Bütün yorumları okudugunda hikayedeki bi arkadaşın ben olduğumu anlayacaksın itiraf ediyorum yanisen mi arkadaşın mı?
Eee yalan söyledin o zaman bi arkadaşım şunu yapacak diyeO hikayedeki bi arkadaş benim
Eee çaresiz olunca insan modası geçmiş şeylere de basvurabiliyorAlemsiniz ya
Su içiyordum tam püskürecektim nerdeyse
Eskiden böyle şeyler vardı değil mi ?
Bi önemi var mi kimin olduğu Einstein. Senin gibi sevimsiz üsluplular çok diye belki herkes açık açık yazamiyordur ne dersin.Eee yalan söyledin o zaman bi arkadaşım şunu yapacak diye
Senin gibiler yüzünden gerçekten arkadaşının derdini yazanlarada yalancı muamelesi yapılıyor
Benim üslubum gayet yerindeB
Bi önemi var mi kimin olduğu Einstein. Senin gibi sevimsiz üsluplular çok diye belki herkes açık açık yazamiyordur ne dersin.
Bütün yorumları okudugunda hikayedeki bi arkadaşın ben olduğumu anlayacaksın itiraf ediyorum yani
Utandım sadece doğrucu davut. İyice okursan anlarsın bütün yorumları. Bu kadarcik biseye "auvv yalan söyledi bak terbiyesize ühü ühü" seklinde yorumlarsan bu hassasiyetle fazla yasamazsin ve ben senin pamuk kalbinden tasiniyorun simdi good bye canım.Benim üslubum gayet yerinde
Hem yalan attım deyip hem sırıtan sensin
Önemi yoksa niye saklıyosun, kendinle çelişiyosun
Tamam o zaman kayda değer bi konu değilse seni oyalamayalim buralardaee neden yalan söylüyorsun. üstelik 17 sayfayı okuyacak kadar kayda değer bir konu değil.
dövüne dövüne gülecek kadar komik olan ne?
konuyla ilgili yorumumsa ergence.
Bunları yazarken utanmıyorsun da birini özelden çaldıracağım derken mi utanıyorsunUtandım sadece doğrucu davut. İyice okursan anlarsın bütün yorumları. Bu kadarcik biseye "auvv yalan söyledi bak terbiyesize ühü ühü" seklinde yorumlarsan bu hassasiyetle fazla yasamazsin ve ben senin pamuk kalbinden tasiniyorun simdi good bye canım.
B
Bi önemi var mi kimin olduğu Einstein. Senin gibi sevimsiz üsluplular çok diye belki herkes açık açık yazamiyordur ne dersin.
Oyyyş peki menopoz teyzem.Bunları yazarken utanmıyorsun da birini özelden çaldıracağım derken mi utanıyorsun
Kk nın girişinde kum var istersen orda oynamaya devam edebilirsin
Sana da askısı :*k.i.b. beybisi
Yas 22 mi 12 mi belli degil.. KIBledim. Bu ne bicim uslup?Oyyyş peki menopoz teyzem.
Valla boyle bi konuda bile saldırırlarsa ben de tırnakları çıkarırım güzelim . ortada bisey yok sevdiğimiz insanin sesini duyalim diye bi konu açtık bir suru kadın yorum yaptı gulduk eglendik iki tanesi sanki suriyeye nükleer bomba atmisim gibi saldırınca ben de yazdim yani senin alınman kiblemen de çok büyük sorun değil benim içinYas 22 mi 12 mi belli degil.. KIBledim. Bu ne bicim uslup?
Valla boyle bi konuda bile saldırırlarsa ben de tırnakları çıkarırım güzelim . ortada bisey yok sevdiğimiz insanin sesini duyalim diye bi konu açtık bir suru kadın yorum yaptı gulduk eglendik iki tanesi sanki suriyeye nükleer bomba atmisim gibi saldırınca ben de yazdim yani senin alınman kiblemen de çok büyük sorun değil benim için
Mesele sen değilsin "güzelim". Yani seni sorun ettigimden değil sen gibi dusunenlere toplu bir cevaptı. Seni tatmin edecekse biraz daha yazacağım.Guzelim???
Evet belli sorun etmediginiz bu sebeple uzun uzun aciklamissiniz. Alindigim icin degil mesaj iceriginizi kotu buldugum icin KIB hakkimi kullandim..
KIB kadar gerekli ve islevli "goz ardi et" butonu var bu sitede. Ben birazdan kullanacagim. Gun olur sizinde karsiniza sizin gibi biri cikar kullanmaniz icab eder, bu sebeple bilgilenin istedim.Mesele sen değilsin "güzelim". Yani seni sorun ettigimden değil sen gibi dusunenlere toplu bir cevaptı. Seni tatmin edecekse biraz daha yazacağım.
Arkadaş siz ne yeyip ne iciyosunuz nerde nasıl insanlarla ne şartlarda yaşıyorsunuz da bu kadarcik masum eglenceli bir konudan bile gerginlik çıkarmayı basariyosunuz. Her durumda kavga çıkaracak tartışılacak kusur arayışı her cümleyi didik didik edip linç etmeye çalışacak kadar neden nefret dolusunuz. Yahu gülüp eglenmek zor mu. Ya da adam gibi yorum yazıp fikir beyan etmek. Hemen yok " sizin gibiler şöyle boyle " yok "auvv yalancı seni öl utanmaz ergen " bilmem ne. Cevap verince de üslup sorunu yüzünden kibleyecekmis . hahayyttt. Tin ya. senin benim hayatımda ne yerin var da senin kurallarına gore konusacagim. İlk önce gerginlik yaratmadan nefret kusmadan su sitede var olabilmeyi ögrenin sonra kibarlık bekleyin piremsesler.
Simdi diyeceksiniz neden sinirlendin bu sitede bi linç kültürü var yani bazen hakli ama bazen de en ufak biseyde bile nefret kusuyosunuz gidin sevgililerinize çatın hic görmediğiniz gormeyeceginiz kişilere değil
Söylediklerimin yerine ulaştığını umuyorum. Konu saptirilip laf sokulmaya çalışıldığına gore basarili olmuşum demektir :) selamlar saygılar o zaman.KIB kadar gerekli ve islevli "goz ardi et" butonu var bu sitede. Ben birazdan kullanacagim. Gun olur sizinde karsiniza sizin gibi biri cikar kullanmaniz icab eder, bu sebeple bilgilenin istedim.
Yas 22 mi 12 mi belli degil.. KIBledim. Bu ne bicim uslup?
Kiblemismis de hala yorum yazıyormuş da:) sandığım gibi 0-6 yas grubundaymis ve cani o kadar sikiliyormus o kadar bunalimdaymis ki beğenmediği bi insana vakit ayırıp konusuna yorumlar yazıyormuş:) bak senin gibiler için yukarda uzun bi yazı yazdım oku oku tam senlikAynen ben de KİB'ledim.
Herkesi 0-6 yaş grubu sanıyor burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?