Doğum için nasıl 1500-2000 tl arası parası alıyorki
acaba sigortanın anlaşmalı olmadığı bir hastanemi
Yarın arayıp bu hafta içi bir güne randevu alacağım bu soruların hepsini soracağım ama senin durumun şaşırtıcı
bende genel yaşamlıyım bende çok memnunum istersen bende sigortacımın numarasını verebilirim
Canım selam bende genel yaşamdan yaptırdım sigortamı şuan hamileyim katkı payı ödemeden tüm kontrollerimi oldum şuana kadar 4. aylığım Memorial hastanesine gidiyorum canım sen nereye gidiyorsun avrupa yakasında bir hastane daha var dedin hangisi biliyormusun gerçi ben memnunum hastanemden dört dörtlük herşeyiyle ilgi alakada güsel bide genel yaşamla anlaşıp fiyatları aşağı çekmişler çok daha iyi oldu daha düşük alıyolar şimdi muayne vb. masrafları ben yenidoğan masrafını sordum şuan için 480 tl dedi temmuzda değişebilir dedi karşılıyormu dedim eğer teminatınız kalırsa karşılar dedi bakalım eğer teminatım kalırsa yenidoğan masraflarınıda karşılıyomuş ama kalmazsa onu ben cepten karşılıcam. Doğumda dediğin gibi hediye hastanede güsel bakalım şimdilik memnunum anlıcan :teytey:hihoyyyt
Likablegirl, hayırlı olsun canım. İnşallah memnun kalırsın. Zeyhatcım senin için çok yüksek fiyat vermişler o kadar olmaması lazım 2.yıl. Hatta benim ikinci yıl düşmüştü çünkü ilk yıl 1-2 kez kullanmıştım sigortamdan. Bende sen vazgeç ordan, AXA oyak tavsiye ederim. "Platin" diye bir sigorta türü benimki. Doğum teminatı var. Eğer doğum yapacağın hastane anlaşmalıysa, gidip doğumunu yapıp çıkıyorsun. Tüm muayeneleri, testleri karşılıyor. Hafta sonu 2li test yaptırdım, anlaşmalı laboratuar olduğu için kanımı verdim çıktım. Gerçekten gerekli birşey. Bence durumu olan herkes yaptırmalı. Atla deve de değil fiyatlar. Benim ki uygundu yani. Şimdi 1000TL'den başlıyordur ama verilen fiyatlara hemen atlamayın. Mutlaka indirim isteyin, 2-3 taksit düştükleri de oluyor. Benden size sigorta tiyosu. Pazarlık yapmadan kabul etmeyin
zeyhat,peki 5.aydan sonra hamile kaldın diyelim,ikinci poliçeye kadar olan sürede muayene ücretlerini,tahlilileri v.s. karşılıyormuymuş. ilk sene fiyati çok uygun da ondan merak ettim. ben axa eko platin için 1500tl civarı bi fiyat aldım seninki çok uygun gerçekten.
Evet şimdilik memnunum. Dediğim gibi benim için önemli olan hamilelik sürecim ve doğumumdaki memnuniyet. Bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Arkadaşımda yaptırmıştı, doğumunu yaptı, parasını ödedi, 2-3 gün sonra hesabına havale yaptılar.
Randevu aldım derken , sigortadan mı aldın? Eğer İzmir'deysen kendi sigortacıma yönlendirebilirim. Fiyat alırsınız.
merhaba,
ben izmirdeyim, ilk sene ne kadar odedınız , her sene ne kadar arttı odedıgınız prim? ben de yapı krediyi dusunuyorum, cunku y.k.'de cocuk dogunca dogustan gelen hastalıkları da oduyormus. diger sigortalarda bir ay sonra bebek sigortaya dahil ediliyor. umarım hicbirimizin boyle bir konuda yardıma ihtiyacı olmaz ancak bu buyuk bir avantaj bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?