özelden arama

Hiç uğraşamam ergen kardeşim.

[QOTE="yelizzce, post: 43606692, member: 708786"]Selam kızlar, simdi bi arkadaşım eski sevgilisini ozelden arayıp sesini dinleyecek ama korkuyor ya bulurlarsa savcılığa verirse falan diye . ben de bilemedim su an yanımda . sizce boyle bisey yapabilir mi eski sevgilisi ozelden arayan bulunur mu yani[/QUOTE]

ilk mesajı okuyunca; eski sevgili şüphelense bile neden savcılığa versin ki diye düşünmüştüm. eski sevgili der geçer.
ama konu sahibi yazdıkça anlaşıldı.
kimbilir sevgili nasıl bıktı ki, konu sahibi buraya korkup konu açıyor.

ilk mesajı okuyunca; eski sevgili şüphelense bile neden savcılığa versin ki diye düşünmüştüm. eski sevgili der geçer.
kimbilir sevgili nasıl bıktı ki, konu sahibi buraya korkup konu açıyor.[/QUOTE]
O senin hüsnü kuruntun kıskanç kız . bi önceki konuma dön benimle yeniden görüşmek istedi ama cevap yazmadım. Sen kendi hayatında istenmeyen bikilan kişisinin diye herkes oyle mi sandın hahahah.

O senin hüsnü kuruntun kıskanç kız . bi önceki konuma dön benimle yeniden görüşmek istedi ama cevap yazmadım. Sen kendi hayatında istenmeyen bikilan kişisinin diye herkes oyle mi sandın hahahah.[/QUOTE]

yavaş gel haddini aşıyorsun. benim sana yakın kızım var.
terbiyesizleşme. herkese laf yetiştirmek seni haklı yapmaz.
yerli yerinde konuş.
kız diye konuşmak haddine değil terbiyesiz.

kimbilir sevgili nasıl bıktı ki, konu sahibi buraya korkup konu açıyor.[/QUOTE]
O senin hüsnü kuruntun kıskanç kız. Daha önceki konuma dön, kendisi benimle görüşmek istedi ama ben cevap vermedim. Kendi hayatında istenmeyen bikilan kişisinin diye herkesi öyle sanma hahahaha.

O senin hüsnü kuruntun kıskanç kız . bi önceki konuma dön benimle yeniden görüşmek istedi ama cevap yazmadım. Sen kendi hayatında istenmeyen bikilan kişisinin diye herkes oyle mi sandın hahahah.

yerli yerinde konuş.
kız diye konuşmak haddine değil terbiyesiz.[/QUOTE]
Yasinizi bilmiyordum afedersiniz. Ama dusunceleriniz ne yazık ki boyle konuşmaya zorladi. Yasinizdan dolayı özür diliyorum

yerli yerinde konuş.
kız diye konuşmak haddine değil terbiyesiz.[/QUOTE]
Bu arada ağız dolusu terbiyesiz saygısız diye hakaret etmek de sizi hakli yapmaz. Yasinizi yazın madem bundan sonra nasıl cevaplayacagimizi bilelim siz de haddinizi bilmelisiniz bence. Sadece yasinizdan ötürü özür dilerim düşüncelerim aynidir

Adamın işi gücü yok biri beni özelden aradı bi koşu savcılığa gidiyim dicek. ayrrıca devletin başka işi yokmu ortada tehdit yok bişe yok her özelden arayanın dökümanını çıkarsın.Tövbe yaa.

Ozelden aramak yerine postaneden arasa ya :)

Bence benim yasimda kızınız varsa kiziniz yasında biriyle bu kadar ugrasmayin kendi hayatiniza bakin. Size daha fazla cevap vermiycem iyi aksamlar teyze

şu konuda ilk defa sana hak veriyorum, zira vakit kaybısın.
madem aramızdaki jenerasyon farkını öğrendin, saçma sapan cevaplar yazma artık.
susmak erdemdir.

şu konuda ilk defa sana hak veriyorum, zira vakit kaybısın.
madem aramızdaki jenerasyon farkını öğrendin, saçma sapan cevaplar yazma artık.
susmak erdemdir.
Ben yaşlılara her zaman saygılı çoğu zaman da hosgoruluyimdur teyzecim.canım teyzecim opuyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…