Bende böyle düşünürüm.Biz mi çok iyiyiz millet mi çok kötü çözemedim benAa negüzel benimkinden almış der sevinirdim demek zevkim iyiymiş diye
Bilmem herkesin hayat algısı farklı çalışıyorBende böyle düşünürüm.Biz mi çok iyiyiz millet mi çok kötü çözemedim ben
Benimde var öyle bi arkadasim canim konusmami bile yarini aynisi konuşuyordu kendi düşüncesi gibi düşün yani sonra ne oldu ben sustum sustum en son kendi kazik atti .sana ozenen baskasinada özenir ve bunlarin kiskancliktan gözü kor oluyor ayni zamanda basina kötü bisey gelsin sevinirmerhaba kızlar size aşırı sinir oldugum bir konudan bahsetmek istiyorum, yakın bir arkadaşım var ben kendisi bir senelik evliyken , ben yeni evlendim ve bir ay sonra bi baktım bütün mobilyalarını resmen benimkinin aynısına benzetmeye calışmış, ben ne alsam aynısını alıyordu hayır kocamın bana aldıgı hediylerin bile aynısını kocasına aldırıyor , kac kere suratınada vurdum ayrıca arkasından konuşmaktansa direk diyim dedim hayır alsın tabiki aynısını ama kombinleme fikride mi aynı be arkadaş, kocalarım cok iyi arkadaş anlamıyorım kocası nasıl farketmiyor bu durumu , dün yine gittik bi baktım halıma benzer halı aşırı sinir oldum vallah söylememek icin kendimi zor tutuyorum bu seferde kendisi bir b*k sanmasin diyorum , kac kere artik konusmucam diyorum sma illaki arkadas gruplarindan dolayi bir araya geliyoruz malesef öylesine bi icimi dökmwk istedim nasil basediyorsunuz böyle insanlarla -,-
Ooo neler neleDerdini seveyim butonu istiyorum :)
Allah aşkına dedikodu etmemiş, hak yememiş.
Zevkinize güvenip taklit ediyor diye mi bunca sinir?
Vay arkadaş!
Benimde var öyle bi arkadasim canim konusmami bile yarini aynisi konuşuyordu kendi düşüncesi gibi düşün yani sonra ne oldu ben sustum sustum en son kendi kazik atti .sana ozenen baskasinada özenir ve bunlarin kiskancliktan gözü kor oluyor ayni zamanda basina kötü bisey gelsin sevinir[/ icimi yazdınız resmen aynen öyle bir tip malesef
Pardonda , durumu bilmiyorsunuz ki sorun aynısını almak değilki evet haklısınız herşey bana özel değil ama peki şöyle anlatıyım arkasaşım taa eskiden beri bana sevgilim ne aldıysa gider aynısını aldırırdı, hatta aa benimki böyle konuştu deyince aa benim sevgilimde öyle yapar der, ben internette bişey paylaşınca beş dakija sonra oda aynı postu yapar cok sinir bi durum değil mi ama dediginiz gibi yakın arkadaşım oldugu icin böyle seyler icin kırmak istwmiyorum, ama kibarca anlatmanın yoluda olmalı yaniNe kadar terbiyesizsiniz.
"Kendini b.k sanmasın" demek ne demek ya?
Herşey size özel mi o zaman paranız varsa bütün sizinkine benzer mobilyaları evlerden toplattırın.
Adamın parası varsa alır yapar aldırır sizene yahu.
Ha ayrıca yakın arkadaş değilsiniz,yakın arkadaşına insan böyle der mi? Küçük görür mü?
Çok fesatlık sezdim sizden,kusura bakmayın.
Sorunda o zaten yakın arkadaşım sanıyordum , ama kıskancın teki cıktı ama ben yinede kırmak istwmiyorum ama cok rahatsız edici olmaya başladı , herkese bide kendi tarzıymış gibi anlatmaları var , kocaman bana aldıgı hediyenin aynısını kendi eşine aldırması sinir bozucu değilmi sizce -,-Etraf birbirinin aynısı eşyalar ,modeller, kıyafetler,saçlar vs ile dolu .Ombre yapmayanı dövecekler o derece .
Ayrıca evinizin eşyaları özel seri mi ? Eşi benzeri bulunmaz mi ?
Bir de en çok rahatsız olduğum nokta yakın arkadaşım diye bahsedip ,sanki sevmediğin eltinden bahseder gibisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?