- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Aaay seninki yine teyzesiymiş benim kaynanamın teyzesi kendini birşey sandı bizi ayırmaya çalıştı bir akraba olarak iki teyze görmüşler onlarda birbirinden yılan eşim gitsin görüşsün isterse hiç evlerinden çıkmasın ama ben ölmediğim sürece o kadınlar bu eve giremez.Ben de başka şehre gelin geldim hemen üst üste 2 bebeğim oldu biri bilerek biri bilmeden. Annemin tek kızıyım çok acı çekti ben uzaktayım diye. Her oraya gittiğimde dönerken sanki cenaze evi gibi oluyor annem çok kötü ağlıyor ben de o duyguyu her seferinde hissediyorum. Burda eşimin annesi ve eşimin teyzesi yılan gibi davrandı sanki içlerine düşman gelmiş gibi davrandı. Oğlu 1 mahalle ötede ayrılmak zor gelmiş ağladı bizi yalnız bırakmadı 1 gün bile. Balayı cicim ayı filan olmadı hep 3 kişiydik. Davranışları çok anormaldi. Teyzesi de çok laf soktu diliyle eziyet verdi. En sonunda teyzeyle kavga ettim ipleri kopardım evime gelmesin ben de gitmem dedim. Çok rahat ettim. 2 yıl oldu sürekli yanaşmaya çalışıyor eşime sorup duruyor ne zamana kadar benle konuşmucak, biz hiç konuşmucaz mı? Hiç istemiyorum düşünmüyorum. Her fırsatta mesaj atıyor çocuğum hastaysa vs. Cevap vermiyorum ama bana ilk geldiğimde aylarca hep kötü muamele yaptı pis pis bakışları vardı bağıra çağıra konuşurdu. Evimde kavga etti gitti artistlendi. Şimdi diyorum kendi kendime at gibi giden it gibi geri döner. Annesiyle bağımı koparmadım ama çok zayıf o bağ diyim sizemümkün olduğunca muhabbete girmiyorum başka odada mutfakta iş yapıyorum, ararsa nerdeyse hiç açmıyorum. Ama yine de sizin içinizin rahat olması için elinizden geldiği kadar söylediği kötü sözleri yok sayın bi şey olmamış gibi düşünün kendi huzurunuz için
Artık kimseye güvenmiyorumBen de başka şehre gelin geldim hemen üst üste 2 bebeğim oldu biri bilerek biri bilmeden. Annemin tek kızıyım çok acı çekti ben uzaktayım diye. Her oraya gittiğimde dönerken sanki cenaze evi gibi oluyor annem çok kötü ağlıyor ben de o duyguyu her seferinde hissediyorum. Burda eşimin annesi ve eşimin teyzesi yılan gibi davrandı sanki içlerine düşman gelmiş gibi davrandı. Oğlu 1 mahalle ötede ayrılmak zor gelmiş ağladı bizi yalnız bırakmadı 1 gün bile. Balayı cicim ayı filan olmadı hep 3 kişiydik. Davranışları çok anormaldi. Teyzesi de çok laf soktu diliyle eziyet verdi. En sonunda teyzeyle kavga ettim ipleri kopardım evime gelmesin ben de gitmem dedim. Çok rahat ettim. 2 yıl oldu sürekli yanaşmaya çalışıyor eşime sorup duruyor ne zamana kadar benle konuşmucak, biz hiç konuşmucaz mı? Hiç istemiyorum düşünmüyorum. Her fırsatta mesaj atıyor çocuğum hastaysa vs. Cevap vermiyorum ama bana ilk geldiğimde aylarca hep kötü muamele yaptı pis pis bakışları vardı bağıra çağıra konuşurdu. Evimde kavga etti gitti artistlendi. Şimdi diyorum kendi kendime at gibi giden it gibi geri döner. Annesiyle bağımı koparmadım ama çok zayıf o bağ diyim sizemümkün olduğunca muhabbete girmiyorum başka odada mutfakta iş yapıyorum, ararsa nerdeyse hiç açmıyorum. Ama yine de sizin içinizin rahat olması için elinizden geldiği kadar söylediği kötü sözleri yok sayın bi şey olmamış gibi düşünün kendi huzurunuz için
Allah göstermesin tabii kiAllah korusun kız boşver değmez inan diyaloğa bile değmez anlayana laf edilir anlamayana ne desen ne yapsan boş...
Sadece kaynanaya şükret valla 1 kişi nere 3-5 nereAllah göstermesin tabii kibenden uzak olsunlar da tek istediğim bu ya sadece bu
Kaynananın teyzesi yaşıyor muAaay seninki yine teyzesiymiş benim kaynanamın teyzesi kendini birşey sandı bizi ayırmaya çalıştı bir akraba olarak iki teyze görmüşler onlarda birbirinden yılan eşim gitsin görüşsün isterse hiç evlerinden çıkmasın ama ben ölmediğim sürece o kadınlar bu eve giremez.
Bir kişi ama on kişiye bedel abartısız o kadar diyorumSadece kaynanaya şükret valla 1 kişi nere 3-5 nere
Evet hatırladımTaşınıp uzaklaşın bencede arkadaşım, seninle mesajlasmistik hatırlarsın. Uzaklarda huzur bulursunuz inşaallah. Azıcık aşım ağrısız başım..
Evet iki teyzesi var ikiside yaşıyor 75in üstündeler...Biri uzakta şükür ama biri yakında sözde anneanne yarısı...Bir istemeye geldi bir nişana başka görmedik ne gelin bildi ne başka birşey düğünde hediye görmedik düğüne beş gün kala eşimle beni ayırmaya geldiler annemlere yüzsüzlük yapıp kınaya düğüne bile geldi valla yüzüne tükürmemek için zor tuttum kendimi...Kaynananın teyzesi yaşıyor muya tövbe tövbe iyi insan yok gerçekten yok başımıza belalar kötülük düşünen kör şeytandan bulsun . Alma ya evine öyle insanlar gittikleri yeri kurutur huzursuzluk götürür
Sen onu ciddiye aldığın kadar etkili emin ol...Bir kişi ama on kişiye bedel abartısız o kadar diyorum
Benim görümcem anne babasını parmağında oynatan cinsten ama abisiyle evlenene kadar işi olmamış abi kardeşlik ilişkileri yokmuş bunu eşim söyledi ağzıyla abimle bana bakıp dedi... İstedi ki bizde onun sözünde olalım onun dediği olsun bir abisi olduğu evlenince aklına geldi ama ne eşim yedi ne ben maalesef.Çocuğuna dayı dedirtmeler görmeyince seni unutuyor başkalarına dayı diyor demeler hiçbiri sökmedi ki ben hep destek oldum hem hamileyken hem çocuğu olduğunda git gör ara sor dedim.Yeni öğrendim ki onların hesabı çok başlaymış benim abim bekar onun evlenip aramızın bozulmasını bekliyorlarmış bunu öğrendikten sonra artık hiçbirşey demiyorum adı bile geçmiyor evimizde bitti aynı şekilde anne ve babasınında.Bir kişi ama on kişiye bedel abartısız o kadar diyorum
Entrikalaaaarrr entrikalarBenim görümcem anne babasını parmağında oynatan cinsten ama abisiyle evlenene kadar işi olmamış abi kardeşlik ilişkileri yokmuş bunu eşim söyledi ağzıyla abimle bana bakıp dedi... İstedi ki bizde onun sözünde olalım onun dediği olsun bir abisi olduğu evlenince aklına geldi ama ne eşim yedi ne ben maalesef.Çocuğuna dayı dedirtmeler görmeyince seni unutuyor başkalarına dayı diyor demeler hiçbiri sökmedi ki ben hep destek oldum hem hamileyken hem çocuğu olduğunda git gör ara sor dedim.Yeni öğrendim ki onların hesabı çok başlaymış benim abim bekar onun evlenip aramızın bozulmasını bekliyorlarmış bunu öğrendikten sonra artık hiçbirşey demiyorum adı bile geçmiyor evimizde bitti aynı şekilde anne ve babasınında.
Çok şükür 2 buçuk aydır hiç huzurlu mutlu olmadığım kadar mutlu huzurluyum.Annesiyle telefonda üç dakika bile konuşmadım ama o kadar tesirli oldu ki herşey sıfırlandı.Eşim söylenince hep derdi bana hiçbirşeyi unutmadın hala aynısın diye dedim bu hareketimi unutsunlar bende unutayım onca şeyi bakalım o kadar kolaymıymış görelim...Unutamadılar tabi eee benim yaşadığım onca şey az değilmiş demek ki görsün eşim şimdi...Entrikalaaaarrr entrikalarŞimdi uzaksın ya huzurlusun mutlusun değil mi laf eden yok laf çıkaran yok oyhhh bee vallahi o kafa rahatlığı pahabiçilemez
Derken? Az yesin de kendine işine yarayacak bir eleman istihdam etsin.Başlık neden mi böyle aynı durumu yaşayanların kaynanalara karşı tutumu nasıl , bir de derler ya damdan düşen anlar halimden o açıdan başlığı o sekilde yazdım❤ yüz yüze konuştuk o gün işte bana ayağın taşa gelirse aklına ben geleyim işime yaramadın senden iyilik görmedim falan dedi . Sürekli bana laf sokmalar kimse layığını almıyor diye söyleniyordu sürekli eşimin eski sevgilisini övüyor anlatıyordu . O gün dedim bunu eşimin eskisinden bahsedip duruyorsun doğru mu diyorum rahatsız oluyorsan bi daha anlatmam kötü amaçla anlatmadım diyor . Ben bu karıyla neyi konuşayım daha
Demek ki sorun bende değilmiş ya . Geçen sene kendime kızıyordum bende hata diye ama meğersem öyle değilmişDerken? Az yesin de kendine işine yarayacak bir eleman istihdam etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?