Özellikle evli hanımlar bakabilir mi?

İlk başlarda ciddi anlamda seviyordum çok iyi kadın diyordum . Gerçek yüzünü görünce soğudum kadından eşimi dolduruyormuş meğersem eşim oraya gidip gelince suratı beş karış geliyordu

Geçiyor zamanla el ayak titremesi bende de olurdu.Hayatında onu nereye koyduğunla ilgili aslında ben hiç olarak gördüğüm için artık tesiri yok...

Bana hep seni evladım gibi sevemem benim için sadece oğlum kızım torunum değerli insanlardan nefret ediyorum bilmem ne. Kaç kere söyledi bunu bana amacı neyse artık

Geçiyor zamanla el ayak titremesi bende de olurdu.Hayatında onu nereye koyduğunla ilgili aslında ben hiç olarak gördüğüm için artık tesiri yok...
Kıyamam ya annelerin ne zorlukla bakıp büyüttüğü, gözünden sakındığı evlatları sırf eşinin annesi diye nelerini çekiyor lanet insanların. Çok isyan ettim şimdi kendi kendime ama her şeyde Allahın bi hikmeti vardır ne diyim. Yani o anneyse sen de bi annenin evladısın kıymetlisisin bilmiyorum durup dururken ağlayasım geldi bu el ayak titremesi olayını duyunca. İnsanı ne hale getiriyorlar eziyetleriyle

Bana hep seni evladım gibi sevemem benim için sadece oğlum kızım torunum değerli insanlardan nefret ediyorum bilmem ne. Kaç kere söyledi bunu bana amacı neyse artık
Gerizekalı ya. Sanki ekmeğini suyunu veriyor boşver sevmezse sevmesin. Hiç kayıp değil onun seni sevmemesi. Keşke yakın oturmasaydınız küçük çocuk filan yoksa bi yolunu bulup kış gelmeden taşınsanız müthiş olur ne kadar uzak o kadar iyi.

Şu yazdığınızı okurken gözlerim doldu ... Benim sorunum eşimle olmalıydı ya annesiyle değil eşim deseydi mesela evi bok götürüyor benimle ilgilenmiyor benim meselem bunlar olmalıydı hiç bilmediğim bi şehire geldim ,yaşıyorum ailem başka şehirde . Her şeyi onlara yansıtmamaya çalışıyorum üzülmesinler diye . Ama asla hakkımı helal etmiyorum aslaaa

Aaah canım üzülme ben çok ciddi buhranlar yaşamadım çok şükür.Tabi eşimle aramın bozulduğu çok zaman oldu ama şükür...İki ay önce bir patlama yaşadım artık ses yok eşimin bir tavrıda yok burada hep yazarlar bir cinnet geçir diye aynen öyle oldu ses soluk kesildi çok şükür

Canım gerçekten onları önemsediğin kadar varlar hayatında bu senin elinde tesirleri gerçekten senin elinde güçlü dur kendini ezdirme beni ezen yoktu ama eşimi ediyorlardı bende yeter dedim son olayda artık ona bile birşey yapamazlar.

Sanırım bende cinnet geçireceğim en sonunda yaşadığım şehri Ayağa kaldıracağım . Cinnet geçiren gelin kv ye iki el ateş etti

Ben de başka şehre gelin geldim hemen üst üste 2 bebeğim oldu biri bilerek biri bilmeden. Annemin tek kızıyım çok acı çekti ben uzaktayım diye. Her oraya gittiğimde dönerken sanki cenaze evi gibi oluyor annem çok kötü ağlıyor ben de o duyguyu her seferinde hissediyorum. Burda eşimin annesi ve eşimin teyzesi yılan gibi davrandı sanki içlerine düşman gelmiş gibi davrandı. Oğlu 1 mahalle ötede ayrılmak zor gelmiş ağladı bizi yalnız bırakmadı 1 gün bile. Balayı cicim ayı filan olmadı hep 3 kişiydik. Davranışları çok anormaldi. Teyzesi de çok laf soktu diliyle eziyet verdi. En sonunda teyzeyle kavga ettim ipleri kopardım evime gelmesin ben de gitmem dedim. Çok rahat ettim. 2 yıl oldu sürekli yanaşmaya çalışıyor eşime sorup duruyor ne zamana kadar benle konuşmucak, biz hiç konuşmucaz mı? Hiç istemiyorum düşünmüyorum. Her fırsatta mesaj atıyor çocuğum hastaysa vs. Cevap vermiyorum ama bana ilk geldiğimde aylarca hep kötü muamele yaptı pis pis bakışları vardı bağıra çağıra konuşurdu. Evimde kavga etti gitti artistlendi. Şimdi diyorum kendi kendime at gibi giden it gibi geri döner. Annesiyle bağımı koparmadım ama çok zayıf o bağ diyim sizemümkün olduğunca muhabbete girmiyorum başka odada mutfakta iş yapıyorum, ararsa nerdeyse hiç açmıyorum. Ama yine de sizin içinizin rahat olması için elinizden geldiği kadar söylediği kötü sözleri yok sayın bi şey olmamış gibi düşünün kendi huzurunuz için

Sanırım bende cinnet geçireceğim en sonunda yaşadığım şehri Ayağa kaldıracağım . Cinnet geçiren gelin kv ye iki el ateş etti
Allah korusun kız boşver değmez inan diyaloğa bile değmez anlayana laf edilir anlamayana ne desen ne yapsan boş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…