Ok cnm özelden atiyorumSeninde İstanbul da olmana çok sevindim. Bir sorum olursa burda olup bana cevap verebilecek birinin olduğunu bilmek güzerl. Bir iş seyehatine çıkıyorum. 10 güne dönücem. Sigortacının bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim :)
20 gün önce allianz yaptırdım. Yatarak tedaviler limitsiz + doguma ilgili tüm tetkik ve muayene limitsiz +doğum dışı ayakta tedaviler limitli( grip nezle iç hastalıkları vb) 1000 tl limitli prim ücreti 5700 tl ve 5 ay bekleme süresi istersen sigortacımi da özelden yazabilirim
Öncelikle verdiğin cevap için çok teşekkür ederim. Ben ist dayım. Burda hastaneler çeşit çeşit hepsinde geçerli olsun istiyorsan allianze 9800 dediler bana
Hamile kaldıktan sonra özel sigortalar hemilelik paketine dahil etmiyor diye biliyorum. çoğunda 1 yıl allianze da 6 ay bekleme süresi var. bir de tamamlayıcı sigortalar var.onları araştırın isterseniz.kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 3 haftalık hamileyim doğum sigortası yaptırmak istiyorum bende önerebiliceğiniz bi yer varmı
Z Zorbuldum bak sana ne demiştim olmayacak diye korkuyordun cnm 14 haftalık hamileymişsin tebrikler. benim de bekleme sürem doldu bu ay çalışmalara başladık kısmet olursa haziran annesi olacağım eğer tutarsa :)Hamile kaldıktan sonra özel sigortalar hemilelik paketine dahil etmiyor diye biliyorum. çoğunda 1 yıl allianze da 6 ay bekleme süresi var. bir de tamamlayıcı sigortalar var.onları araştırın isterseniz.
doğru karar vermişsin benim bekleme sürem doldu bile 3 eylülde :) şıp diye geçer süre merak etmeBen de allianza yaptıracağım formu doldurdum cevap bekliyorum. Doğumla ilgili herşey limitsin amerikan dahil bütün hastanelerde geçiyor istersem 20.000 tl ye doğum yapayım yine karşılıyor (5ay sonra doğum için aktif oluyor), yatarak limitsiz %100 karşılıyor,ayakta da limitsiz %80i karşılıyor. bende 5800 ödeyeceğim.
Çok söylemişler ben allianz yaptırıyorum ve doğumla ilgili herşey limitsiz, yatarak+ayakta da limitsiz sadece ayakta tedavinin %80ini karşılıyor. Amerikan,acıbadem hepsinde geçiyor 5800 ödeyeceğim isterseniz nereden yaptırdığımı size özelden yazabilirim
:) evet tatlım ya çok haklısın. İnsan pimpiriklenince yoktan var ediyor :) Allah hayırlısıyla güzel haberi bizlere vermeni nasip etsin canım. Hepimize sağlıklı güzel hamilelik ve doğum nasip etsin. Beni haberdar et
inşallah canım haber vereceğim sana:) evet tatlım ya çok haklısın. İnsan pimpiriklenince yoktan var ediyor :) Allah hayırlısıyla güzel haberi bizlere vermeni nasip etsin canım. Hepimize sağlıklı güzel hamilelik ve doğum nasip etsin. Beni haberdar et
Çok söylemişler ben allianz yaptırıyorum ve doğumla ilgili herşey limitsiz, yatarak+ayakta da limitsiz sadece ayakta tedavinin %80ini karşılıyor. Amerikan,acıbadem hepsinde geçiyor 5800 ödeyeceğim isterseniz nereden yaptırdığımı size özelden yazabilirim
inşallah canım haber vereceğim sana
Evet memnunum özelden yazayim sizeMerhaba bende saglik sigortasi yaptirmak istiyorum ama yaptirdiginiz yerden memnun musunuz, destek veriyorlar mi acenteniz. iletisim bilgilerini bende alabilir miyim mumkunse ozelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?