- 28 Mayıs 2022
- 766
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.293
- 43
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Ne açıklama yapıyorsunuz ki? Günde 8 saat çalışıyorum haftada dört gün. Buna rahat çalışma değil insanî çalışma denir. Zaten öğretmenlik öyle bir meslek ki masa başı bir memurdan daha çok yıpranıyorsun. Madem bu kadar rahat bu kadar da parası iyi buyursunlar onlar da öğretmen olsunlar bu kadar kolaysa. Bakalım 45 bin öğretmen adayı içinde ilk 500 e girebilecekler mi kpss gibi bir sınavda. İnsanlar kendi çalışma koşullarını iyileştirecekleri yerde bizimkileri kötüleştirmeye ve dil uzatmaya pek bir hevesli.Tatilleri çok derler yata yata maaş aldılar pandemi de derler. Çalışma saatleri az derler. Derler de derler. Valla devlet asgari ücretin altında maaş veriyorlar ücretlilere. Kadrolulara da anca geçinecek kadar. Ev araba vs asla alamazlar tek maaşlarıyla bu devirde. Lise mezunu işçilerin maaşı daha yüksek öğretmen ve mühendislerden bu ülkede. Gene de çalışıyorlar azimle ne yapsınlar?
Öğretmenliğini neden karıştırıyorsunuz? Bunu yapan doktor hakim savcı olsa hiç mesleğini söz konusu eder miydiniz? Size küfür etti ( belki de siz tahrik ettiniz veya siz hakaret ettiniz) diye öğrencilere velilere de mi küfür edeceğini düşündünüz de koruma iç güdüsüyle mebe şikayet etmeye yelteniyorsunuz? Yoksa öğretmenlerin ezildiği bir dönemde insanları ekmeğiyle falan mı korkutmak niyetindesiniz? Bana ikincisi daha olabilitesi yüksek geldi. Ben de normalde küfür ediyorum, insanım ben. Ama daha öğrencilerime sesimi yukselttigim bir elin parmağını geçmemiştir. Sağ olsunlar onlar da beni hiç o raddeye getirmezler. Ama günlük yaşamda birine küfür ettim diye hadsizin işguzarin teki "ayy bir de öğretmen olicik" diye ağzını yaya yaya konuşursa o lafları ona yediririm. Size ne insanların mesleğinden. Gücünüz polise savcıya askere yetmez öğretmen görünce aslan kesilirsiniz. İşinize bakın ya. Bu arada o şikayetten de hiçbir şey çıkmaz. Milli eğitim bakanı sizden emir almıyor. Boşuna kendinizi rezil etmeyin.Bir sosyal medya platformu kullanıyordum. Özelden öğretmen olduğundan emin olduğum bir şahıs, hakaret etti sonra da hesabı silip kaçtı. Aynı hareketi daha önce de yapmıştı, engelleyince ulaşamaz sandım ama yine farklı bir hesaptan yazdı. Başkalarına da aynısını yapmış. Kişisel sosyal medya hesaplarını buldum şikayet ettim ama cimerden milli eğitim bakanlığına da yazmak istiyorum. Dikkate alırlar mı? Elimde sadece fotosu, sosyal medya hesapları ve ismi var.
Bana küfür eden kişiyi burada da buldum galiba. Küfürü bu kadar normalleştiren birini görmemiştim. Daha önce bir memuru da şikayet ettim. O yüzden laflarınız size iade. Kıza küfür etmiş olsam neden kendimi ifşa edeyim? İyi okumamışsınız. Kızı engelledim ve o beni yine buldu. Bana ''nah'' diyen bir öğretmen rezil olmayacak ben mi olacağım? Sorun yok.Öğretmenliğini neden karıştırıyorsunuz? Bunu yapan doktor hakim savcı olsa hiç mesleğini söz konusu eder miydiniz? Size küfür etti ( belki de siz tahrik ettiniz veya siz hakaret ettiniz) diye öğrencilere velilere de mi küfür edeceğini düşündünüz de koruma iç güdüsüyle mebe şikayet etmeye yelteniyorsunuz? Yoksa öğretmenlerin ezildiği bir dönemde insanları ekmeğiyle falan mı korkutmak niyetindesiniz? Bana ikincisi daha olabilitesi yüksek geldi. Ben de normalde küfür ediyorum, insanım ben. Ama daha öğrencilerime sesimi yukselttigim bir elin parmağını geçmemiştir. Sağ olsunlar onlar da beni hiç o raddeye getirmezler. Ama günlük yaşamda birine küfür ettim diye hadsizin işguzarin teki "ayy bir de öğretmen olicik" diye ağzını yaya yaya konuşursa o lafları ona yediririm. Size ne insanların mesleğinden. Gücünüz polise savcıya askere yetmez öğretmen görünce aslan kesilirsiniz. İşinize bakın ya. Bu arada o şikayetten de hiçbir şey çıkmaz. Milli eğitim bakanı sizden emir almıyor. Boşuna kendinizi rezil etmeyin.
Küfürü normalleştirdiğimi nerden çıkardınBana küfür eden kişiyi burada da buldum galiba. Küfürü bu kadar normalleştiren birini görmemiştim. Daha önce bir memuru da şikayet ettim. O yüzden laflarınız size iade. Kıza küfür etmiş olsam neden kendimi ifşa edeyim? Bana ''nah'' diyen bir öğretmen rezil olmayacak ben mi olacağım? Sorun yok.
Sizin seviyeniz o kızla aynı. Sizinle muhatap olmayacağım. Şikayet edilmek istiyorsanız, özelden ya da buradan sevdiğiniz küfürleri edebilirsiniz. Edin, bekliyorum.Küfürü normalleştirdiğimi nerden çıkardınokuduğunu anladığına emin misin? Bende sanki senin onu tahrik ettigin hakaret ettigin bunun üzerine de o küfürü işittiğin düşüncesi uyandı. Çünkü yazdıklarına genel hatlarıyla bakıyorum da hep kendini savunma üzerine konuşmuşsun. Üstüne üstlük tamamen alakasız bir şekilde kızı mesleğinden vurmaya falan çalışmışsin. Belki de olayın oncesinde kızı bu şekilde tahrik ettin. Konuyla bağlantısız şekilde mesleğine dil uzattın. Nerden bilelim? Bu sitede zaten herkes günahsız melek de diğer insanlar durduk yere saldırıyor.
Hadi beni de şikayet et ben de milli eğitim bakanlığına bağlı çalışıyorum. Ip adresimden kişisel bilgilerime ulaşabilirsin. Sonra da mebe "Bünyenizde çalışan x kişisi kadınlar kulubunde bana muhalefet olmuştur, tiz kellesi vurulaaa" falan yazın. Emrinizi beklediklerine eminim:)
Ahahahahah hala aynı kafa ya. Arkadaşım öğretmen olunca Sezen Cumhur Önala mi dönüşüyoruz sen iyi misin yaSizin seviyeniz o kızla aynı. Sizinle muhatap olmayacağım. Şikayet edilmek istiyorsanız, özelden ya da buradan sevdiğiniz küfürleri edebilirsiniz. Edin, bekliyorum.
Bu konuya yazan diğer öğretmenlere, bir de kendinize bakın. Aynı o kızsınız. Konuyu okuyanlar nasıl biriyle muhatap olduğumu anlamıştır.
kolay para ve şartları rahat kısmında saçmalamışsınız. zira hele ki son ekonomik krizle ekonomik yönden çökmüş durumda öğretmenler. şartları rahat kısmına gelince ne iş yaptığını söylemeyim kamuda çalışan arkadaşımla aynı anda doğum yaptık. pandemide ben full çalıştım. sonrasında da. o benim 3 katım maaş alıyor ve çocuğu 2 yaşına gelene kadar toplam 2 ay çalışmadı. yok rapor yok izin vs. geçen de 1 hafta rapor alıcam çocuğa tuvalet eğitimi vermek için dediŞu ülkede kolay para ve şartları rahat diye ne kadar it kopuk saçma sapan insan varsa hepsi öğretmen oluyor ya. Sonra çocuklarımızı kardeşlerimizi bu insanlara emanet ediyoruz eğitim alsınlar bilgili saygılı başarılı olsunlar diye. Hergün burda öyle öğretmenler görüyorum ve öyle öğretmen hikayeleri okuyorum, eğitimi kökünden çürütmek tam böyle olur. Vasıfsız, vizyonsuz, terbiyesiz, eğitimsiz, görgüsüz ne çok öğretmen türedi
-Kız sizin ona asıldığınızı neden düşünüyor?Kız hiç görmediği biriyle 1 yıldır sevgili ve evlenmeyi düşünüyor. Benim de ona asıldığımı düşünüp, sevgilime de yaz, o da sana küfür etsin demiş. Meslek lisesi kavgasına çağırıyor beni. Sevgilisine de yazıp, onun da ekran görüntüsünü alsam mı?
Bipolar olabilir, şizofren olabilir. Kızın gerçekte görmediği birinden ben nasıl hoşlanabilirim?-Kız sizin ona asıldığınızı neden düşünüyor?
Sosyal medya.-Bu kızla nereden tanışıyorsunuz?
Kendi anlattı.-Kızın görmediği biriyle 1 yıldır sevgili olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü nerden biliyorsunuz?
Ben bir şey yazmadım. Sevgilime yaz o da sana küfür edecek demiş.-Siz kızın sevgilisine ne yazacaksınız?
Ona sormalı.-Nasıl ilişkiler bunlar?
Ha sevgilisinden hoşlandığınızı düşündü yani? Adam size niye küfür edecekmiş ki ? İlginç. Öyle bir adam var mı bir de gerçekten?Bipolar olabilir, şizofren olabilir. Kızın gerçekte görmediği birinden ben nasıl hoşlanabilirim?
Sosyal medya.
Kendi anlattı.
Ben bir şey yazmadım. Sevgilime yaz o da sana küfür edecek demiş.
Ona sormalı.
Kız konudan bağımsız insanlara küfür edip, kaçıyor. Durup dururken.
Bilmem, var da olabilir yok da olabilir. Ben de bilmiyorum, yazacakmışım, küfür edecekmiş.Ha sevgilisinden hoşlandığınızı düşündü yani? Adam size niye küfür edecekmiş ki ? İlginç. Öyle bir adam var mı bir de gerçekten?
Bulunduğumuz gruptan birkaç kişi bana ulaştı. Ben onlara başıma gelenleri anlattım, onlar da bana.Herkese mi küfür edip kaçıyor? Sizden başka kime etti? Siz nerden biliyorsunuz?
Yok aynı. Eminim.Size yazan sahte hesabın o bulduğunuz diğer hesaba ait olduğuna emin misiniz peki? Belki birisi o öğretmenin adını soyadını ve fotoğrafını kullanarak yapıyordur bunu?
Verin savcılığa.Yok aynı. Eminim.
annemle wc si olmayan bir köy okulunun öğretmenler odasında yaşadık.ne buzdolabımız vardı ne bakkal ne manav o köyde.kar kış sel olurdu mahsur kalırdık.gece kurtlar ulurdu sarılırdık korkudan ana kız.fareyi ilk kez orda gördüm.şehit olan öğretmenlerimiz oldu baskı gören öğretmenlerimiz oldu.her okul her şehir güllük gülistanlık değil.
Bu kız herkese böyle, sevgilim var profili de bu, ben evlencem onla mı diyor?Bilmem, var da olabilir yok da olabilir. Ben de bilmiyorum, yazacakmışım, küfür edecekmiş.
Bulunduğumuz gruptan birkaç kişi bana ulaştı. Ben onlara başıma gelenleri anlattım, onlar da bana.
Herkese bunu anlatıyor mu bilemem ama kafayı evlenmeye takmış. Bana da 30 yaş sendromlu karı, evde kalmış, s.git falan demiş hahahaBu kız herkese böyle, sevgilim var profili de bu, ben evlencem onla mı diyor?
Size ulaşanlar ne dedi, onlara ne anlatmış?Herkese bunu anlatıyor mu bilemem ama kafayı evlenmeye takmış. Bana da 30 yaş sendromlu karı, evde kalmış, s.git falan demiş hahaha
Edilen küfürleri sormadım, engellemiş hepsi. Birisine uzun boylu sapık demiş, çocuk zaten görüntüsünden hoşlanmıyordu, üzülmüş, çok anlatmadı. Öğrenci yani daha üniye başlamamış.Size ulaşanlar ne dedi, onlara ne anlatmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?