Çocuğun avukat tanıdığı var yakin bi arkadaşı ondan dolayı korkuyorum
İyi de tek eski sevgilisi o değildir :)Sesini dinlemek mi ? Oldu olacak müzik dinletin.O da güzel olur.. Ama diyeyim ozel den arasa da arkadaşınız o eski sevgili anlarki onun olduğunu.
4828484Durumun saçmalığını geçtim de kim biri özelden arayıp sesini dinledi diye savcılıkla uğraşır ki?
Yaş kaç?
Ayy canım siz kendinizi tarif ettiniz bize :)0-6 yaş arası olduğunu tahmin etmiştim
O hikayedeki bi arkadaş benimBana da lisedeyken hakan altundan teklif ediyorum dinletiyordu birisi. Arkadaşın da bos bos aramasin bari bunu dinletsin
İşletmek ya da eglenmek için değil sesini duymak için aramak istedimBenim arkadasin başına gelen olayı anlatayım:
Bu şimdi ikiziyle beraber kafadan bi numara aramış.bu kadın açmış her gün onu işletmeye başlamışlar.kadın sizi polise verecek demis numaranızı bulucam demis.
Bizimkiler vazgecmemisler aramaya devam etmişler sürekli ariyorlarmis. Kadında şimdi buldum numaranızı 5 dkya polis gelir demis.ses seda çıkmamış.o işler öyle kolay değil.Zaten kimse ugrasmaz o kadar işle anca ölüm tehdidi gibi ciddi bisey olursa uğrasilir bence.onun disinda anca numara engellenir hat degistirilir.
Yinede ozelden birini işletmenin işsizlikten başka bişey olduğunu düşünmüyorum.
Selam kızlar, simdi bi arkadaşım eski sevgilisini ozelden arayıp sesini dinleyecek ama korkuyor ya bulurlarsa savcılığa verirse falan diye . ben de bilemedim su an yanımda . sizce boyle bisey yapabilir mi eski sevgilisi ozelden arayan bulunur mu yani
Arkadaşlar olayı yanlış anlayanlar olmuş da, uyariyim amacım onun sesini duymak yani isletmek değil. Burda alttan alttan "ayhh çocukluk bu yiaa" diyenler labarotuvarlarinda atomlarını parcalasin ben meşgul etmeyim bu önemli ablalarimizi. Ben sesini özlediğim birini başka carem olmadığı için ozelden aramak istedim . oyun olsun diye değil. Aradaki farkı anlamayacaklar yorum yazmasın please.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?