Özel şeyleri baskasına anlatan kuzen

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.142
30.505
798
36
Merhaba herkese ,

Benim bir durumum var yüksek lisans yapıyorum bu sene okulda bir hocam kendisiyle çalışmamı asistanı Olmayı teklif etti yakın zamanda düşünüyorum ama dil Alanında eksiğim var o Yüzden bu konu kesin ve net değil. Zaten hali hazırda çalışıyorum ben bunu kuzenime söylemiştim aramızda kalırsa sevinirim daha net değil dedim gitmiş herkese anlatmış . Teyzem aradı sen niye bize söylemiyorsun bunu sen çok tehlikeli birisin herseyın gizli dedi bana . Halbuki bşy gizlemeyi amaçladım . Annem aradı okula atandığını niye bizle paylaşmadın diyor . Bir başlası Defne gibilerini alıyorlar heryere Demiş artık bu ne demekse .

Sinirlerim bozuldu ne yapmalıyım ?

Kuzeniniz bunu ilk kez mi yapıyor? Kötü bir konu da değil aslında. Yansıtma şekli nasıl oldu da böyle bir geri dönüş aldınız bilemiyorum. O kısmı düşündürücü. Aranıza mesafe koyun en iyisi. Belli ki çenesini sıkı tutamıyor.

Başarılar dilerim okul hayatınızla ilgili.

Hiçbir şey yapmayın. Söylemek zorunda değilsiniz.Teyzenizin söylediği cümleden asıl onun ne kadar tehlikeli biri olduğu anlaşılıyor. Söyleseniz ne olacakmış ki? Onun haberi olması ya da olmaması neyi değiştirecekmiş?İnsanlar avare kalınca neye saracaklarını şaşırıyorlar.

Kuzeninize de bir daha bir şey anlatmayın.

Size de hayırlı olsun eğer yeni işinize başlarsanız

Baska konularda da birkaç kez bazı şeyleri anlatmıştı arkadası var samimi olduğu Defne sizin x meselesi ne oldu Demişti . Ben sen mü söyledin dedim kuzenime yok konulurken duydu falan Demişti

Söylememem garip bir kişiliğim olduğunu gösteriyormuş . Tuhaflıkmış onlara göre

Baska konularda da birkaç kez bazı şeyleri anlatmıştı arkadası var samimi olduğu Defne sizin x meselesi ne oldu Demişti . Ben sen mü söyledin dedim kuzenime yok konulurken duydu falan Demişti

İlk defa olmuş gibi gelmemişti bana da şaşırmadım. Bu son olayınız olsun artık paylaşmayın özel olsun olmasın hayatınızla ilgili detayları. Onu değiştiremezsiniz.

Söylememem garip bir kişiliğim olduğunu gösteriyormuş . Tuhaflıkmış onlara göre

Kesinleşse söylerdiniz. Karar vermemişsiniz ki henüz. Tuhaf filan değilsiniz.laf üstüne düşmeyin.
Haberi alan insan sizi seviyorsa tebrik eder. Asıl onların tepkileri tuhaf.

Kesinleşse söylerdiniz. Karar vermemişsiniz ki henüz. Tuhaf filan değilsiniz.laf üstüne düşmeyin.
Haberi alan insan sizi seviyorsa tebrik eder. Asıl onların tepkileri tuhaf.
Kimse tebrik etmedi . Hatta onun gibileri alırlar o Tür yerlere keşke benim kızımı alsalar demişler

Iyi olmus sana, belki akillanmissindir, böyle net olmayan seyler hic kimseye ama hic kimseye anlatilmaz

Bir daha bir şeyinizi paylaşmayın kuzeninizle. Hatta ben olsam bir de fırçalardım ağzı ne kadar gevşek bir insanmışsın, ben söyleyecek zamanı bilmiyor muydum, herkese yetiştirdin diye... Böyle şeylerin altında biraz çekememezlik vardır. Sizi gerçekten düşünse, verdiğiniz sırrı önemserdi.

Kuzeniniz hep boyle biriyse yarin obur gun daha buyuk bir sirriniz oldugubda onu kalkip herkese soyler. Bence cok sey paylasmayin. Ayrica ortada kesin olmayan bir asistanlik mevzusunu simdiden niye herkse soyleyesiniz ki.

kuzen sizi baya kiskaniyor net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…