Özellikle evli hanımlar bakabilir mi?

Bizden uzak olsunlar bende diken üstündeydim her gün gün aşırı giderdik. Sürekli görüşmek zorunda değiliz!!! Onların kafası eskilere gidiyor ama artık YETER!

Laf söz dedikodu beklentiler !!! Umarım tüm içtenliğimle söylüyorum tez vakitte bir sebeple oradan taşınırsınız . Bende dua ediyorum ev sahibi inşallah evini satar

Keske gidip rol yapmasaydiniz. Kiymeti bilindi mi sanki, daha cok caniniz sikildi. Bundan sonra siz de sozunuzu sakinmayin, icinizden gelmeyen hcbsyi yapmayin.
Bundan sonra o kadının sesini hatta gölgesini dahi görmek istemiyorum ! Nankörlük yaptı o kadına böbreğimi de versem alt tarafı bi böbrek verdin der çıkar işin içinden!

Ogluyla kavga edip gelinin nasiplenmemisi olmaz... Arkadaş bu kaynanalar oğlunla kavga ediyorsun geline niye trip atıyorsun... Yarın birgün oğlunla aranı düzeltirsin peki gelinin kırılan kalbini nasıl Allaha anlatacaksın nasıl gönlünü alacaksın Allah ıslah etsin valla böyle kayımvalideleri

tartışan kocan senle dertleri ne ,

kocan küsmüşse ben ondan 1 dk önce küsmüş olurdum zaten ,

Taşının.

Tartışma sebebini bilmiyorum ama akraba anlamasın diye gitmeniz çok yanlış bir kere.
Hadi bir gaflete düşüp gittiniz onun bakışlarını rahatsızlığını siz ona yansıtsaydınız da anlasaydı bazı şeyleri.

Nede olsa eşinizin annesi evet ama sizde bir defa gelmişsiniz bu dünyaya dar ettirmeyin hayatı kendinize. Gecenin yarısı gelip size demediğini bırakmayan insana saygısızlık etmeden (büyük olduğu için ) haklıysanız pekala bozabilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…