ama ben bu durumdan hiç hoşlanmiyorum abim var akrabalarin olduğu mahallede yaşiyo ona gidiyorum.. babam git görüş diyo.. benim hiç görüşesim gelmiyo. bide babaannem var sağ.. oda halalarimi tutuyo hiç babamı tutmadi.. oğlunu ah vah oğlum.....eskiden çok severdim şimdi sevmiyorum. beni salak yerine koymaya çalıştılar sinirlendim yüzlerine de söledim. erkek kuzenim var eşime enişte/abi demiyo adiyla sölüyo 4 yaş küçük. bana abla diyo mesela eşim de o kuzenimi hiç sevmedi dövecektim onu diyo. işte kopuk.. size gücenirse gücensin onlar seni gücendirmiyo mu? kırmıyolar mi?Benim için de hep Defne çok değişik diyorlar Değişti diyorlar .
Aynen sizinkiler gibi onlarda hiç gelmez bize Can'ları isterse ama annem hemen sen git ayıp Olmasın yapar biz gitmesek kırılırlar gücenirler.
Anlatmayınca da sinsi tehlikeli diyorlar
seni takip etmiş. güvenme bence.Bir defasında yds Sınavına girmiştim bunu duymuş aradı beni Sınavı'n nasıldı dedi kötü dedim kötü mü dedi ve gülmeye başladı . Sonra sonuç açıklandı ve yine aradı beni bende sonucumu Söylemek istemediğimi söyledim ve söyle ama bilmem ne diye Israr etti
Kırıyorlar . Brnim kuzenim anneme bile adıyla sesleniyor bazen güya sevdiği içinmiş .ama ben bu durumdan hiç hoşlanmiyorum abim var akrabalarin olduğu mahallede yaşiyo ona gidiyorum.. babam git görüş diyo.. benim hiç görüşesim gelmiyo. bide babaannem var sağ.. oda halalarimi tutuyo hiç babamı tutmadi.. oğlunu ah vah oğlum.....eskiden çok severdim şimdi sevmiyorum. beni salak yerine koymaya çalıştılar sinirlendim yüzlerine de söledim. erkek kuzenim var eşime enişte/abi demiyo adiyla sölüyo 4 yaş küçük. bana abla diyo mesela eşim de o kuzenimi hiç sevmedi dövecektim onu diyo. işte kopuk.. size gücenirse gücensin onlar seni gücendirmiyo mu? kırmıyolar mi?
doğru.. :) anlatma dostuna onlar söler dostuna.:)hiç kimseye anlatmayınca sıkıntı olmuyor ,
insanlarda yavas yavas alışıyorlar merak etme ,
Hep takip zaten bir kere de bir baska konuda benzer Şeyler yaşanmıştıseni takip etmiş. güvenme bence.
salak yerine konmalara sinir oluyorum gerçekten ya. güya onlar uyanık biz safiz.. gücenicek aman kırılmasin diye korkuyoruz da gidiyoruz.. ben babam için yapıyorum babami da çok kırdılar haklarini hiç helal etmiyorum.Kırıyorlar . Brnim kuzenim anneme bile adıyla sesleniyor bazen güya sevdiği içinmiş .
Bende gitmek görmek isteniyorum defalarca aramıştım zamanında hiö aramaz sormaz görünce de kendisi hiç aramıyorsunder
Evet var öyleleri kendi hakkinda asla bisey anlatmazlar ama baskalarinin hayatinin dedikodusunu yaparlarAynen öyke canım onlar yetiştirmeye çok meraklı ama kendileri ile ilgili bşyi asla Söylenezler böyle de garip davranıyorlar aslında
sen kuzeninden daha iyisin senden hasetleniyo. Allah haset kişilere hiç bişey vermez. onun olmasin benim olsun düşüncesinde...Hep takip zaten bir kere de bir baska konuda benzer Şeyler yaşanmıştı
bayılıyorlar çünkü.. kendileri gelince kapalı kutuEvet var öyleleri kendi hakkinda asla bisey anlatmazlar ama baskalarinin hayatinin dedikodusunu yaparlar
Bende annem babam için gidiyorum hep ailem Israr ediyor ara sor diye sadece o Yüzden baska hiç sebebi yok . Yoksa benim için dışardan herhangi birisalak yerine konmalara sinir oluyorum gerçekten ya. güya onlar uyanık biz safiz.. gücenicek aman kırılmasin diye korkuyoruz da gidiyoruz.. ben babam için yapıyorum babami da çok kırdılar haklarini hiç helal etmiyorum.
Evet Şekerim aynı bunlar öyle işteEvet var öyleleri kendi hakkinda asla bisey anlatmazlar ama baskalarinin hayatinin dedikodusunu yaparlar
öle say dişardan herhangisi birisi ... :) akraba degil onlar akbabadir:)Bende annem babam için gidiyorum hep ailem Israr ediyor ara sor diye sadece o Yüzden baska hiç sebebi yok . Yoksa benim için dışardan herhangi biri
Aslında onun çok imkanı var hersey için ama insanları devamlı kıskanıyorlar maddi olarakta durumları daha iyi ama hep daha fazlası olsun diyorlar .sen kuzeninden daha iyisin senden hasetleniyo. Allah haset kişilere hiç bişey vermez. onun olmasin benim olsun düşüncesinde...
Zaten ne gelirse en yakından geliyoröle say dişardan herhangisi birisi ... :) akraba degil onlar akbabadir:)
ama şu ki kimseye kıyaslamasina gerekjyok hayat senin hayatin. onun hayatı onundur. farklı yaşantiya sahipsinizAslında onun çok imkanı var hersey için ama insanları devamlı kıskanıyorlar maddi olarakta durumları daha iyi ama hep daha fazlası olsun diyorlar .
ah ah öle oluyor. yakın olmaya yanaşamiyorum kimseye yalnizlik en iyisi bence .Zaten ne gelirse en yakından geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?