Özenti Arkadaş

Benim de arkadaşım köşe takımımı çok beğendi gitti aynısından aldı beni ilgilendirmez bizde bazı şeyleri başkalarından görerek yapıyoruz ben mutlu olurum açıkcası tarzımı beğenmesi hoşuma gider

Aman ALLAH başka dert vermesin ne saçma şeyler dert ediniyirusunuz .alsın ne olacak ki

Benimde var öyle bi arkadasim canim konusmami bile yarini aynisi konuşuyordu kendi düşüncesi gibi düşün yani sonra ne oldu ben sustum sustum en son kendi kazik atti .sana ozenen baskasinada özenir ve bunlarin kiskancliktan gözü kor oluyor ayni zamanda basina kötü bisey gelsin sevinir

Arkadaşınızdan çok ben sizi anlamadım.Madem bu kadar sinirlisiniz,gıcık oluyorsunuz kadına neden hala ''yakın arkadaşım'' diyorsunuz ?

Ne kadar terbiyesizsiniz.
"Kendini b.k sanmasın" demek ne demek ya?
Herşey size özel mi o zaman paranız varsa bütün sizinkine benzer mobilyaları evlerden toplattırın.
Adamın parası varsa alır yapar aldırır sizene yahu.
Ha ayrıca yakın arkadaş değilsiniz,yakın arkadaşına insan böyle der mi? Küçük görür mü?
Çok fesatlık sezdim sizden,kusura bakmayın.

Özel tasarım mı eşyalarınız ? Standart mobilyacılarda hep aynı türler yok mu zaten ?

Etraf birbirinin aynısı eşyalar ,modeller, kıyafetler,saçlar vs ile dolu .Ombre yapmayanı dövecekler o derece .

Ayrıca evinizin eşyaları özel seri mi ? Eşi benzeri bulunmaz mi ?

Bir de en çok rahatsız olduğum nokta yakın arkadaşım diye bahsedip ,sanki sevmediğin eltinden bahseder gibisin.

Arkadaşını bilmem ama senin gibilerle baş etmek zor.

Hadi arkadaşın taklitçi sen daha kötüsün. İki yüzlü davranıyorsun.
İnsan yakın arkadaşı için "kendini bi b.k sanmasın" diye düşünür mü?

Iy hirkislir bini kiskiniyir
Aynısını değil benzerini almış diyorsun, ne alaka?? O da öyle beğenmiştir

hayat kisa kuşlar ucuyor yani bu dert mi.birak ne istiyosa alsin sevinmeniz lazim demekki sizin begeniyor ki aliyor.

hayat kisa kuşlar ucuyor yani bu dert mi.birak ne istiyosa alsin sevinmeniz lazim demekki sizin begeniyor ki aliyor.

çok pahalı bişeyi almış gibi yap resmini göster inanıp aynısını alırsa ben almadım neye bu parayı buna vereyim de

ayy neden böyşe dedim bilmiyorum içimde fesatlık var şuan hayrett
alsın boşver be zevklisin demekki

Derdini seveyim butonu istiyorum :)

Allah aşkına dedikodu etmemiş, hak yememiş.
Zevkinize güvenip taklit ediyor diye mi bunca sinir?

Vay arkadaş!
Ooo neler nele

Pardonda , durumu bilmiyorsunuz ki sorun aynısını almak değilki evet haklısınız herşey bana özel değil ama peki şöyle anlatıyım arkasaşım taa eskiden beri bana sevgilim ne aldıysa gider aynısını aldırırdı, hatta aa benimki böyle konuştu deyince aa benim sevgilimde öyle yapar der, ben internette bişey paylaşınca beş dakija sonra oda aynı postu yapar cok sinir bi durum değil mi ama dediginiz gibi yakın arkadaşım oldugu icin böyle seyler icin kırmak istwmiyorum, ama kibarca anlatmanın yoluda olmalı yani

Sorunda o zaten yakın arkadaşım sanıyordum , ama kıskancın teki cıktı ama ben yinede kırmak istwmiyorum ama cok rahatsız edici olmaya başladı , herkese bide kendi tarzıymış gibi anlatmaları var , kocaman bana aldıgı hediyenin aynısını kendi eşine aldırması sinir bozucu değilmi sizce -,-

Valla ben de birinin bir şeyini beğendiysem söylerim beğendiğimi alacak durumum varsa da alırım yani. Ama dediğiniz gibi hiç yorum yapmadan aynısını alması ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…