Baska konularda da birkaç kez bazı şeyleri anlatmıştı arkadası var samimi olduğu Defne sizin x meselesi ne oldu Demişti . Ben sen mü söyledin dedim kuzenime yok konulurken duydu falan DemiştiKuzeniniz bunu ilk kez mi yapıyor? Kötü bir konu da değil aslında. Yansıtma şekli nasıl oldu da böyle bir geri dönüş aldınız bilemiyorum. O kısmı düşündürücü. Aranıza mesafe koyun en iyisi. Belli ki çenesini sıkı tutamıyor.
Başarılar dilerim okul hayatınızla ilgili.
Söylememem garip bir kişiliğim olduğunu gösteriyormuş . Tuhaflıkmış onlara göreHiçbir şey yapmayın. Söylemek zorunda değilsiniz.Teyzenizin söylediği cümleden asıl onun ne kadar tehlikeli biri olduğu anlaşılıyor. Söyleseniz ne olacakmış ki? Onun haberi olması ya da olmaması neyi değiştirecekmiş?İnsanlar avare kalınca neye saracaklarını şaşırıyorlar.
Kuzeninize de bir daha bir şey anlatmayın.
Size de hayırlı olsun eğer yeni işinize başlarsanız
Baska konularda da birkaç kez bazı şeyleri anlatmıştı arkadası var samimi olduğu Defne sizin x meselesi ne oldu Demişti . Ben sen mü söyledin dedim kuzenime yok konulurken duydu falan Demişti
Söylememem garip bir kişiliğim olduğunu gösteriyormuş . Tuhaflıkmış onlara göre
Bi de aramızda Kalsın diye de belirttimkuzeni arayıp yada yüz yüze gelip afedersin ağzına ederdim. o derece hoşlanmam böyle şeylerden.
kıskanç!
Kimse tebrik etmedi . Hatta onun gibileri alırlar o Tür yerlere keşke benim kızımı alsalar demişlerKesinleşse söylerdiniz. Karar vermemişsiniz ki henüz. Tuhaf filan değilsiniz.laf üstüne düşmeyin.
Haberi alan insan sizi seviyorsa tebrik eder. Asıl onların tepkileri tuhaf.
Kimse tebrik etmedi . Hatta onun gibileri alırlar o Tür yerlere keşke benim kızımı alsalar demişler
Bundan sonra iyice içine kapanıp paylaşmayacağım aslaİşte amaç belli zaten, niyet güzel değil. Teşhisi koyuyorum:hazımsızlık :)
Hırsızın hiç mi suçu yok ?Iyi olmus sana, belki akillanmissindir, böyle net olmayan seyler hic kimseye ama hic kimseye anlatilmaz
kuzen sizi baya kiskaniyor net.Merhaba herkese ,
Benim bir durumum var yüksek lisans yapıyorum bu sene okulda bir hocam kendisiyle çalışmamı asistanı Olmayı teklif etti yakın zamanda düşünüyorum ama dil Alanında eksiğim var o Yüzden bu konu kesin ve net değil. Zaten hali hazırda çalışıyorum ben bunu kuzenime söylemiştim aramızda kalırsa sevinirim daha net değil dedim gitmiş herkese anlatmış . Teyzem aradı sen niye bize söylemiyorsun bunu sen çok tehlikeli birisin herseyın gizli dedi bana . Halbuki bşy gizlemeyi amaçladım . Annem aradı okula atandığını niye bizle paylaşmadın diyor . Bir başlası Defne gibilerini alıyorlar heryere Demiş artık bu ne demekse .
Sinirlerim bozuldu ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?