Bunu garipsemen asil problem bence. Nasil aglamam yerine neden aglayamiyorum diye dusunmelisin benceSinirlenince ağlamamak için ne yapılabilir babamın gözü önünde sinirlendiğim için ağladım çok sinir bozucu kızım sen iyi değilsin ha dedi ağlamamanın bir yolu yokmu babamın yanına ağalamkata sıkıntı yok ama ben ağlamaktan hiç hoşlanmıyorum hele birde saçma sapan bir şey için ağladım
Ya bakın gerçekten hiç hoşlanmıyorum böyle sinirden ağlayan insanlar var ama ağlamamak için bir çözüm yokmu kendimi saf gibi hissediyorumDemek ki gerçekten iyi değilsin. İnsanlar ara ara iyi olmayabilir . Duygu durumunu kontrol edemeyebilir. Bu ayıp veya günah değil. Psikolojik yardım almak size iyi gelebilir
Yani çözüm yokBabam kızınca benim de çok zoruma gidiyordu. Istemeden ağlıyordum. Annem kızsa ağlamam mesela. O biraz da baban olmasından kaynaklı bence
Garipsemek değil ben çocukluğumdan beri insanların gözü önünde ağlamaktan hoşlanmıyorum bu yüzdenBunu garipsemen asil problem bence. Nasil aglamam yerine neden aglayamiyorum diye dusunmelisin bence
Küçükken babanızdan çok mu çekinirdiniz ?Ya bakın gerçekten hiç hoşlanmıyorum böyle sinirden ağlayan insanlar var ama ağlamamak için bir çözüm yokmu kendimi saf gibi hissediyorum
Garisemek değil ben çocukluğumdan beri insanların gözü önünde ağlamaktan hoşlanmıyorum bu yüzdenBunu garipsemen asil problem bence. Nasil aglamam yerine neden aglayamiyorum diye dusunmelisin bence
Bende sinirlendiğim an sadece ağlıyorum konuşamıyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor. Bende rahatsızım bu durumdan ama çözümü yok yani ben çözemedim.
Bende sinirlendiğim an sadece ağlıyorum konuşamıyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor. Bende rahatsızım bu durumdan ama çözümü yok yani ben çözemedim.
Belki bilemiyorum babam zaten hep kendinden çekinemmizi korkamamızı isteyen biri ama çocukken çekibirniydin hatırlamıyorumKüçükken babanızdan çok mu çekinirdiniz ?
Hissizleşsip boşvermişliktense ağlamayı tercih ederdimSinirlenince ağlamamak için ne yapılabilir babamın gözü önünde sinirlendiğim için ağladım çok sinir bozucu kızım sen iyi değilsin ha dedi ağlamamanın bir yolu yokmu babamın yanına ağalamkata sıkıntı yok ama ben ağlamaktan hiç hoşlanmıyorum hele birde saçma sapan bir şey için ağladım
Bilinç altı kaynaklı olabilir. Ben uzman değilim sadece psikolojiye önem veriyorum. Hobim yani bununla alakalı çok fazla kitap okudum. Okumaya öğrenmeye devam ediyorum . Babanız aslında sizin için herşeyi yapan ama kendi yetiştiriliş tarzı yüzünden sizin ondan çekinmenizi isteyen bir baba gibi hissettim. İşte hata da orada bence . Neden babalar hep çekinilen kişi olmak ister anlamıyorum.Belki bilemiyorum babam zaten hep kendinden çekinemmizi korkamamızı isteyen biri ama çocukken çekibirniydin hatırlamıyorum
Garisemek değil ben çocukluğumdan beri insanların gözü önünde ağlamaktan hoşlanmıyorum bu yüzden
Hmm teşekkürler ama bı hiç değişmeyecek sanırımBilinç altı kaynaklı olabilir. Ben uzman değilim sadece psikolojiye önem veriyorum. Hobim yani bununla alakalı çok fazla kitap okudum. Okumaya öğrenmeye devam ediyorum . Babanız aslında sizin için herşeyi yapan ama kendi yetiştiriliş tarzı yüzünden sizin ondan çekinmenizi isteyen bir baba gibi hissettim. İşte hata da orada bence . Neden babalar hep çekinilen kişi olmak ister anlamıyorum.
Sorun şu ki babam bunada izin vermiyor dinlettirmeden kendini asla bırakmıyor28 yaşındayım hala sinirlenince ağlarım. Herkesin öfkesini dışa vurumu farklıdır. Bunu engellemek zor. O yüzden birinin görmesini istemiyosan sinirlendiğin ortamdan ayrıl git ağla rahatla sonra dön..
Nedenki öyle daha iyi olmuyormu tabi depresyon gibi bir şeyden bahsediyorsanız o ayrı onun dışında boşvermişlik güzel şey ben çoğu şeyi kafaya takan bir insanımHissizleşsip boşvermişliktense ağlamayı tercih ederdim
Belki olabilir internetten biraz araştırmıştım ağlamamak için ne yapılabilir diye bunun gibi şeyler yazıyorduBaban konuşurken içinden Kendini motive etsen acaba bir faydası olurmu?
Yapı gereği öyleyim kafayı bir şeylere takmayı çok isterdimNedenki öyle daha iyi olmuyormu tabi depresyon gibi bir şeyden bahsediyorsanız o ayrı onun dışında boşvermişlik güzel şey ben çoğu şeyi kafaya takan bir insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?