- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Kiblemismis de hala yorum yazıyormuş da:) sandığım gibi 0-6 yas grubundaymis ve cani o kadar sikiliyormus o kadar bunalimdaymis ki beğenmediği bi insana vakit ayırıp konusuna yorumlar yazıyormuş:) bak senin gibiler için yukarda uzun bi yazı yazdım oku oku tam senlik
Yav hadi git öyleyse . birine ergen deyince kendin otomatikman olgun mu oluyosun deyzeeee :)) Hadi git git git git gitHiç uğraşamam ergen kardeşim.
Yav hadi git öyleyse . birine ergen deyince kendin otomatikman olgun mu oluyosun deyzeeee :)) Hadi git git git git git
Ben cok ban yedim içi gecmis kavgacı menopoz teyzelere laf yetiştiricem diye ama sorun değil buraya bağlı yaşamıyoruz çok şükür :) git ya hala burda misin nolur gittKimin gideceğiniMune gelince görelim.
[QOTE="yelizzce, post: 43606692, member: 708786"]Selam kızlar, simdi bi arkadaşım eski sevgilisini ozelden arayıp sesini dinleyecek ama korkuyor ya bulurlarsa savcılığa verirse falan diye . ben de bilemedim su an yanımda . sizce boyle bisey yapabilir mi eski sevgilisi ozelden arayan bulunur mu yani
O senin hüsnü kuruntun kıskanç kız . bi önceki konuma dön benimle yeniden görüşmek istedi ama cevap yazmadım. Sen kendi hayatında istenmeyen bikilan kişisinin diye herkes oyle mi sandın hahahah.[/QUOTE]ilk mesajı okuyunca; eski sevgili şüphelense bile neden savcılığa versin ki diye düşünmüştüm. eski sevgili der geçer.
ama konu sahibi yazdıkça anlaşıldı.
kimbilir sevgili nasıl bıktı ki, konu sahibi buraya korkup konu açıyor.
[QOTE="yelizzce, post: 43606692, member: 708786"]Selam kızlar, simdi bi arkadaşım eski sevgilisini ozelden arayıp sesini dinleyecek ama korkuyor ya bulurlarsa savcılığa verirse falan diye . ben de bilemedim su an yanımda . sizce boyle bisey yapabilir mi eski sevgilisi ozelden arayan bulunur mu yani
O senin hüsnü kuruntun kıskanç kız . bi önceki konuma dön benimle yeniden görüşmek istedi ama cevap yazmadım. Sen kendi hayatında istenmeyen bikilan kişisinin diye herkes oyle mi sandın hahahah.
O senin hüsnü kuruntun kıskanç kız . bi önceki konuma dön benimle yeniden görüşmek istedi ama cevap yazmadım. Sen kendi hayatında istenmeyen bikilan kişisinin diye herkes oyle mi sandın hahahah.
Bence benim yasimda kızınız varsa kiziniz yasında biriyle bu kadar ugrasmayin kendi hayatiniza bakin. Size daha fazla cevap vermiycem iyi aksamlar teyzeçok ban yemiş miş. marifet gibi yazıyorsun.
Off sonunda cesaretimi topladım aradım ama elim tuşa çarptı kapattim ya hahahahOzelden aramak yerine postaneden arasa ya :)
Bence benim yasimda kızınız varsa kiziniz yasında biriyle bu kadar ugrasmayin kendi hayatiniza bakin. Size daha fazla cevap vermiycem iyi aksamlar teyze
Ben yaşlılara her zaman saygılı çoğu zaman da hosgoruluyimdur teyzecim.canım teyzecim opuyorum seni.şu konuda ilk defa sana hak veriyorum, zira vakit kaybısın.
madem aramızdaki jenerasyon farkını öğrendin, saçma sapan cevaplar yazma artık.
susmak erdemdir.
İnsan korkuyor iste rezil olmaktan hem cevap yazma çocuğa hem de ara sesini dinle hahahÖzelden beni bir kez aradılar diye savcılığa falan mı gidecek ki ay
İnsan korkuyor iste rezil olmaktan hem cevap yazma çocuğa hem de ara sesini dinle hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?