık kuruluşlarına kendi sitesinden ulaşabilirsiniz fikir sahibi olmak adına.Bilginize.)

Not : 25-30 yaşlarında bir bayan için, takribi 1500-2000 civarında çıkıyor primler.

ben hamileliğim 6. ayında yaptırdım özel sağlık sigortamı ve testler tahliller rutin kontroller ile doğumu sigortam %100 olarak ödedi 2000 TL civarında bir rakam ödemiştim sigorta için belki faydası olur diye linkini paylaşıyorum http:///url

Son düzenleyen: Moderatör:

biligilendirme için teşekkürler. sigorta yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…